|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» ahida
(Zbanowany-52)
Sro Mar 16, 2011 19:29
Re:Opinie o e-ANGame
Muszę przyznać, że ta gra nie jest uczciwa, ponieważ podstawiacie zawodników. Wymienić?Trzeba być naiwnym, aby tego nie zauważyć. To, że mnie nie lubicie(nie ma nic wspólnego z grą). Nie ja ją wymyśliłam i zasady też. Zastanówcie się trochę, komu ma służyć ta gra. Czy jest może dla wybranych?
» jacek16v
( Friend -786) 
Sro Mar 16, 2011 19:32
O co ci chodzi
_________________ Moje odpowiedzi lepiej konsultuj ze specjalistą gdyż każdy mój błąd zagraża twojej wiedzy i osobom którym ją przekazujesz:P
» ahida
(Zbanowany-52)
Sro Mar 16, 2011 19:39
To zobacz ilu jest jakiś nowych graczy, których przedtem nie było, albo byli rzadko.
» BoSko
( Admin -903) 
Sro Mar 16, 2011 19:46
ahida, przestań już pisać o teoriach spiskowych. Nie pasują Ci współzawodnicy to przestań grać i nie marudź. Nie zakażę nikomu grać, bo Tobie się nie podoba.
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» ahida
(Zbanowany-52)
Sro Mar 16, 2011 19:49
O co chodzi? This is not true?
» jacek16v
( Friend -786) 
Sro Mar 16, 2011 19:50
Ale co ci przeszkadza, że grają też inni? Ważne, że jest z kim grać.
_________________ Moje odpowiedzi lepiej konsultuj ze specjalistą gdyż każdy mój błąd zagraża twojej wiedzy i osobom którym ją przekazujesz:P
» ahida
(Zbanowany-52)
Sro Mar 16, 2011 19:56
YES Masz rację
|