Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

bbclearning.pl czy warto?

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Forum językowe | dział: Hyde Park

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» Aska24 (Gość)
Pon Cze 27, 2011 11:44
Re:bbclearning.pl czy warto?

Z tych ofert ktore byly do tej pory to ta wyglada raczej najlepiej wczesniej bylo BLC - kupiłam i sie SPARZYŁAM kurs TRAGICZNY jak cala ta szkola Kasiunia 25 ma racje ;/ Potem byl kakis Tutor czy cos takiego ale nie kupilam bo to bylo malo wiarygodne pad tlumaczyl na tle biblioteczki ze jezyki sa wazne haha;) Teraz jest BBC - ja to kupie bo kwota nie jest porazajaca a wydaje mi sie ze w koncu anglicy zrobia cos porzadnie bo na polskie pseudo firemki nie ma co liczyc !!! Pzdr

» Jeremy (Gość)
Pon Cze 27, 2011 12:50

Dzwonilem do groupona , który jasno dał do zrozumienia , ze mozna kupon oddać. Ta sama dyskusja jest co jezyk. Jak ktoś nie chce to niec h nie kupuje. Uważacie ze ponad 3000 ludzi sie nabrało w tym ja. Macie jakies dowody. Czekam na jakas konstruktywna wypowiedz. Bo nikt nic nie widział a wypowiedzi są negatywne. Cos tu nie gra.

» goskazet (Gość)
Pon Cze 27, 2011 12:54

Tutaj wypowiedź z innego forum:
(...) Ja kupiłam kurs średniozaawansowany za 279 zł bo nie wiedzialam , ze będzie na grouponie. Podoba mi się a wczesniej chodziłąm do empika. Fajne jest to, że jest dużo lekcji. Może komus nie będzie odpowiadać, bo jest dużo treści a mało obrazków. Jednak jak ktoś był choć raz w szkole stacjonarnej to wie jak to wszystko wygląda. Xera xera i jeszcze raz xera za 1300 zł. Kursy online rosna jak grzyby po deszczu widac po sprzedażach na grouponie.

Sama jestem ciekawa co z tego wyjdzie, bo zakupiłam ten groupon. Mam nadzieję, że nie wyrzuciliśmy pieniędzy w błoto.

» Blenofraj (Gość)
Pon Cze 27, 2011 13:25

Witam wszystkich. Widzę ze dyskusja jest gorąca ale czuje nosa ze konkurencja sie wypowiada. Pracuje w marketingu izaobserwowalem duże zainteresowanie kursami online na gruponie. 3000 razy 99 zł daje prawie 300 000 zł. Jest kilka firm co są na rynku i bronia go. Nagle pojawia sie nowy produkt i wszyscy hura na niego. Pisze na stronie w kontakcie firma global media .... Mój przedmówca sprawdził ze firma istnieje . Pamiętajmy ze to jest kurs online. Nie musi mieć szkoły stacjonarnej a znimi wiadomo jest jeszcze gorzej bo 99 zł to nie pare tysięcy. Ja kupiłem. Nikt z was nie napisał na podany email z prosba o opis kursu badz dostęp. . Ja to zrobiłem i wiem co mnie czeka po rejestracji. Nie chce tu nikogo bronić ale bądźmy ostrożni z wypowiedziami bo krytyka to domena Polaków. Pozdrawiam

» RobcioStar (Gość)
Pon Cze 27, 2011 13:29

Obys miał racje blenofraj. Zastanawiam sie czy to ma cos wspólnego z BBC ale nigdzie nie pisze. Moze ta marka jest mylące.

» goskazet (Gość)
Pon Cze 27, 2011 13:31

Blenofraj - a czy mógłbyś zdradzić szczegóły co Ci odpisali?

» BoSko ( Admin -903) Royal Member
Pon Cze 27, 2011 13:46

Ja nie wypowiadam się na temat kursu - tylko uwaga terchniczna:

Jeremy, Blenofraj i RobcioStar to ta sama osoba. Z tego samego IP pisał ten sam osobnik ale wymyślił sobie różne nicki. Przeanalizujcie co ta osoba pisała, a wnioski wyciągnijcie sami.

