Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

wylogowuje przy nauce

Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu Forum językowe | dział: sugestie

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» ewela84 (Newbie-11)
Wto Maj 31, 2011 21:06

mam pytanie
po każdym rozwiązanym teście wylogowuje mnie z systemu i nie zapisuje moich wyników , dzieje mi się tak od 3 dni co mam zrobić????????

» BoSko ( Admin -903) Royal Member
Wto Maj 31, 2011 21:18

ewela84 napisał(a):
po każdym rozwiązanym teście wylogowuje mnie z systemu i nie zapisuje moich wyników

O które testy chodzi?

» ewela84 (Newbie-11)
Sro Cze 01, 2011 11:04

chodzi dokładnie o słówka , nic mi nie zapisuje, nie chce zakladac od nowa konta, prosze o pomoc

Sro Cze 01, 2011 11:23

ewela84 napisał(a):
chodzi dokładnie o słówka

No to o testy czy słówka? Prywatne? Publiczne? Nic już nie rozumiem. Napisz jedną, ale składną wypowiedź na czym problem polega.

» ewela84 (Newbie-11)
Sro Cze 01, 2011 11:29

chodzi o publiczne słówka w programie, mam juz kilkanascie zestawów do powtórki i jak kończę zadanie to mnie wylogowuje z programu i nic mi nie zapisuje

» ewela84 (Newbie-11)
Czw Cze 02, 2011 12:43

witam, niestety dalej mi nie zapisuje tych powtórek ze słówkami i mnie wylogowuje , :(((((((((((((((( kurcze tak lubię ten program a mam już 4 dni zaległe z nauką

Czw Cze 02, 2011 13:55

ewela84 napisał(a):
niestety dalej mi nie zapisuje tych powtórek ze słówkami i mnie wylogowuje

Oszukujesz mnie, właśnie sprawdziłem Twoje konto i są zapisane wyniki powtórek:
Czasowniki,Łatwe #6- dzisiaj 13:46
Czasowniki,Łatwe #5- dzisiaj 13:35

Jeśli nadal wydaje Ci się, że coś nie działa, napisz do mnie maila, krok po kroku na jakie strony wchodzisz, co tam robisz(bardzo szczegółowo) i jakie komunikaty dostajesz. Mój adres jest na dole strony.

» ewela84 (Newbie-11)
Czw Cze 02, 2011 17:27

dlaczego miała bym oszukiwać , dzisiaj udało mi się owszem rozwiązań 2 testy ale nie da się rozwiązać jeden po drugim bo mnie wylogowuje nie mam pojęcia czym to jest spowodowane , niech Pan rozwiąże na moim koncie test ze słówek , potem drugi to zobaczy Pan sam że Pana wyloguje juz za drugim razem, coś jest na pewno uszkodzone

Czw Cze 02, 2011 18:17

Ponieważ nie chcesz napisać do mnie maila, wydzieliłem posty z Twoim problemem jako oddzielny wątek i tutaj będziemy dyskutować.

ewela84 napisał(a):
dlaczego miała bym oszukiwać

No cóż, mam ku temu podstawy. Na początku napisałaś, że wylogowuje Cię gdy robisz testy. Potem okazało się to nieprawdą, bo jednak chodzi o system nauki słówek. Następnie stwierdziłaś, że nie zapisuje, a okazało się, że nie zapisuje tylko niektórych.
Wyrażasz się bardzo nieprecyzyjnie i tym samym uniemożliwiasz mi zlokalizowanie i zreprodukowanie problemu.

Takie ogólne mówienie "nie zapisuje mi" traktuję niepoważnie, bo ja sprawdziłem i mi działa. Możliwe, że jest jakiś błąd i wystepuje w jakimś konkretnym scenariuszu. Opisz mi go.

Napisz mi:

1. Jaki masz system operacyjny
2. Jakiej przeglądarki używasz
3. Krok po kroku co robisz i dokładnie w którym momencie Cię wylogowywuje. Czy widzisz jakieś komunikaty, jak długo zajmuje Ci "bezczynność" podczas wpisywania słówek
4. Czy otwierasz wiele zakładek

» ewela84 (Newbie-11)
Czw Cze 02, 2011 18:31

no teraz udało mi się rozwiązać wszystkie powtórki, mam nadzieję że jutro tez nie będzie z tym problemu, dziękuję za pomoc, w razie czego będę Pana męczyć ;)

Pią Cze 03, 2011 8:04

Ok. W razie problemów pisz.

» Akila Shake (Born-4)
Czw Cze 16, 2011 18:48
Re:wylogowuje przy nauce

Nie zakładam nowego tematu, gdyż mam dokładnie ten sam problem, co poprzedniczka. Co chwilę jestem wylogowywana i przez to moje testy i powtórki nie zapisują się. Zmiana przeglądarki nie pomogła i już nie wiem, co robić.
Pomocy!

» jacek16v ( Friend -786) Royal Member
Czw Cze 16, 2011 18:50

Spróbuj usunąć ciasteczka.

» Akila Shake (Born-4)
Czw Cze 16, 2011 19:02

Niestety nie pomogło.

Czw Cze 16, 2011 20:03

Napisz jaka przeglądarka (dokładny numer wersji) i system operacyjny. Jak to wygląda? Logujesz się i od razu wywala niezalogowany czy dopiero po jakiejś czynności? Jakiej?

Załóż nowy wątek w dziale sugestie | Odpowiedz w tym wątku

Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2 (Odpowiedzi: 17| Wyświetleń: 340)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.
Udziel odpowiedzi:

Twoje imię

Wpisz 3 ostatnie zielone znaki z obrazka

Polecane

Unleashed English
  angielski bez tajemnic
Serwis e-ANG.pl nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane przez użytkowników
korepetycje angielski Rogoźno korepetycje angielski Pabianice Szkoły językowe

2006-2012 © e-ANG.pl

AdvancedBoard, sql:3