Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

matura ustna rozszerzona ;/

Forum językowe | dział: Matura

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» anaa07 (Born-4)
Pon Wrz 03, 2007 14:07
matura ustna rozszerzona ;/

mam prosbe w tym orku zdaje mature z angola i zdecydowalam sie na ustna rozszezrona ;p jelsi ktos mialby jakies material pomocnicze lub inforamcej dotyczace matury to bylabym wdzieczna :P oto moj e-mail anaa07@wp.pl

» magda11111 (Gość)
Czw Wrz 06, 2007 11:02

jest świetna szkoła językowa pare ośob mi polecało Patrick lingua tam maja kursy jak sie zbierze wiecej osób to żajęcia bedą tańsze jak jesteś zainteresowana skontaktuj się sk.magda@onet.eu

» ewela55 (Gość)
Pią Paź 05, 2007 16:13

HEJO TEZ ZDAJE MATURE ROZSZERZONA z ang I ROWNIEZ PROSZE O JAKIES MATERIALY I WSZYSTKO TO CO POMOZE ZDAC PRZESLAC NA ewela56@o2.pl :roll: :roll:

» Omnislash (Occasional Member-101) Occasional Member
Pią Paź 05, 2007 20:18

Skonkretyzujcie. Potrzebne są wam arkusze? Bo jeśli chodzi o maturę rozszerzoną to sama technika egzaminacyjna jest dość uogólniona.

Pozdrawiam.

» Gość ()
Sro Gru 12, 2007 16:11

nie polecam nauki w Patrick Lingua, bo tam na pewno nie nauczycie sie niczego. Gość nie zna podstawowych zasad nauczania buuuuuuuuu

» Gość ()
Czw Gru 20, 2007 15:11

Anonymous napisał(a):
nie polecam nauki w Patrick Lingua, bo tam na pewno nie nauczycie sie niczego. Gość nie zna podstawowych zasad nauczania buuuuuuuuu

a ja chodze do Patrick Lingua na francuski i angielski naprawde polecam-ceny są bardzo przystępne,dlatego mogłam sobie pozwolić na dwa języki -nauczyłam się naprawde sporo i atmosfera jakiej nie ma w innych szkołach.O kim pisałeś że nie zna podstawowych zasad?-o Patricku?-do niego chodzę na konwersacje-jeśli o nim to nigdy w zyciu się z tobą nie zgodzę-zajęcia na najwyższym poziomie :D

» alexapple (Gość)
Czw Gru 20, 2007 15:54

Anonymous napisał(a):
Anonymous napisał(a):

a ja chodze do Patrick Lingua na francuski i angielski naprawde polecam-ceny są bardzo przystępne,dlatego mogłam sobie pozwolić na dwa języki -nauczyłam się naprawde sporo i atmosfera jakiej nie ma w innych szkołach.O kim pisałeś że nie zna podstawowych zasad?-o Patricku?-do niego chodzę na konwersacje-jeśli o nim to nigdy w zyciu się z tobą nie zgodzę-zajęcia na najwyższym poziomie :D

Popieram-ja chodze na angielski i tez jestem bardzo zadowolona-najpierw chodziłam do Kelly a teraz też uczy mnie Patrick-w jakie dni chodzisz-moze sie znamy?-nie wiem dlaczego ktoś wypisuje takie brednie,jak ktoś sam nie chce się uczyć to nikt go do tego nie zmusi,a nie od razu zwala całą winę na lektora..też polecam Patrick Lingua,naprawde fajny klimat

BoSko: Ja dodam informację techniczną: Gość który napisał posta nad alexapple i alexapple to ta sama osoba. Nieładnie tak prowadzić dialog samemu ze sobą.

» 12345678 (Gość)
Sob Kwi 26, 2008 20:29

Patrick Lingua sama się zachwala podszywając się pod innych. I tak właśnie jest w tej szkole - oby jak najdalej od takich naciągaczy.

» AAAAAssssss (Gość)
Pią Maj 09, 2008 13:32
ustny polak

witam jakich moge sie spodziewac pytan do matury ustnej z polskiego jesli mam lektury np konrad wallenrod grazyna nie-boska komedia i ksiazke mnich i zloty smok sapkowskiego ?? prosze o odpowiedz :cry:[color=red][/color]

Dyskusja była nieaktywna przez 1477 dni, więc została przeniesiona do archiwum.

Strona 1 z 1 (Odpowiedzi: 8| Wyświetleń: 14055)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.