Ostatnio zmieniony przez BoSko dnia Pon Cze 27, 2011 13:49, w całości zmieniany 1 raz

» modessef1 (Newbie-13)
Pon Cze 27, 2011 13:48

Heh żałosne;/

» goskazet (Gość)
Pon Cze 27, 2011 14:09

echhh :/

No to wychodzi na to, że dowiemy się po 1szym lipca.

» owieczka_ewa (Gość)
Pon Cze 27, 2011 14:42

Witam,

to jest odpowiedź na pytanie oraz poniżej mój mail. Na pytanie odpowiedziano, ale ani słowa o demo czy przykładowych zrzutach.
To mnie zniechęciło.

Pozdrawiam wszystkich.

Dzień dobry,

Nauczyciel decyduje o stopniu zaawansowania studenta.

Oczywiście można przeskoczyć poziom wyżej po wcześniejszym zaliczeniu
testów sprawdzających.

pozdrawiam
Aleksandra Schulz

Cytowanie <>:

>
> Witam, \r\nchciałbym się dowiedzieć czy oferowany na grouponie
> kurs odbywa się kolejno na 3 poziomach, czy można wybrać poziom
> po zalogowaniu? Czy to jest jakieś 3-poziomowe kombo? Czy jest
> dostępna wersja demo kursu?\r\n\r\nPozrawiam
>

» radcza (Gość)
Pon Cze 27, 2011 17:21

Ciekawie sobie Blenofraj wymyślił z tą konkurencją ;) powiem tak...korzystam w ramach pakietu demo (czytaj: za darmo) z jednej z platform do nauki angielskiego (oczywiście nie napisze której co by mi się nikt do gardła nie rzucił) i jestem z niej zadowolony ale cena jaką sobie życzą za kurs jest jak dla mnie zbyt wysoka. Na Groupona zaglądam regularnie i wypatruje różnych okazji w tym zakresie.....Nie zakłądam, że ten BBCLearning.pl próbuje od razu zrobić jakiś mega wałek (chociaż kwota 3200 chętnych x 99 zl robi wrażenie;) ale jak to jest możliwe , że portal nie udostępnia na swojej stronie żadnych materiałów próbkowych.......przecież to jest żywcem kot w worku.....Szczerze powiem , że sam byłem zainteresowany zakupem i jak groupon się kończył za pierwszym podejściem to juz mało co nie kliknąłem na kup teraz.....ale szperałem w sieci chyba z godzine i nic o tej szkole nie było.....przecież to jest na chłopski rozum nie możliwe.....opinie powinny być jakiekolwiek czy pozytywne czy negatywne, tym bardziej , że szkoła funkcjonuje rzekomo od roku 2009......Jeżeli to nawet nie jest ściema z tym kursem , to sposób w jaki podchodzą do potencjalnych nabywców (nie udostępnienie demo kursu na poziomie choćby podstawowym) jest dla mnie skandaliczne.........

» JUNIOREK1975 (Gość)
Pon Cze 27, 2011 18:03

A ja myślę że te "pochwały" -("Widzę ze dyskusja jest gorąca ale czuje nosa ze konkurencja sie wypowiad") - piszą klakierzy firmy organizującej kurs -

co zresztą potwierdził wyżej administrator , potwierdzając że to ta sama osoba z jednego IP

Ja również napisałem do w/w firmy - o to co otrzymałem:

"Witam!
Chciałbym zapytać na jakiej zasadzie odbywają się lekcje na Państwa
kursach???
Chodzi mi o to np. Czy są wysyłane na e-mail jakieś pliki?, Czy po
prostu trzeba wchodzić na Państwa stronę i tam korzysta się z jakiegoś
oprogramowania??? - Po prostu jakim sposobem prowadzona jest nauka???

Oczywiście interesuje mnie też częstotliwość odbywania tych lekcji"

I otrzymałem taką odpowiedź:

"Student decyduje o czasie i częstotliwości nauki indywidualnie.

pozdrawiam
Aleksandra Schulz"

I zero o tym jakim sposobem przebiega nauczanie!!!!!

Więc jak widać Pani ma problem z odpowiedzią/zrozumieniem paru prostych oczywistych pytań, więc dziękuje ale nie zdecyduje się na naukę z "nimi" jezyką angielskiego

Dodam tylko jeszcze że wysłałem parę innych zapytań z innych adresów e-mail sprowadzających się do tego samego - czyli : W JAKI SPOSÓB ODBYWA SIĘ NAUKA???!!!

