|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» kj1991
(Gość)
Sro Kwi 27, 2011 8:19
Angielski ustny 2011 scenki sterowane / pytania na ustnym
Witam
W związku ze zbliżającą się wielkimi krokami maturą ustną z języka angielskiego proszę Was byście pisali co mieliście na egzaminie. Wy jesteście jedyną nadzieją tych, którzy potrzebują teraz pomocy. Dziękuje wszystkim tym którzy nam pomogli i życz wszystkim tegorocznym maturzystom zdania matury :)
Przy zamieszczaniu informacji przede wszystkim podajcie kilka danych tj;
1) województwo;
2) Poziom ja na jakim zdawaliście
3)numer arkusza egzaminacyjnego
4) i to co mieliście na egzaminie ( najlepiej by były w kolejności a jeśli nie jesteście pewni kolejności napiszcie )
Pozdrawiam
» goliloli
(Gość)
Czw Maj 05, 2011 13:55
Re:Angielski ustny 2011 scenki sterowane / pytania na ustnym
Ja na pewno napiszę co miałam w zestawie, ale jak ktoś będzie miał ustny wcześniej to i chętnie przeczytam :)
» ewa1992
(Born-3)
Czw Maj 05, 2011 15:04
fajnie, że powstało takie forum:) na pewno się przyda i mam nadzieję, że będą umieszczane tutaj wszystkie scenki. ja mam ustną z ang dopiero 25 maja więc mam nadzieję, że do tego czasu uda mi się zdobyć jak najwięcej scenek. Wszystkim, którzy umieszczą scenki z góry dziękuję.
» ANDY!
(Gość)
Pią Maj 06, 2011 11:27
ja mam jutro ustne z anglika wiec napisze jak cos:)
» aannoonniimm
(Gość)
Pią Maj 06, 2011 11:58
Namów jeszcze swoich znajomych niech napiszą na forum co mieli:d
» goliloli
(Gość)
Pią Maj 06, 2011 12:03
Powodzenia! Podziel się koniecznie wrażeniami i no i pytaniami :)
» ewa1992
(Born-3)
Pią Maj 06, 2011 12:33
ANDY! a z jakiego jesteś województwa ??
» emka3004
(Gość)
Pią Maj 06, 2011 14:23
Ja mam egzamin dopiero 18 maja
» piteroo20
(Gość)
Pią Maj 06, 2011 14:48
ja mam ustny 9 to raczej do tej pory nie będzie scenek
» emka3004
(Gość)
Pią Maj 06, 2011 14:53
Ja mam nadzieję, że uda mi się coś znaleźć na innych stronach
internetowych jakieś zestawy egzaminacyjne. Jeśli się uda na pewno wrzucę link na stronę.
» Gość
()
Pią Maj 06, 2011 18:53
Witam;)Też mi się ten pomysł podoba, taka pomoc się przyda;)Ja mam we wtorek ustny (mazowieckie) i bardzo się boję bo praktycznie na lekcjach nie miałam przygotowania typowego do matury, żadnych rozmówek właściwie a szczęścia też niestety nie mam;/;/;/
Powodzenia ANDY!!!
» Cezaryy
(Gość)
Pią Maj 06, 2011 19:29
Ja mam 13 maja. Jak wrócę do domu na pewno umieszczę scenki i opis obrazka jaki mi się trafił. Jak możecie to przekazujcie te informacje swoim kolegom i koleżankom, aby oni również pomogli i udzielili się na tym forum. Z góry dzięki. Pozdrawiam.
» rox27dolnośląskie
(Gość)
Pią Maj 06, 2011 21:31
woj. dolnośląskie
Też myślę, że to dobry pomysł ;)
Ja mam 18 maja, ale jak dowiem się wcześniej co inni mieli to napiszę ;)
» Gość
()
Sob Maj 07, 2011 13:41
eej ja mam 10 maja ustną jak ktoś już miał to niech zacznie publikować zestawy . plis pozdro.:)
» olaaa_s
(Gość)
Sob Maj 07, 2011 13:48
Mazowieckie. Sochaczew. Chopin. zestaw 31. obrazek : u fryzjera, fryzjerka obcina jakiejs blondynie wlosy.
Pytania do obrazka :
1) jak mysle, czy to profesjonalna fryzjerka czy nie ?
2) czy duzo ludzi dba o swoj wyglad osobisty czy to jest wazne i dlaczego ?
Scenki :
a) opowiedziec o najbardziej popularnych sportach w moim kraju. zapytac jaki sport uprawia ? gdzie najblizej jest jakies miejsce do uprawiania tego sportu ?
b) relacja z koncertu. skad mialam bilety, jak przebiegal koncert, jak zachowywala sie publicznosc i czy jej sie podobalo
c) dyskusja na temat fast fooda. wolalabym isc do innej restauracji i dlaczego chce tam
Powodzenia !
|