|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» ahida
(Zbanowany-52)
Czw Paź 13, 2011 15:14
Re:Opinie o e-ANGame
Dlaczego należy czekać, aż do listopada na nową grę. Wielu graczy już się od niej uzależniło.Sówka prawie same wchodzą do głowy. Może się uda nieco wcześniej. No BoSko miej trochę litości, domyślam się ,że gracze czasami Ciebie wkurzają, ale tak to już jest. Niektórzy już podczas tej gry zdążyli się pogodzić ze sobą, a może nawiązać miłe znajomości, proszę więc postaraj się może uda się nieco wcześniej uruchomić nowa grę.?
Pozdrawiam redakcję i wszystkich graczy
wredna ahida.
» BoSko
( Admin -903) 
Czw Paź 13, 2011 20:20
Nie wiem dlaczego sądzisz, że gracze mnie wkurzają. Jak zwykle sobie coś ubzdurasz i wypisujesz farmazony na forum. Już raz się pożegnaliśmy właśnie z takiego powodu i czynisz to ponownie. Gra nie została wstrzymana, bo ja się zdenerwowałem, ale dlatego, że jej popularność przerosła moje oczekiwania i "zamula" serwer e-ANG.pl. To miała być mała gierka, a w momencie gdy gra w nią aktywnie prawie 100 osób dziennie, powoduje, że pozostałe działy wgrywają się za wolno(przynajmniej tak wynika z raportów serwera). Trzeba napisać tę grę od nowa - Napisać program, który obsłuży grę. Nie jest to zadanie łatwe i wymaga poświęcenia sporej ilości czasu. Tak się składa, że pracuję na pełen etat, plus kilka razy w tygodniu uczęszczam na zajęcia dodatkowe. Wracam do domu po 21 i jak sobie nie trudno wyliczyć, niewiele mi pozostaje czasu. Do tego dochodzi zwykły czynnik zmęczenia. Nie jestem emerytem siedzącym w kapciach przed monitorem i mającym całe dnie wolne(czyt. jak ahida), więc siłą rzeczy ta gra szybko nie powstanie. Listopad to tylko szacunkowe dane i możliwe, niestety, że potrwa to nawet dłużej... Nic na to nie poradzę. Chętnie wysłałbym kogoś za mnie do pracy, a sam zajął się stronką, więc proszę nie narzekać i nie przypisywać mi jakiejś złości, tylko postarać się mnie zrozumieć, że mimo tak napiętego grafika staram się codziennie jeszcze poświęcić mój prywatny czas na żmudne programowanie.
Ahida, ty kilkukrotnie na forum chwaliłaś się, że jesteś "ambitna i uparta", to może naucz się programować i napisz mi tę grę? :) W końcu masz tyle wolnego czasu. Może wtedy zaczniesz myśleć jak człowiek i zrozumiesz, ze to nie takie proste :)
Dzisiejszy dzień poświęciłem na napisanie tego posta i oświadczam, że jestem już zbyt zmęczony na programowanie :) Pozdrawiam.
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» ahida
(Zbanowany-52)
Pią Paź 14, 2011 7:21
Hi! Można by sądzić, że nie jesteś zadowolony i coś co stworzyłeś Ciebie nie cieszy. Chyba popularność tej gry powinna sprawiać Tobie przyjemność, przecież to Twoje dzieło, a Ty się zachowujesz jakbyś był urażony,że Twoja gra ma aż tak wielu chętnych, wystarczyło lakonicznie poinformować , jestem bardzo zajęty i gra będzie około ... Nie muszę uczyć się programować stron internetowych , bo to już umiem, ale nie jest mi to do niczego potrzebne , ponieważ zajmuję się czymś co sprawia mi więcej radości. Czy nie pomyślałeś czasami, że ktoś kto spędza tak dużo czasu przy komputerze , może być osobą niepełnosprawna i tylko jej komputer pozostał jako jedyny kontakt z ludźmi i wolałby być tym "emerytem w kapciach". więc na przyszłość proszę mnie nie obrażać.. A co do tych cyt. " emerytów , którzy siedzą w kapciach", to nie jesteś na czasie, bo teraz emeryci są bardzo aktywni ,wielu z nich uczy się na Uniwersytecie III Wieku a nawet chodzą na siłownię, chociaż maja mniejsze możliwości niż na "zachodzie"(bariera finansowa) i nie sądzę by chcieli przesiadywać przy komputerze.
