|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» AsiuniaKoffana
(Born-5)
Nie Wrz 09, 2007 12:56
kto pisze systematycznie
Witam wszystkich. Piszę bloga systematycznie już od lipca. Jednak zauważyłam, że wieksząśc osób szybko przestaje pisać blogi( czasami umieszczają jeden post, czsem w ogóle nic nie piszą). Myślę, ze pisanie bloga to naprawdę świetne doświadczenie, oczywiście jeśli piszemy go prez dłuższy czas. To rzeczywiście poprawia nasz angielski, ale jednak przede wszystkim daje tą łatwość pisania w obcym języku.
Zachęcam wszystich do założenia bloga. Pozdrawiam.
PS No i oczywiście zapraszam do mnie: blog asiunia ( niestety nie mogę dodawać linków)
Buziaki dla wszystkich blogowiczów :*** =)
_________________ Will a memory survive, one I can hold on to...
» BoSko
( Admin -903) 
Nie Wrz 09, 2007 13:04
link do bloga koleżanki z pierwszego posta:
Asiunia Blog
Dołączę się do tematu
Już jest w przygotowaniu nowa strona główna systemu blogów. Aktualna jest niefunkcyjna. Na nowej będzie lista najpopularniejszych blogów, największych(wg liczby wpisów) oraz kilka innych rzeczy.
Blogi z pojedynczymi wpisami zostaną prawdopodobnie usunięte.
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» AsiuniaKoffana
(Born-5)
Pon Wrz 10, 2007 18:01
Dzięki za link.
_________________ Will a memory survive, one I can hold on to...
» A-tinka
(Born-9)
Czw Mar 13, 2008 21:53
Ja tam swój blog cały czas prowadzę. Tylko, że z powodu lenistwa i zbyt małej ilości wolnego za często notki się nie ukazują... Przypuszczam, że takie pisanie jednej notki na miesiąc raczej nie pomoże w nauce, ale co tam... :)
_________________ zakupoksiążkoholiczka
» czarnahorda
(Occasional Member-52) 
Pią Lip 23, 2010 12:39
ja pisałbym systematycznie, ale ostatecznie zacząłem to robić gdzieś indziej. Powód? Mało kto odpisuje na moje komentarze. Ludzie piszą, a czytać i rozmawiać już nie chcą ;]
_________________ read and response for my excentric opinions at:
http://www.blog.e-ang.pl/czarnahorda
Discusson about watching matches and fortitude[FRESH POST] !
» BoSko
( Admin -903) 
Pią Lip 23, 2010 13:34
czarnahorda napisał(a):ja pisałbym systematycznie, ale ostatecznie zacząłem to robić gdzieś indziej. Powód? Mało kto odpisuje na moje komentarze. Ludzie piszą, a czytać i rozmawiać już nie chcą ;]
Na to niestety wpływu nie mam. Ja służę pomocą i spełaniam życzenia w kwestii technicznej/funkcjonalnej.
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» czarnahorda
(Occasional Member-52) 
Pią Lip 23, 2010 18:18
Re:kto pisze systematycznie
BoSko napisał(a):Na to niestety wpływu nie mam. Ja służę pomocą i spełaniam życzenia w kwestii technicznej/funkcjonalnej.
Wiem i chwała Ci za ten wysiłek. W zasadzie w każdym serwisie do nauki języka, który posiada system blogów, jest ten problem. Starałem się pisać na 3 i w każdym reakcja innych blogowiczów wygląda marnie. Nie zmienia tego fakt czytania ich notatek i komentowania, ani adnotacja na końcu wpisu "a ja napisałem o tym i o tym, zobacz".
Dlatego zacząłem pisać na zagranicznych serwisach anglojęzycznych, gdzie jest większa szansa na odpowiedź. Ludzie tam dyskutują, na serwisach edukacyjnych chcą tylko poćwiczyć swoje pisanie.
_________________ read and response for my excentric opinions at:
http://www.blog.e-ang.pl/czarnahorda
Discusson about watching matches and fortitude[FRESH POST] !
» Kasia :*
(Gość)
Wto Mar 08, 2011 16:26
hej :D:D
znacie może jakieś forum gdzie można pisać po angielsku z obcokrajowcami???
kto zna niech wyśle link albo napisze stronę>
z góry dzięki bo jest mi to bardzo potrzebne
:))
:*
» MaciekW
(Gość)
Sro Kwi 13, 2011 0:39
Kasia omawiam ten temat w moim ostatnim podkaście, może Cię zainteresuje. thelandofsound.blogspot.com
|