|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» martin_gc
(Occasional Member-124) 
Nie Sty 23, 2011 20:28
Strażnik forum
Jakie słowa są zakazane? Chciałem napisać posta pytając się o opinie na temat programu Profesor Henry Intensywny kurs i Supermemo Angielski No Problem. Pytałem się czy ktoś ma jakieś doświadczenia z nimi, który jest lepszy. Używałem Profesor Henry 6.0 słownictwo i jestem zadowolony. Pytam tak, żeby sobie zrobić ciekawszą naukę. Który jest lepszy? Intensywny kurs wydali nie dawno. Tak brzmiała mniej więcej treść postu, a tu komunikat o jakimś strażniku i że użyłem jakiegoś zakazanego słowa.
» BoSko
( Admin -903) 
Nie Sty 23, 2011 22:25
Strażnik forum to nazwa skryptu, który ma za zadanie banować natrętnych użytkowników. Zdarzają się tacy, którzy udzielają się w wątkach i zachwalają pewne usługi/firmy. Podbijają stare wątki, prowadzą dyskusję sami ze sobą pytając i odpowiadając sobie, przy okazji polecając "jedyne i najlepsze" firmy. Potrafię rozróżnić neutralną dyskusję na temat usług komercyjnych od wyreżyserowanych wypowiedzi (np. ktoś się rejestruje o 10:05, a o 10:08 już prawi komplementy jakiejś mało znanej firmie, w dawno zapomnianym i zakopanym wątku).
Słowa zakazane to lista nazw firm, które w sposób znacząco natarczywy uprzykrzały mi życie moderatora (np. dzień w dzień co godzinę pisały posta i zmieniały IP). Nie da się kogoś takiego odsunąć od pisania, jeśli ma np. neostradę i po minucie może mieć inne IP. Jedyny sposób to banować na podstawie użytych słów. Profesor Henry ani Supermemo nie jest na tej liście, więc musiałeś pisać o czymś innym. Na liście znajdują się również wulgaryzmy oraz nazwy leków na potencję - aby powstrzymać spamujące roboty sieciowe.
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» martin_gc
(Occasional Member-124) 
Pon Sty 24, 2011 17:33
Dzięki, może napisałem nazwę wydawnictwa i to dlatego;)
|