|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» BoSko
( Admin -903) 
Sro Cze 29, 2011 16:03
Otwieram temat. Okazuje się, że wszystkie dyskusje w internecie są reżyserowane. Zainteresowałem się tematem i okazało się, że na innych forach równiez trwa zawzięta propagada tego kursu i równiez odkryto, że pochlebne informacje są pisane z tego samego IP.
Najciekawsze co znalazłem:
http://bbclearning.pl/index.php?strona=nauczyciele i poszukajcie tam Rachael. Następnie wejdzcie na stronę:
http://sydney.edu.au/law/about/staff/GailMason/
Dla tych co nie zdążą zobaczyć tego wałka przed usunięciem z ich strony, to napiszę:
W nauczycielach obok zdjęcia pewnej pani jest napisane Rachael i dalej tekst
 Rachael is from Los Angeles, California, she has a BA and a Credential Teaching English as a Foreign Language. She has experience in retail merchandising and Real Estate.
podczas gdy na stronie Uniwersytetu Sydney jest to samo zdjęcie i opis niejakiej Gail Mason, która wykłada tam prawo! Zdjęcie ukradzione, persona fikcyjna.
Wydaje się, że to przekręt aż piszczy.
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» adam2
(Gość)
Sro Cze 29, 2011 16:34
Re:bbclearning.pl czy warto?
Drogi adminie, nie tylko rachel.
zamiescilbym caly spis ale nie moge wklejac linków. Generalni wszystkie zdjecia sa ukradzione, nic sie nie zgadza, nic nie pasuje.
A groupon juz przyznał sie do porazki i wyslal klientom maila z informacja o zwrocie pieniedzy. Tak to tylko Polak Polaka potrafi wycyckac (mowie o bbclearning)
» qaz123
(Gość)
Sro Cze 29, 2011 17:53
dziwi mnie, że jeszcze nie usunęli tych "nauczycieli" ze swojej strony.
A swoją drogą ciekawe jak ten kurs w ogóle wygląda ...
» qaz123
(Gość)
Sro Cze 29, 2011 19:53
no to wykrakałem albo czytają to forum
jak tak to pozdrawiam :d
» AsiaSz
(Gość)
Sro Cze 29, 2011 20:43
Widzę że przewał jest z tym BBClearning.
Nie za bardzo też rozumiem po co płacić za coś czego nie można nawet sprawdzić w wersji demo. W internecie istnieją także darmowe kursy angielskiego na przykład kurs <tekst usunięty przez moderatora> .
BoSko: I z sytuacji zaczęła korzystać konkurencja, aby zareklamować się.
» JUNIOREK1975
(Gość)
Czw Cze 30, 2011 0:23
A nie mówiłem!!!
Ja zrobiłem się bardzo czujny na takie rzeczy od czasu oszukania mnie na 25 zł na Allegro (oczywiście Allegro się wypięło głęboko na 200 osób oszukanych wraz ze mną) - w sumie to grosiaki , tak jak te 99zł , ale chodzi o zasadę - nie lubię jak mnie ktoś robi w konia.
Całe szczęście że niby grupon gwarantuje zwrot kasy tym prawie 3000 osób które zakupiły w/w kurs.
Więc jednak nie będzie "owocnej nauki" , mój pomysł z zakupem dobrej książki za tą kasę jest znacznie lepszy!!!
» BoSko
( Admin -903) 
Czw Cze 30, 2011 9:56
Na gazeta.pl pojawił się artykuł o oszustwie bbclearning: link
Internauci znowu wygrali :)
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» Maxi1975
(Gość)
Czw Cze 30, 2011 23:08
Ja też miałem nieszczęście kupić kurs BBCLearning i teraz czekam na zwrot kasy od Groupona. Cieszę się że znaleźli się dociekliwi, którzy zbadali sprawę dokładnie i wykryli oszustwo.
W zasadzie nie wiem co mnie podkusiło żeby jeszcze raz kupić kurs angielskiego na Grouponie. Wcześniej kupiłem u nich kurs BLC4U. I niestety po kilku próbach przestałem korzystać. Niby materiału dużo, ale system jest nieprzejrzysty i w żaden sposób nie motywuje do nauki. Mnóstwo kliknięć żeby cokolwiek zrobić. Długo by pisać, ale uważam że zmarnowałem pieniądze, zachęcony wysoką zniżką. Kiedyś na Grouponie można było złapać prawdziwe okazje, ostatnio mam wrażenie że serwis przeżywa oblężenie przedsiębiorców-kombinatorów, nastawionych na wyciąganie pieniędzy z klientów.
» alllaha
(Gość)
Pią Lip 01, 2011 2:24
zażądam zwrotu pieniędzy - zaproponowali w zamian półroczny kurs za 39zeta i w sumie o 1/3 tańszy - czyli niby dłużej uczą..bez wyrównania różnicy! Co z tego, że zwrócą kasę jak dają "lewe" oferty!!! ja już kończę z grouponem! wolę tanio w normalnych sklepach - też są takie same promocje!!! wystarczy poszperać a nie łykać "jedyną" okazję!!!
|