|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» sawas321
(Gość)
Pon Gru 05, 2011 20:10
Email do kolegi, który chce przebić sobie uszy
Na jutro jest to zadanie i proszę o szybką odpowiedź
W odpowiedzi na list kolegi, który chce sobie przekłuć uszy: - ostrzeż kolegę, że nie powinien przekłuwać uszy sam, - opisz krótko proces przekłucia uszu u kosmetyczki, - napisz, czy zabieg jest bolesny, czy nie. Długość emaila powinna wynosić od 50 do 100 słów.
Dear …………
…………………………………………………………………………………………
………………………………………………………………………………………… …………………………………………………………………………………………
…………………………………………………………………………………………
XYZ
» mrtom
( Specjalista -1161) 
Pon Gru 05, 2011 20:17
W tytule tematu pojawia się słowo "przebić". Aż się przestraszyłem że to jakiś masochista.. ten kolega.
_________________ Pomogłem Ci? Zajrzyj tutaj:
Unleashed English - Więcej niż musisz wiedzieć o angielskim
» hurdle ponkoj curved nose
(Gość)
Pon Gru 05, 2011 20:33
Dear Rob
It would be stupid of you to pierce you ears or other parts of your body. You should focus on studying and not piercing. You start with ear, then what's going to be next – I am terrified of thinking about it. Mark my words well.
Once you are at the cosmetician she grasps your ear and places a needle across your ear then your blood gushes out and you feel pain. She removes the needle and puts the long-waited stud.
PS
Your father should dissuade your from piercing your body’s parts.
Take care
Hurdle Ponkoj crooked nose
» sawas321
(Gość)
Pon Gru 05, 2011 20:38
Dzięki że zrobiłeś to zadanie. To zadanie jest już dobrze gramatycznie? Jak mogę Ci się odwdzięcznić za to zadanie?
» hurdle ponkoj crooked nos
(Gość)
Pon Gru 05, 2011 20:42
Możesz sie za mnie pomodlić ze trzy razy.
dz
» Gość
()
Pon Gru 05, 2011 20:44
Może nawet więcej razy :)
» Gość
()
Pon Gru 05, 2011 20:50
A co to znaczy? Hurdle Ponkoj crooked nose
» Gość
()
Pon Gru 05, 2011 21:34
tak się podpisał na koniec listu, mozezs zmienić na swoje imie i nazwisko jak ci chcesz..
» sawas321
(Gość)
Sro Gru 07, 2011 18:02
Aha. Dzięki za wszystko. Jutro znowu czeka mnie egzamin próbny gimnazjalny. Temat do zamknięcia.
|