|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» paulinka2101
(Newbie-19)
Wto Cze 21, 2011 14:56
dobre książki do matury z angielskiego
jakie dobre książki polecacie na poszerzenie słownictwa (np.ćwiczenia do wpisywania w luki) i żebym lepiej rozumiała co czytam.(tak do 30 -40zŁ) :shock:
[ Dodano: Wto Cze 21, 2011 20:02 ]
:x śpicie ludziska :lol:
» Dreamer
(Fresh Member-32)
Czw Cze 23, 2011 22:28
LONGMAN matura rozszerzona:).
Polecam!
» Gość
()
Pią Cze 24, 2011 17:05
Re:dobre książki do matury z angielskiego
Zgadzam sięz przedmówcą ale na Twoim miejscu dokupiłbym jeszcze ksiązke w której jest więcej phrasal verbs, LONGMAN podszedł do tego dosyc ubogo.
» Kiniaczek
(Gość)
Wto Lip 26, 2011 12:41
Mogę polecić Repetytorium Teacher's Tests Można ściągnąć tutaj:
firecash.org/download.html?id=6584
W ogóle wszystkie materiały, których używałam miałam ściągnięte z neta i chyba źle na tym nie wyszłam, bo dostałam się na filologię angielską i włoską. Jakby co, mogę podać linki do książek, z których korzystałam.
» sebastyn
(Gość)
Pią Paź 07, 2011 18:25
kiniaczek jakbyś mogła to podaj te linki
» simograj
(Frequent Member-249) 
Pią Paź 07, 2011 18:42
Ogólnie książki z dobrym bankiem słów to własnie ksiazki LONGMANA (jak dla mnie), a mianowicie Repetytorium Maturalne z podstawowego Nowe wydanie. Chociaż to poziom podstawowy to nie znalem tam wielu pojedynczych słowek (a normalnie przerabian Upstream Advanced), a na poszerzenie slownictwa jak w twoim przypadku bedzie w sam raz.
|