W odpowiedzi zawsze otrzymywałem parę haseł marketingowych, wymijających konkretne odpowiedzi niektóre zresztą jakby żywcem przepisane z "podręcznika sprzedawcy"

Więc jak dla mnie to to jest jakaś jedna wielka ściema!!!!

I cóż - niby za śmieszne pieniądze , ale wolę za to kupić sobie jakiś jeden porządny podręcznik i mieć pewność tego co mam!!!!

Jakoś dziwne że nie znalazłem nigdzie w necie żadnej opinii o tej "najbardziej rozpoznawalnej szkole w Wlk. Brytanii" , jak również o "6 szkół w Wielkiej Brytanii, w tym 4 w ścisłym centrum Londynu" , gdzie nawet w tej chwili ponad "9000 osób się uczy" , a wpiszcie sobie nawet jakąś najmniej znaną firmę z tego typu usługami i zawsze znajdziecie parę osób oceniających

Więc (oczywiste!!!) wnioski niech każdy wyciągnie sam! - ja wyraziłem tylko własną opinie na podstawie konkretnych faktów, w żadnym wypadku nie miałem zamiaru kogokolwiek tu oczerniać.

Ale życzę tym ponad 3000 osobom owocnej nauki z w/w firmą ;-)))

» Dżoana1993 (Gość)
Pon Cze 27, 2011 20:19

Dzwonilam do kuzyna w UKa. Siedzi w Londku ze 4 lata. Byl sie dowiedziec pod jednym z wymienionych adresow. Goscie powiedzieli ze ucza na licencji. A Bbcl to pomysl jaki powstal w celu edukacji naplywajacych do nich z polski osob poszukujacych prace. Podobno w czechach i na slowacji tez sa tyle ze pod inna nazwa. Ja nie kupilam jesZcze ale moze naciagne jesxcze parents.

» Maciek__23 (Gość)
Pon Cze 27, 2011 21:02

Ja go kupie, bo kasa mała.
Byłem w speakupie chcieli 3kola za jakis tam sredni poziom. Nie kupilem. Ale poszedlem potem za kumpla ktory dostal to z firmy a nie mogl wtym dniu. Robilem mu obecnosc. Bylo calkiem fajnie. Rozwiazywalem testy miałem jakies historyjki... Ale nie dalbym 3 kolekbo mi szkoda i mnie nie stac. Stówke dam! Chyba?! ;). Moim zdaniem nikt nam do glowy nie wleje języka. Ja pracuje na zmiany i mam nadzieje ze bede mogl sie uczyc gdy bede mial czas i ochote. Zwlaszcza w nocy, w pracy ;)

» BoSko ( Admin -903) Royal Member
Pon Cze 27, 2011 21:34

Mam wrażenie, że dyskusja jest reżyserowana. Ponieważ nie ma wiarygodnego źródła informacji o tej firmie ani kursie, nic nowego się nie dowiecie. Wszystko to jakieś domysły i nagle znajdujący się 'kuzyni, którzy biegną i sprawdzają adresy'. Jedni piszą jaki to będzie super kurs, dzielą się z całym światem informacją, że oni się zapiszą, a drudzy, że oszustwo. Wypowiadają się sami goście i nikt zalogowany. Jak jest rzeczywiście nikt nie wie.
Temat zamykam i otworzę 1 lipca, kiedy to będzie można aktywować kurs. Zapraszam wtedy do wypowiedzenia się jak to wygląda.

Ostatnio zmieniony przez BoSko dnia Sro Cze 29, 2011 16:22, w całości zmieniany 1 raz

Dyskusja była nieaktywna przez 330 dni, więc została przeniesiona do archiwum.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4 (Odpowiedzi: 53| Wyświetleń: 4520)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.
Polecane

Unleashed English
  angielski bez tajemnic
Serwis e-ANG.pl nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane przez użytkowników
korepetycje angielski Sosnowiec korepetycje angielski Płock Szkoły językowe

2006-2012 © e-ANG.pl

AdvancedBoard, sql:4