|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» anaa07
(Born-4)
Pon Wrz 03, 2007 14:07
matura ustna rozszerzona ;/
mam prosbe w tym orku zdaje mature z angola i zdecydowalam sie na ustna rozszezrona ;p jelsi ktos mialby jakies material pomocnicze lub inforamcej dotyczace matury to bylabym wdzieczna :P oto moj e-mail anaa07@wp.pl
» magda11111
(Gość)
Czw Wrz 06, 2007 11:02
jest świetna szkoła językowa pare ośob mi polecało Patrick lingua tam maja kursy jak sie zbierze wiecej osób to żajęcia bedą tańsze jak jesteś zainteresowana skontaktuj się sk.magda@onet.eu
» ewela55
(Gość)
Pią Paź 05, 2007 16:13
HEJO TEZ ZDAJE MATURE ROZSZERZONA z ang I ROWNIEZ PROSZE O JAKIES MATERIALY I WSZYSTKO TO CO POMOZE ZDAC PRZESLAC NA ewela56@o2.pl :roll: :roll:
» Omnislash
(Occasional Member-101) 
Pią Paź 05, 2007 20:18
Skonkretyzujcie. Potrzebne są wam arkusze? Bo jeśli chodzi o maturę rozszerzoną to sama technika egzaminacyjna jest dość uogólniona.
Pozdrawiam.
_________________ ~Dazed & Confused~
Jeśli pomyliłem się, popraw mnie. Pomożesz mi.
» Gość
()
Sro Gru 12, 2007 16:11
nie polecam nauki w Patrick Lingua, bo tam na pewno nie nauczycie sie niczego. Gość nie zna podstawowych zasad nauczania buuuuuuuuu
» Gość
()
Czw Gru 20, 2007 15:11
Anonymous napisał(a):nie polecam nauki w Patrick Lingua, bo tam na pewno nie nauczycie sie niczego. Gość nie zna podstawowych zasad nauczania buuuuuuuuu
a ja chodze do Patrick Lingua na francuski i angielski naprawde polecam-ceny są bardzo przystępne,dlatego mogłam sobie pozwolić na dwa języki -nauczyłam się naprawde sporo i atmosfera jakiej nie ma w innych szkołach.O kim pisałeś że nie zna podstawowych zasad?-o Patricku?-do niego chodzę na konwersacje-jeśli o nim to nigdy w zyciu się z tobą nie zgodzę-zajęcia na najwyższym poziomie :D
» alexapple
(Gość)
Czw Gru 20, 2007 15:54
Anonymous napisał(a): Anonymous napisał(a):nie polecam nauki w Patrick Lingua, bo tam na pewno nie nauczycie sie niczego. Gość nie zna podstawowych zasad nauczania buuuuuuuuu
a ja chodze do Patrick Lingua na francuski i angielski naprawde polecam-ceny są bardzo przystępne,dlatego mogłam sobie pozwolić na dwa języki -nauczyłam się naprawde sporo i atmosfera jakiej nie ma w innych szkołach.O kim pisałeś że nie zna podstawowych zasad?-o Patricku?-do niego chodzę na konwersacje-jeśli o nim to nigdy w zyciu się z tobą nie zgodzę-zajęcia na najwyższym poziomie :D
Popieram-ja chodze na angielski i tez jestem bardzo zadowolona-najpierw chodziłam do Kelly a teraz też uczy mnie Patrick-w jakie dni chodzisz-moze sie znamy?-nie wiem dlaczego ktoś wypisuje takie brednie,jak ktoś sam nie chce się uczyć to nikt go do tego nie zmusi,a nie od razu zwala całą winę na lektora..też polecam Patrick Lingua,naprawde fajny klimat
BoSko: Ja dodam informację techniczną: Gość który napisał posta nad alexapple i alexapple to ta sama osoba. Nieładnie tak prowadzić dialog samemu ze sobą.
» 12345678
(Gość)
Sob Kwi 26, 2008 20:29
Patrick Lingua sama się zachwala podszywając się pod innych. I tak właśnie jest w tej szkole - oby jak najdalej od takich naciągaczy.
» AAAAAssssss
(Gość)
Pią Maj 09, 2008 13:32
ustny polak
witam jakich moge sie spodziewac pytan do matury ustnej z polskiego jesli mam lektury np konrad wallenrod grazyna nie-boska komedia i ksiazke mnich i zloty smok sapkowskiego ?? prosze o odpowiedz :cry:[color=red][/color]
|