|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Aska24
(Gość)
Pon Cze 27, 2011 11:44
Re:bbclearning.pl czy warto?
Z tych ofert ktore byly do tej pory to ta wyglada raczej najlepiej wczesniej bylo BLC - kupiłam i sie SPARZYŁAM kurs TRAGICZNY jak cala ta szkola Kasiunia 25 ma racje ;/ Potem byl kakis Tutor czy cos takiego ale nie kupilam bo to bylo malo wiarygodne pad tlumaczyl na tle biblioteczki ze jezyki sa wazne haha;) Teraz jest BBC - ja to kupie bo kwota nie jest porazajaca a wydaje mi sie ze w koncu anglicy zrobia cos porzadnie bo na polskie pseudo firemki nie ma co liczyc !!! Pzdr
» Jeremy
(Gość)
Pon Cze 27, 2011 12:50
Re:bbclearning.pl czy warto?
Dzwonilem do groupona , który jasno dał do zrozumienia , ze mozna kupon oddać. Ta sama dyskusja jest co jezyk. Jak ktoś nie chce to niec h nie kupuje. Uważacie ze ponad 3000 ludzi sie nabrało w tym ja. Macie jakies dowody. Czekam na jakas konstruktywna wypowiedz. Bo nikt nic nie widział a wypowiedzi są negatywne. Cos tu nie gra.
» goskazet
(Gość)
Pon Cze 27, 2011 12:54
Re:bbclearning.pl czy warto?
Tutaj wypowiedź z innego forum:
(...) Ja kupiłam kurs średniozaawansowany za 279 zł bo nie wiedzialam , ze będzie na grouponie. Podoba mi się a wczesniej chodziłąm do empika. Fajne jest to, że jest dużo lekcji. Może komus nie będzie odpowiadać, bo jest dużo treści a mało obrazków. Jednak jak ktoś był choć raz w szkole stacjonarnej to wie jak to wszystko wygląda. Xera xera i jeszcze raz xera za 1300 zł. Kursy online rosna jak grzyby po deszczu widac po sprzedażach na grouponie.
Sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie, bo zakupiłam ten groupon. Mam nadzieję, że nie wyrzuciliśmy pieniędzy w błoto.
» Blenofraj
(Gość)
Pon Cze 27, 2011 13:25
Re:bbclearning.pl czy warto?
Witam wszystkich. Widzę ze dyskusja jest gorąca ale czuje nosa ze konkurencja sie wypowiada. Pracuje w marketingu izaobserwowalem duże zainteresowanie kursami online na gruponie. 3000 razy 99 zł daje prawie 300 000 zł. Jest kilka firm co są na rynku i bronia go. Nagle pojawia sie nowy produkt i wszyscy hura na niego. Pisze na stronie w kontakcie firma global media .... Mój przedmówca sprawdził ze firma istnieje . Pamiętajmy ze to jest kurs online. Nie musi mieć szkoły stacjonarnej a znimi wiadomo jest jeszcze gorzej bo 99 zł to nie pare tysięcy. Ja kupiłem. Nikt z was nie napisał na podany email z prosba o opis kursu badz dostęp. . Ja to zrobiłem i wiem co mnie czeka po rejestracji. Nie chce tu nikogo bronić ale bądźmy ostrożni z wypowiedziami bo krytyka to domena Polaków. Pozdrawiam
» RobcioStar
(Gość)
Pon Cze 27, 2011 13:29
Re:bbclearning.pl czy warto?
Obys miał racje blenofraj. Zastanawiam sie czy to ma cos wspólnego z BBC ale nigdzie nie pisze. Moze ta marka jest mylące.
» goskazet
(Gość)
Pon Cze 27, 2011 13:31
Re:bbclearning.pl czy warto?
Blenofraj - a czy mógłbyś zdradzić szczegóły co Ci odpisali?
» BoSko
( Admin -903) 
Pon Cze 27, 2011 13:46
Ja nie wypowiadam się na temat kursu - tylko uwaga terchniczna:
Jeremy, Blenofraj i RobcioStar to ta sama osoba. Z tego samego IP pisał ten sam osobnik ale wymyślił sobie różne nicki. Przeanalizujcie co ta osoba pisała, a wnioski wyciągnijcie sami.
