|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» modessef1
(Newbie-13)
Pią Cze 24, 2011 10:12
bbclearning.pl czy warto?
Witam,
Dziś jest aktywny grupon, który za 99 umożliwia roczny kurs w tej szkole normalnie wart ponad 800zł.
Mam pytanie czy warto?
Zna ktoś z Was tę szkołę?
» slawoo
(Gość)
Pią Cze 24, 2011 12:39
Re:bbclearning.pl czy warto?
tez mam ten sam dylemat
równiez czekam na opinie
jak wygląda nauka w tym programie itp?
» kapidg
(Gość)
Pią Cze 24, 2011 13:17
ja napisałam na wszystkie niemal dostępne na tej stronie emaile, z prośbą o umożliwienie "wypróbowania" platformy na parę godzin lub 1 dzień. czekam na odpowiedź....
» Maciejek
(Gość)
Pią Cze 24, 2011 13:20
To jak, zna ktoś ten kurs? Dobrze jest zrobiony?
» asda
(Gość)
Pią Cze 24, 2011 15:23
oferta cieszy się powodzeniem - przedłużyli o 1 dzień
też czekam na jakieś opinie :)
» modessef1
(Newbie-13)
Pią Cze 24, 2011 16:05
może dlatego, że chętnych nie ma? Powinni udostępnić jakąś próbkę czy screeny chociaż. Jestem ciekawe bardzo. Uczę się z tej stronki. Jest bardzo dobra, ale już powoli kończę kurs dla początkujących, potem zostanie dla średniozaawanoswanych i finito. Nie będę miał skąd się uczyć.
» asda
(Gość)
Pią Cze 24, 2011 16:22
@modessef1 wręcz przeciwnie, zgodnie z tym co pokazują na stronie sprzedano już prawie 1500 bonów
» Maciejek
(Gość)
Pią Cze 24, 2011 16:33
@modessef1 to może ty coś umieścisz? Jesteśmy ciekawi. Kilka screenów ciekawych, z najważniejszymi rzeczami?
imageshack.us za pomocą tej strony można umieszczać zdjęcia bez logowania
Byłbym wdzięczny, bo nie wiem czy warto kupować.
» Maciejek
(Gość)
Pią Cze 24, 2011 16:37
źle zrozumiałem post modessef1 sory, ale może ktoś inny umieści
Pozdrawiam
» Gość
()
Pią Cze 24, 2011 19:21
hehe nom źle zrozumiałeś;p pisząc, że uczę się z tej strony miałem na myśli tę na której się znajdujemy:D
Wydaje mi się, że o opinię będzie ciężko bo to chyba jakaś nowa szkoła. Bo i google nic nie podpowiada na jej temat. Ja mimo wszystko chyba zaryzykuje.
» radcza
(Gość)
Pią Cze 24, 2011 21:17
no i jak koledzy?udało się wam coś dowiedzieć w kwestii tek platformy?Groupon przedłuzyli na całą sobotę. Przyznam, że stronę ta platforma ma raczej ubogą....informacje raczej ogólne, troche błędów (klikam na odnośnik wygraj wycieczke i żadnych szczegółow). W sieci nie ma żadnych opinii o tej szkole a na stronie niby ktoś o nicku Jerzy 43lat, Katowice zamieszcza komentarz z 2009 roku....Oferta jest kusząca ale jakaś szkoła z nikąd....niby BBC ale na stronce specjalnie nic o powiązaniach z BBC nie piszą...
» Maciejek
(Gość)
Sob Cze 25, 2011 12:30
Coś czuję że to ściema, nie kupuję tego! Żadnych przykładów, błędy. W internecie jest tyle darmowych materiałów, a takie jakieś ubogie.
» radcza
(Gość)
Sob Cze 25, 2011 14:52
no ja też raczej nie zaryzykuje......przecież każdy szanujący się płatny portal z kursem ang. to raczej powinien zamieścić bezpłatną próbkę lekcji....a tutaj to nawet deko materiałów nie ma.... z drugiej strony to chyba Groupon przeprowadza jakąś weryfikację
» modessef1
(Newbie-13)
Sob Cze 25, 2011 15:27
no ale jaką wersyfikację mogą przeprowadzić? Dają ofertę, płacą za to jakiś hajs i tyle. Może jest jakaś mocno podstawowa weryfikacja, którą nie problem przejść.
Ściema to może to nie jest. Myślę, że na 100% dostanie się to co opisują tylko pytanie w jakiej formie? czy dobrze podane? ładnie wytłumaczone?
» radcza
(Gość)
Sob Cze 25, 2011 21:20
No nic...szkoła ma przeszło 9 tyś kursantów i nikt się o niej nie wypowiada nigdzie....może te prawie 3 tyś nowych z groupona z czasem coś w sieci napisze....zmowa milczenia jakaś ;). Może to jakiś rewolucyjny kurs.....z pewnością będziemy żałować;)
|