|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» ewela84
(Newbie-11)
Wto Maj 31, 2011 21:06
mam pytanie
po każdym rozwiązanym teście wylogowuje mnie z systemu i nie zapisuje moich wyników , dzieje mi się tak od 3 dni co mam zrobić????????
» BoSko
( Admin -903) 
Wto Maj 31, 2011 21:18
ewela84 napisał(a):po każdym rozwiązanym teście wylogowuje mnie z systemu i nie zapisuje moich wyników
O które testy chodzi?
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» ewela84
(Newbie-11)
Sro Cze 01, 2011 11:04
chodzi dokładnie o słówka , nic mi nie zapisuje, nie chce zakladac od nowa konta, prosze o pomoc
» BoSko
( Admin -903) 
Sro Cze 01, 2011 11:23
ewela84 napisał(a):chodzi dokładnie o słówka
No to o testy czy słówka? Prywatne? Publiczne? Nic już nie rozumiem. Napisz jedną, ale składną wypowiedź na czym problem polega.
» ewela84
(Newbie-11)
Sro Cze 01, 2011 11:29
chodzi o publiczne słówka w programie, mam juz kilkanascie zestawów do powtórki i jak kończę zadanie to mnie wylogowuje z programu i nic mi nie zapisuje
» ewela84
(Newbie-11)
Czw Cze 02, 2011 12:43
witam, niestety dalej mi nie zapisuje tych powtórek ze słówkami i mnie wylogowuje , :(((((((((((((((( kurcze tak lubię ten program a mam już 4 dni zaległe z nauką
» BoSko
( Admin -903) 
Czw Cze 02, 2011 13:55
ewela84 napisał(a):niestety dalej mi nie zapisuje tych powtórek ze słówkami i mnie wylogowuje
Oszukujesz mnie, właśnie sprawdziłem Twoje konto i są zapisane wyniki powtórek:
Czasowniki,Łatwe #6- dzisiaj 13:46
Czasowniki,Łatwe #5- dzisiaj 13:35
Jeśli nadal wydaje Ci się, że coś nie działa, napisz do mnie maila, krok po kroku na jakie strony wchodzisz, co tam robisz(bardzo szczegółowo) i jakie komunikaty dostajesz. Mój adres jest na dole strony.
» ewela84
(Newbie-11)
Czw Cze 02, 2011 17:27
dlaczego miała bym oszukiwać , dzisiaj udało mi się owszem rozwiązań 2 testy ale nie da się rozwiązać jeden po drugim bo mnie wylogowuje nie mam pojęcia czym to jest spowodowane , niech Pan rozwiąże na moim koncie test ze słówek , potem drugi to zobaczy Pan sam że Pana wyloguje juz za drugim razem, coś jest na pewno uszkodzone
» BoSko
( Admin -903) 
Czw Cze 02, 2011 18:17
Ponieważ nie chcesz napisać do mnie maila, wydzieliłem posty z Twoim problemem jako oddzielny wątek i tutaj będziemy dyskutować.
ewela84 napisał(a):dlaczego miała bym oszukiwać
No cóż, mam ku temu podstawy. Na początku napisałaś, że wylogowuje Cię gdy robisz testy. Potem okazało się to nieprawdą, bo jednak chodzi o system nauki słówek. Następnie stwierdziłaś, że nie zapisuje, a okazało się, że nie zapisuje tylko niektórych.
Wyrażasz się bardzo nieprecyzyjnie i tym samym uniemożliwiasz mi zlokalizowanie i zreprodukowanie problemu.
Takie ogólne mówienie "nie zapisuje mi" traktuję niepoważnie, bo ja sprawdziłem i mi działa. Możliwe, że jest jakiś błąd i wystepuje w jakimś konkretnym scenariuszu. Opisz mi go.
Napisz mi:
1. Jaki masz system operacyjny
2. Jakiej przeglądarki używasz
3. Krok po kroku co robisz i dokładnie w którym momencie Cię wylogowywuje. Czy widzisz jakieś komunikaty, jak długo zajmuje Ci "bezczynność" podczas wpisywania słówek
4. Czy otwierasz wiele zakładek
» ewela84
(Newbie-11)
Czw Cze 02, 2011 18:31
no teraz udało mi się rozwiązać wszystkie powtórki, mam nadzieję że jutro tez nie będzie z tym problemu, dziękuję za pomoc, w razie czego będę Pana męczyć ;)
» BoSko
( Admin -903) 
Pią Cze 03, 2011 8:04
Ok. W razie problemów pisz.
» Akila Shake
(Born-4)
Czw Cze 16, 2011 18:48
Re:wylogowuje przy nauce
Nie zakładam nowego tematu, gdyż mam dokładnie ten sam problem, co poprzedniczka. Co chwilę jestem wylogowywana i przez to moje testy i powtórki nie zapisują się. Zmiana przeglądarki nie pomogła i już nie wiem, co robić.
Pomocy!
» jacek16v
( Friend -786) 
Czw Cze 16, 2011 18:50
Spróbuj usunąć ciasteczka.
_________________ Moje odpowiedzi lepiej konsultuj ze specjalistą gdyż każdy mój błąd zagraża twojej wiedzy i osobom którym ją przekazujesz:P
» Akila Shake
(Born-4)
Czw Cze 16, 2011 19:02
Niestety nie pomogło.
» BoSko
( Admin -903) 
Czw Cze 16, 2011 20:03
Napisz jaka przeglądarka (dokładny numer wersji) i system operacyjny. Jak to wygląda? Logujesz się i od razu wywala niezalogowany czy dopiero po jakiejś czynności? Jakiej?
|