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
Ostatnio zmieniony przez BoSko dnia Pon Cze 27, 2011 13:49, w całości zmieniany 1 raz
» modessef1
(Newbie-13)
Pon Cze 27, 2011 13:48
Heh żałosne;/
» goskazet
(Gość)
Pon Cze 27, 2011 14:09
echhh :/
No to wychodzi na to, że dowiemy się po 1szym lipca.
» owieczka_ewa
(Gość)
Pon Cze 27, 2011 14:42
Witam,
to jest odpowiedź na pytanie oraz poniżej mój mail. Na pytanie odpowiedziano, ale ani słowa o demo czy przykładowych zrzutach.
To mnie zniechęciło.
Pozdrawiam wszystkich.
Dzień dobry,
Nauczyciel decyduje o stopniu zaawansowania studenta.
Oczywiście można przeskoczyć poziom wyżej po wcześniejszym zaliczeniu
testów sprawdzających.
pozdrawiam
Aleksandra Schulz
Cytowanie <>:
>
> Witam, \r\nchciałbym się dowiedzieć czy oferowany na grouponie
> kurs odbywa się kolejno na 3 poziomach, czy można wybrać poziom
> po zalogowaniu? Czy to jest jakieś 3-poziomowe kombo? Czy jest
> dostępna wersja demo kursu?\r\n\r\nPozrawiam
>
» radcza
(Gość)
Pon Cze 27, 2011 17:21
Ciekawie sobie Blenofraj wymyślił z tą konkurencją ;) powiem tak...korzystam w ramach pakietu demo (czytaj: za darmo) z jednej z platform do nauki angielskiego (oczywiście nie napisze której co by mi się nikt do gardła nie rzucił) i jestem z niej zadowolony ale cena jaką sobie życzą za kurs jest jak dla mnie zbyt wysoka. Na Groupona zaglądam regularnie i wypatruje różnych okazji w tym zakresie.....Nie zakłądam, że ten BBCLearning.pl próbuje od razu zrobić jakiś mega wałek (chociaż kwota 3200 chętnych x 99 zl robi wrażenie;) ale jak to jest możliwe , że portal nie udostępnia na swojej stronie żadnych materiałów próbkowych.......przecież to jest żywcem kot w worku.....Szczerze powiem , że sam byłem zainteresowany zakupem i jak groupon się kończył za pierwszym podejściem to juz mało co nie kliknąłem na kup teraz.....ale szperałem w sieci chyba z godzine i nic o tej szkole nie było.....przecież to jest na chłopski rozum nie możliwe.....opinie powinny być jakiekolwiek czy pozytywne czy negatywne, tym bardziej , że szkoła funkcjonuje rzekomo od roku 2009......Jeżeli to nawet nie jest ściema z tym kursem , to sposób w jaki podchodzą do potencjalnych nabywców (nie udostępnienie demo kursu na poziomie choćby podstawowym) jest dla mnie skandaliczne.........
» JUNIOREK1975
(Gość)
Pon Cze 27, 2011 18:03
Re:bbclearning.pl czy warto?
A ja myślę że te "pochwały" -("Widzę ze dyskusja jest gorąca ale czuje nosa ze konkurencja sie wypowiad") - piszą klakierzy firmy organizującej kurs -
co zresztą potwierdził wyżej administrator , potwierdzając że to ta sama osoba z jednego IP
Ja również napisałem do w/w firmy - o to co otrzymałem:
"Witam!
Chciałbym zapytać na jakiej zasadzie odbywają się lekcje na Państwa
kursach???
Chodzi mi o to np. Czy są wysyłane na e-mail jakieś pliki?, Czy po
prostu trzeba wchodzić na Państwa stronę i tam korzysta się z jakiegoś
oprogramowania??? - Po prostu jakim sposobem prowadzona jest nauka???
Oczywiście interesuje mnie też częstotliwość odbywania tych lekcji"
I otrzymałem taką odpowiedź:
"Student decyduje o czasie i częstotliwości nauki indywidualnie.
pozdrawiam
Aleksandra Schulz"
I zero o tym jakim sposobem przebiega nauczanie!!!!!
