Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

bbclearning.pl czy warto?

Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Forum językowe | dział: Hyde Park

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» modessef1 (Newbie-13)
Pią Cze 24, 2011 10:12
bbclearning.pl czy warto?

Witam,
Dziś jest aktywny grupon, który za 99 umożliwia roczny kurs w tej szkole normalnie wart ponad 800zł.
Mam pytanie czy warto?
Zna ktoś z Was tę szkołę?

» slawoo (Gość)
Pią Cze 24, 2011 12:39
Re:bbclearning.pl czy warto?

tez mam ten sam dylemat
równiez czekam na opinie

jak wygląda nauka w tym programie itp?

» kapidg (Gość)
Pią Cze 24, 2011 13:17

ja napisałam na wszystkie niemal dostępne na tej stronie emaile, z prośbą o umożliwienie "wypróbowania" platformy na parę godzin lub 1 dzień. czekam na odpowiedź....

» Maciejek (Gość)
Pią Cze 24, 2011 13:20

To jak, zna ktoś ten kurs? Dobrze jest zrobiony?

» asda (Gość)
Pią Cze 24, 2011 15:23

oferta cieszy się powodzeniem - przedłużyli o 1 dzień
też czekam na jakieś opinie :)

» modessef1 (Newbie-13)
Pią Cze 24, 2011 16:05

może dlatego, że chętnych nie ma? Powinni udostępnić jakąś próbkę czy screeny chociaż. Jestem ciekawe bardzo. Uczę się z tej stronki. Jest bardzo dobra, ale już powoli kończę kurs dla początkujących, potem zostanie dla średniozaawanoswanych i finito. Nie będę miał skąd się uczyć.

» asda (Gość)
Pią Cze 24, 2011 16:22

@modessef1 wręcz przeciwnie, zgodnie z tym co pokazują na stronie sprzedano już prawie 1500 bonów

» Maciejek (Gość)
Pią Cze 24, 2011 16:33

@modessef1 to może ty coś umieścisz? Jesteśmy ciekawi. Kilka screenów ciekawych, z najważniejszymi rzeczami?

imageshack.us za pomocą tej strony można umieszczać zdjęcia bez logowania

Byłbym wdzięczny, bo nie wiem czy warto kupować.

» Maciejek (Gość)
Pią Cze 24, 2011 16:37

źle zrozumiałem post modessef1 sory, ale może ktoś inny umieści

Pozdrawiam

» Gość ()
Pią Cze 24, 2011 19:21

hehe nom źle zrozumiałeś;p pisząc, że uczę się z tej strony miałem na myśli tę na której się znajdujemy:D

Wydaje mi się, że o opinię będzie ciężko bo to chyba jakaś nowa szkoła. Bo i google nic nie podpowiada na jej temat. Ja mimo wszystko chyba zaryzykuje.

» radcza (Gość)
Pią Cze 24, 2011 21:17

no i jak koledzy?udało się wam coś dowiedzieć w kwestii tek platformy?Groupon przedłuzyli na całą sobotę. Przyznam, że stronę ta platforma ma raczej ubogą....informacje raczej ogólne, troche błędów (klikam na odnośnik wygraj wycieczke i żadnych szczegółow). W sieci nie ma żadnych opinii o tej szkole a na stronie niby ktoś o nicku Jerzy 43lat, Katowice zamieszcza komentarz z 2009 roku....Oferta jest kusząca ale jakaś szkoła z nikąd....niby BBC ale na stronce specjalnie nic o powiązaniach z BBC nie piszą...

» Maciejek (Gość)
Sob Cze 25, 2011 12:30

Coś czuję że to ściema, nie kupuję tego! Żadnych przykładów, błędy. W internecie jest tyle darmowych materiałów, a takie jakieś ubogie.

» radcza (Gość)
Sob Cze 25, 2011 14:52

no ja też raczej nie zaryzykuje......przecież każdy szanujący się płatny portal z kursem ang. to raczej powinien zamieścić bezpłatną próbkę lekcji....a tutaj to nawet deko materiałów nie ma.... z drugiej strony to chyba Groupon przeprowadza jakąś weryfikację

» modessef1 (Newbie-13)
Sob Cze 25, 2011 15:27

no ale jaką wersyfikację mogą przeprowadzić? Dają ofertę, płacą za to jakiś hajs i tyle. Może jest jakaś mocno podstawowa weryfikacja, którą nie problem przejść.

Ściema to może to nie jest. Myślę, że na 100% dostanie się to co opisują tylko pytanie w jakiej formie? czy dobrze podane? ładnie wytłumaczone?

» radcza (Gość)
Sob Cze 25, 2011 21:20

No nic...szkoła ma przeszło 9 tyś kursantów i nikt się o niej nie wypowiada nigdzie....może te prawie 3 tyś nowych z groupona z czasem coś w sieci napisze....zmowa milczenia jakaś ;). Może to jakiś rewolucyjny kurs.....z pewnością będziemy żałować;)

Dyskusja była nieaktywna przez 330 dni, więc została przeniesiona do archiwum.

Idź do strony 1, 2, 3, 4  Następny
Strona 1 z 4 (Odpowiedzi: 53| Wyświetleń: 4524)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.
Polecane

Unleashed English
  angielski bez tajemnic
Serwis e-ANG.pl nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane przez użytkowników
korepetycje angielski Wrocław korepetycje angielski Tarnobrzeg Szkoły językowe

2006-2012 © e-ANG.pl

AdvancedBoard, sql:3