|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» AsiuniaKoffana
(Born-5)
Czw Wrz 13, 2007 18:18
!
Hello I don't know what has happend but comments and blog posts disappeared. Could I do something with it?
Best regards.
_________________ Will a memory survive, one I can hold on to...
» BoSko
( Admin -903) 
Czw Wrz 13, 2007 18:45
Witam,
Aktualnie zmieniamy serwer i niektórzy użytkownicy mogą mieć problem z dostępem do serwisu. Najpóźniej jutro wszystko będzie w pełni sprawne. Żaden post ani komentarz nie zaginie, obiecuję.
Proszę o 1 dzień cierpliwości. Jeżeli jutro nadal będzie występował zaczniemy się martwić. Dzisiaj taka sytuacja ma prawo zaistnieć.
Pozdrawiam.
Nowy serwer jest znacznie szybszy i działa bez przerw.
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» :(
(Gość)
Czw Wrz 13, 2007 20:04
Mam duży problem... Otóż, gdy wpisuję adres mojego bloga, otwiera mi się Wasza "blogowa" strona główna! Mojego bloga ("stella") nie ma też w spisie blogów! O co chodzi? :(
» BoSko
( Admin -903) 
Czw Wrz 13, 2007 20:49
:( napisał(a):Mam duży problem... Otóż, gdy wpisuję adres mojego bloga, otwiera mi się Wasza "blogowa" strona główna! Mojego bloga ("stella") nie ma też w spisie blogów! O co chodzi?
Zmienialiśmy serwer. Blogów było wiele więc były przenoszone na raty. Teraz już wszystko powinno działać dobrze.
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» YYnataliaYY
(Newbie-10)
Pon Paź 13, 2008 18:26
Bardzo bym chciała usunąć mojego bloga bo mam ciekawy pomysł na prowadzenie drugiego(a nie chce mieć dwóch!!) HELP ME! :( Będe bardzo wdzięczna jeśli ktoś pomoże:)
|