|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» sweatheart1
(Gość)
Wto Sie 09, 2011 13:38
Dobre i 5 osób ;P zawsze to raźniej będzie ;d a możesz podać link na to nk? Bo tam jest tyle porobionych tych profili, ze nie można się połapać..
» Doniaa :)
(Gość)
Pią Sie 12, 2011 13:22
Re:filologia angielska UŁ
Hej ludziska, ja również wybieram sie na Filologię Angielską na 1 rok studiow :) Myślę, że możemy pomysleć nad jakimś spotkaniem integracyjnym jakoś we wrześniu. Mam nadzieje, że ktoś bylby chętny :) Zostawiam moje gg: 3931720, pozdrawiam !
» Zielonka
(Gość)
Pią Sie 19, 2011 15:12
Wybaczcie,dlugo mnie nie bylo. Jak Wam podam linka to i tak nie wejdziecie,przynajmniej ja nie umiem :D Nazywamy sie: Filologia Angielska 2011-2016 dzienne lic 3-letnie . Sprobujcie znalezc;D
» margo92
(Gość)
Czw Wrz 22, 2011 11:57
Witam! Ja tez sie dostałam. Martwi mnie troche ustalanie planu i caly ten usos. Wiecie coś moze o tym. Podaje numer gg : 6507244. Jakby co piszcie ;D
» katniss91
(Gość)
Sro Wrz 28, 2011 21:33
hej! jestem na 2 roku więc mogę podać kilka rad;)
kłopoty z usosem są zawsze, to norma do której trzeba się niestety przyzwyczaić, panie z dziekanatu sa naprawdę w porządku, bardzo nam pomagają, ale należy pamiętać by zachowywać się odpowiednio.
a jeśli chodzi o przedmioty to:
lit ang z wichrem to nuda na maksa
kurzejamska (fonteyka) jest wymagająca ale i sprawiedliwa, idzie nam często na rękę w różnych sytuacjach (jak poprawy)
ostalski (opisówka) na początku robi listy,ale póżniej wszytko mu jedno czy chodzisz, ważne być zaliczył, więc należy się sporo samemu uczyć u niego
crust (przyswajanie) jest bezpośredni i bardzo w porządku
powodzenia!!;)
» sweatheart1
(Gość)
Sob Paź 08, 2011 22:51
Oo dziękujemy katniss91 ;) dobra rada od kogoś bardziej doświadczonego zawsze się przyda ;D
A mogłabyś podać jakiegoś maila albo gadu bo mam parę pytań, na które może mogłabyś mi odpowiedzieć ;D
|