|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» zagora11
(Born-1)
Sro Lis 30, 2011 0:36
wymowa
czesc chcialm zapytac dlaczego przy angielskich wyrazach nie mam glosnikow z wymowa :(
» BoSko
( Admin -903) 
Sro Lis 30, 2011 10:06
Po pierwsze zła nazwa tematu, zły dział forum (przenoszę do "sugestie").
zagora11 napisał(a):czesc chcialm zapytac dlaczego przy angielskich wyrazach nie mam glosnikow z wymowa
Nie ma awarii, Twoje konto nie jest zablokowane, więc funkcja odsłuchu działa dla Twojego konta.
Bez dalszych szczegółów nie jestem w stanie Ci pomóc.
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» jacek16v
( Friend -786) 
Sro Lis 30, 2011 15:47
Czego się uczysz? Jeśli robisz kurs tysiąca słówek to tam nie ma odsłuchu.
W dziale nauka słówek też nie wszystkie zestawy zawierają odsłuch audio. Z tego co kojarzę to jeśli uczysz się "do skutku" to też nie ma odsłuchu. Jest kilka opcji więc podaj szczegóły.
_________________ Moje odpowiedzi lepiej konsultuj ze specjalistą gdyż każdy mój błąd zagraża twojej wiedzy i osobom którym ją przekazujesz:P
» BoSko
( Admin -903) 
Sro Lis 30, 2011 16:59
jacek16v napisał(a): Z tego co kojarzę to jeśli uczysz się "do skutku" to też nie ma odsłuchu.
Nie ma "automatycznego" odtwarzania, ale ikonka głośnika i mozliwość jest.
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» jacek16v
( Friend -786) 
Sro Lis 30, 2011 17:08
BoSko napisał(a):Nie ma "automatycznego" odtwarzania, ale ikonka głośnika i mozliwość jest.
Aha.
_________________ Moje odpowiedzi lepiej konsultuj ze specjalistą gdyż każdy mój błąd zagraża twojej wiedzy i osobom którym ją przekazujesz:P
|