|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» henryk.bryk
(Born-3)
Czw Lut 09, 2012 16:22
Re:nie mogę odsłuchiwać nagrań słów
Witam, mój problem jest niceco innej natury... Chodzi o to że nie pojawiają się w ogóle głośniczki, w które klikając można było usłyszeć wymowę. Próbowałem innych przeglądarek i niestety to samo. Nie wiem w czym tkwi problem. Bardzo proszę o pomoc...
» BoSko
( Admin -903) 
Czw Lut 09, 2012 17:43
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» henryk.bryk
(Born-3)
Czw Lut 09, 2012 22:38
Odsłuch słówek.
Dziękuję bardzo za odpowiedź, to wszystko wyjaśnia. Przepraszam za kłopot.
» TEKSANSKI
(Newbie-10)
Pią Kwi 06, 2012 12:52
Witam.
"Nadmierne korzystanie z odsłuchu słówek powoduje przeciążenie pasma! Korzystaj z głową!
Odsłuch audio dla Twojego konta jest wyłączony"
Hm ale ja się tak właśnie uczę że każde słówko wiele razy sobie "puszczam" ech i co teraz zrobić ??? Muszę zmienić te całe proporcje tzn. ilość odsłuchu do postępów w nauce ???
A może jest jakaś płatna wersja gdzie po dokonaniu jakiejś opłaty będę mógł nadal słuchać ???
Bardzo proszę o odpowiedz.
Nie miałem pojęcia że jest takie ograniczenie.Gdybym wiedział na pewno bym to kontrolował ech.
Bardzo proszę o pomoc.
» BoSko
( Admin -903) 
Pią Kwi 06, 2012 16:02
Re:nie mogę odsłuchiwać nagrań słów
TEKSANSKI napisał(a):Muszę zmienić te całe proporcje tzn. ilość odsłuchu do postępów w nauce ???
Dokładnie tak.
TEKSANSKI napisał(a):A może jest jakaś płatna wersja gdzie po dokonaniu jakiejś opłaty będę mógł nadal słuchać ???
Niestety nie ma ma takiej wersji. Serwis e-ANG.pl jest od początku do końca bezpłatny, więc nie ma możliwości zwiększania parametrów konta.
TEKSANSKI napisał(a):Nie miałem pojęcia że jest takie ograniczenie.Gdybym wiedział na pewno bym to kontrolował
Ponieważ nie zużyłeś całego pasma, a jedynie przekroczyłeś współczynnik pasma, jestem w stanie odblokować to ręcznie.
Enjoy!
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» TEKSANSKI
(Newbie-10)
Pią Kwi 06, 2012 17:58
BoSKo dzięki wielkie :)
Osoba która "tylko sprząta" może takie rzeczy ;)))
Powiedz mi ile więc razy mogę każde słówko bezpiecznie słuchać tak aby się te proporcje zgadzały ???
|