|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Asdfg
(Gość)
Pon Maj 16, 2011 17:26
Matura 2011 - angielski ustny poziom rozszerzony podkarpacie
Jeżeli ktoś już miał maturę ustną z języka angielskiego na poziomie rozszerzonym to byłabym wdzięczna jakby się podzielił tym jaki miał zestaw :)
» marko134
(Gość)
Sro Maj 18, 2011 12:16
Re:Matura 2011 - angielski ustny poziom rozszerzony podkarpa
czkamy plx
» _maturzystka
(Gość)
Sro Maj 18, 2011 18:11
ja też bardzo proszę o zestawy...
» szczwół
(Gość)
Czw Maj 19, 2011 14:59
ja miałam dziś i materiał stymulujący byl o zakupach, bez żadnych wykresów a tematy prezentacji to ze sportowcy profesjonalni źle wpływają na młodych ludzi a drugi to dobrze nie pamiętam, coś ze natura i środowisko wpływa na nich
» szczwół
(Gość)
Czw Maj 19, 2011 15:01
tyle, że ja jestem ze śląska ale może wam sie przyda
» maturzystka..._
(Gość)
Czw Maj 19, 2011 16:41
Miałam dzisiaj egzamin maturalny z języka angielskiego z poziomu rozszerzonego, także miałam rozmówkę na temat przyjaźni...
3 obrazki polegały na opisie ludzi, którzy sa zaprzyjażnieni i dzieci bawiących się na placu zabaw. Do tego był wykres.
W ramce był także opis, że przyjaciel nie jest tylko do wysłuchania drugiej osoby ale także powinien pomóc.
Ja opisywałam temat w którym podany był problem stresu oraz powody jego zwalczania.
Numer zestawu: 2
Powodzenia:)
» zanahoria
(Gość)
Pią Maj 20, 2011 15:36
Ja właśnie dziś miałam i wylosowałam w miare prosty zestaw. Ogólnie materiał był o złych nawykach żywieniowych wśród młodzieży. Były 4 obrazki wykres i cytat. A tematy prezentacji to dlaczego jedni lubią zakupy a drudzy postrzegają je jako koszmar.Od czego zależą te stosunki do zakupów. A drugi to dokładnie nie pamiętam ale coś o edukacji.
» arbiturientka
(Gość)
Pon Maj 23, 2011 12:11
Ja miałam dużo obrazków (7 czy 8) tyle że malutkie i wykres przedstawiający zmiany w źródłach informacji, no i temat był o różnych typach źródeł informacji, czy są wiarygodne i czy się zmienią z czasem.
No a "topiki" jeden o polityce czemu politycy maja wrogów, dobre i złe strony bycia politykiem, po co być politykiem itp. a drugiego niestety nie pamiętam.
I nr zestawu tez nie pamiętam...
Good luck!
|