|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» paulinka2101
(Newbie-19)
Czw Cze 23, 2011 13:45
co ulepszyć na e- angu ?
chciałabym, żebyście zmienili szatę graficzną serwisu, bo ta biała jest taka nudna i bardzo smutna. Zmieńcie kolorek na zielony , żółty, różowy lub niebieski jakikolwiek nawet na czarny. :D :D
a i jeszcze jedno wczoraj dodałam bodajże 2 zestawy dla społeczności i administratorzy jeszcze nie sprawdzili. :x Czuje się ignorowana :cry: Schodzicie pomału na psy i jak tak dalej pójdzie nie będę was lubić. :D
» BoSko
( Admin -903) 
Czw Cze 23, 2011 17:15
paulinka2101 napisał(a):chciałabym, żebyście zmienili szatę graficzną serwisu, bo ta biała jest taka nudna
Jeśli białe Cię nudzi w ramach rozrywki poczytaj sobie http://www.angelfire.com/super/badwebs/main.htm
Możliwe, że będą jakieś zmiany w oprawie graficznej w bliżej nieokreślonej przyszłości, ale nawiązanie do białego będzie zawsze.
paulinka2101 napisał(a):Schodzicie pomału na psy i jak tak dalej pójdzie nie będę was lubić.
Nie lubię jak ktoś zamiast pochwalić, docenić że ma coś bezpłatnie, docenić trud jaki ktoś w to wkłada, żeby to jako tako funkcjonowało, to pisze takie przykre słowa. Do widzenia.
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» BoSko
( Admin -903) 
Czw Cze 23, 2011 17:34
paulinka2101 napisał(a):a i jeszcze jedno wczoraj dodałam bodajże 2 zestawy dla społeczności i administratorzy jeszcze nie sprawdzili.
Te słówka to zlepek jakiś wyrazów, każde z innej kategorii. Jest wyraźnie napisane, że jeśli masz coś co jest przypadkowym zbiorem(a sądząc po tytule jaki ustawiłaś - spisane z rozdziału książki) to dodajesz to jako prywatny zestaw. Wymaganie, że siedzi na stronie osoba 24h/dobę i pracuje jest bezczelne. Nawet na płatnych stronach, których nie brakuje, z doświadczenia wiem, że na odzew czeka sięco najmniej 2 dni robocze. Dzisiaj jest dzień wolny od pracy, ale to już pomijam.... Ręce opadają.
» humane
( Friend -406) 
Sob Cze 25, 2011 15:17
Jak dla mnie szata serwisu jest jak najbardziej OK; nie ma nic gorszego jak przeładowanie niepotrzebną grafiką i pstrokatymi kolorami.
A może umożliwić dodanie odsyłaczy <a> html do podpisu, jeśli nie dla wszystkich, to może choć dla stron niekomercyjnych?
» BoSko
( Admin -903) 
Nie Cze 26, 2011 13:11
humane napisał(a):A może umożliwić dodanie odsyłaczy <a> html do podpisu
Taka opcja jest od zarania dziejów. Zamiast <a> jest [url]
» medearhcp
(Occasional Member-102) 
Nie Cze 26, 2011 22:31
Chyba pomylono tematy, co to ma wspólnego z E-Angame? :wink:
|