Więc jak widać Pani ma problem z odpowiedzią/zrozumieniem paru prostych oczywistych pytań, więc dziękuje ale nie zdecyduje się na naukę z "nimi" jezyką angielskiego
Dodam tylko jeszcze że wysłałem parę innych zapytań z innych adresów e-mail sprowadzających się do tego samego - czyli : W JAKI SPOSÓB ODBYWA SIĘ NAUKA???!!!
W odpowiedzi zawsze otrzymywałem parę haseł marketingowych, wymijających konkretne odpowiedzi niektóre zresztą jakby żywcem przepisane z "podręcznika sprzedawcy"
Więc jak dla mnie to to jest jakaś jedna wielka ściema!!!!
I cóż - niby za śmieszne pieniądze , ale wolę za to kupić sobie jakiś jeden porządny podręcznik i mieć pewność tego co mam!!!!
Jakoś dziwne że nie znalazłem nigdzie w necie żadnej opinii o tej "najbardziej rozpoznawalnej szkole w Wlk. Brytanii" , jak również o "6 szkół w Wielkiej Brytanii, w tym 4 w ścisłym centrum Londynu" , gdzie nawet w tej chwili ponad "9000 osób się uczy" , a wpiszcie sobie nawet jakąś najmniej znaną firmę z tego typu usługami i zawsze znajdziecie parę osób oceniających
Więc (oczywiste!!!) wnioski niech każdy wyciągnie sam! - ja wyraziłem tylko własną opinie na podstawie konkretnych faktów, w żadnym wypadku nie miałem zamiaru kogokolwiek tu oczerniać.
Ale życzę tym ponad 3000 osobom owocnej nauki z w/w firmą ;-)))
» Dżoana1993
(Gość)
Pon Cze 27, 2011 20:19
Re:bbclearning.pl czy warto?
Dzwonilam do kuzyna w UKa. Siedzi w Londku ze 4 lata. Byl sie dowiedziec pod jednym z wymienionych adresow. Goscie powiedzieli ze ucza na licencji. A Bbcl to pomysl jaki powstal w celu edukacji naplywajacych do nich z polski osob poszukujacych prace. Podobno w czechach i na slowacji tez sa tyle ze pod inna nazwa. Ja nie kupilam jesZcze ale moze naciagne jesxcze parents.
» Maciek__23
(Gość)
Pon Cze 27, 2011 21:02
Re:bbclearning.pl czy warto?
Ja go kupie, bo kasa mała.
Byłem w speakupie chcieli 3kola za jakis tam sredni poziom. Nie kupilem. Ale poszedlem potem za kumpla ktory dostal to z firmy a nie mogl wtym dniu. Robilem mu obecnosc. Bylo calkiem fajnie. Rozwiazywalem testy miałem jakies historyjki... Ale nie dalbym 3 kolekbo mi szkoda i mnie nie stac. Stówke dam! Chyba?! ;). Moim zdaniem nikt nam do glowy nie wleje języka. Ja pracuje na zmiany i mam nadzieje ze bede mogl sie uczyc gdy bede mial czas i ochote. Zwlaszcza w nocy, w pracy ;)
» BoSko
( Admin -903) 
Pon Cze 27, 2011 21:34
Mam wrażenie, że dyskusja jest reżyserowana. Ponieważ nie ma wiarygodnego źródła informacji o tej firmie ani kursie, nic nowego się nie dowiecie. Wszystko to jakieś domysły i nagle znajdujący się 'kuzyni, którzy biegną i sprawdzają adresy'. Jedni piszą jaki to będzie super kurs, dzielą się z całym światem informacją, że oni się zapiszą, a drudzy, że oszustwo. Wypowiadają się sami goście i nikt zalogowany. Jak jest rzeczywiście nikt nie wie.
Temat zamykam i otworzę 1 lipca, kiedy to będzie można aktywować kurs. Zapraszam wtedy do wypowiedzenia się jak to wygląda.
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
Ostatnio zmieniony przez BoSko dnia Sro Cze 29, 2011 16:22, w całości zmieniany 1 raz
|