» BoSko
( Admin -903) 
Pią Paź 14, 2011 21:51
ahida napisał(a):Hi! Można by sądzić, że nie jesteś zadowolony i coś co stworzyłeś Ciebie nie cieszy.
Źle sądzisz.
ahida napisał(a):Nie muszę uczyć się programować stron internetowych , bo to już umiem,
To nie musisz przesiadywać na e-ANG.pl. Napisz własną stronę skoro wszystko potrafisz. Nie wiem dlaczego prosisz się o cokolwiek. Hehe, nagle stałaś się zaawansowanym programistą :lol: Brak słów.
ahida napisał(a):może być osobą niepełnosprawna i tylko jej komputer pozostał jako jedyny kontakt z ludźmi
Fizyczna niepełnosprawność nie zwalnia od myślenia i nie usprawiedliwia głupoty. Jeszcze nie tak dawno wyzywałaś innych użytkowników, oskarżałaś innych o spiski i tajemne organizacje działające na e-ANG.pl przeciwko tobie... Litości!
ahida napisał(a):Wielu graczy już się od niej uzależniło.
Może czas na odwyk? Co Ty na to? Potrzebujesz pomocy?
» ahida
(Zbanowany-52)
Sob Paź 15, 2011 8:46
Widzę, że poczułeś się bardzo urażony, nie lubisz krytyki? Przydałoby się trochę pokory. Oczywiście znowu mnie obrażasz , więc może Tobie przydałby się odwyk nie obrażania innych.chyba , że to już taka Twoja metoda.Każdy człowiek popełnia błędy a te z przeszłości o których piszesz to miały miejsce dawno temu i (co to za określenie wyzywałaś)relacje między graczami się poprawiły i skąd możesz wiedzieć, że nie mam własnej strony.? Sprawdzałeś?
Pewnie że nie muszę przesiadywać na e-ANG.pl , ale może chcę?
Jeszcze co do Twojej arogancji to przytoczę Tobie przykład gracza z Anglii, któremu zamiast pewne rzeczy wytłumaczyć, to zakazałeś jemu wręcz pisania. do siebie.
To chyba niezbyt dobrze świadczy o Tobie BoSko.
:lol: brak słów :lol:
» BoSko
( Admin -903) 
Sob Paź 15, 2011 9:46
Re:Spisek
Wydzieliłem wiadomości do nowego wątku, bo dyskusja ma niewiele wspólnego z e-ANGame.
ahida napisał(a):relacje między graczami się poprawiły
Tylko dlatego, że po ostatnich twoich chorych teoriach, dostałaś karny odpoczynek od pisania. Gdyby dać ci wolną rękę, pewnie obrażałabyś innych graczy. Za to, że nie wygrałaś ostatniej rozgrywki, medearhcp została by nazwana agentką wysłaną przez rząd, aby ci dopiec...
ahida napisał(a):Widzę, że poczułeś się bardzo urażony, nie lubisz krytyki?
Uwielbiam krytykę, ale tylko ta konstruktywną i popartą jakimiś argumentami.
Nie tak dawno napisałaś wiadomość http://www.e-ang.pl/forum/t,23773,Z-opinie-o-e-ANGame.html
To jest bełkot osoby z rozdwojeniem jaźni. Sądzę, że masz problemy psychiczne.
A to jest świetne: http://www.e-ang.pl/forum/t,23256,Wyrzucon...i-o-e-ANGame.html
Twoja chora osobowość jest niesamowita! Zaraz stwierdzisz, że e-ANG.pl to tajna organizacja, która powstała, żeby działać przeciwko tobie.
Jesteś osoba delikatnie mówiąc niepoważną, więc nie wymagaj, że ktoś cię będzie traktował poważnie...
Jak dla mnie, to powinnaś zamilknąć i się więcej nie ośmieszać.
Fajnie było i śmiesznie poczytać co też nowego wymyśliłaś, ale nie ma co tego dalej ciągnąć.
|