Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

Baza korepetycji

Idź do strony 1, 2  Następny
Napisz nowy temat    Odpowiedz do tematu Forum językowe | dział: sugestie

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» BoSko ( Admin -903) Royal Member
Wto Sie 28, 2007 12:52
Baza korepetycji

Wiele osób do mnie pisało w sprawie zamieszczania ogłoszeń korepetycji. Jako odpowiedź powstał nowy dział: Korepetycje z języka angielskiego

Dział został dzisiaj udostępniony, więc nie porywa ilością ogłoszeń. Wszelkie pytania odnośnie tego działu, zgłaszanie błędów, życzeń proszę umieszczać w tym temacie. Dodawanie ogłoszeń na forum jest od dzisiaj zabronione.

Chcesz się zareklamować to musisz coś zrobić dla naszej społeczności - szczegóły opisane na stronie korepetycji.

Korzyść z takiego układu jest obopólna - zadowoleni są użytkownicy z nowych materiałów oraz korepetytorzy - docierają do dużej grupy potencjalnych klientów przy okazji dając popis swoich umiejętności.

//Edycja:
Od dzisiaj każdy może dodać podstawowe ogłoszenie. Aby wyróżnić swoją ofertę trzeba się zasłużyć społeczności e-ANG.pl

Ostatnio zmieniony przez BoSko dnia Sob Mar 01, 2008 16:19, w całości zmieniany 1 raz

» paulina87 (Born-1)
Sro Wrz 05, 2007 23:16
Pytanie

Chciałabym dodać ogłoszenie o korepetycjach i wzór wypracowania (np. recenzję filmu) ale nie bardzo mogę się połapać w tym wszystkim czy wystarczy , żę prześlę wam na e-maila ten artykuł ? czy trzeba go dodać w jakiś inny sposób?

Czw Wrz 06, 2007 14:54

Proszę wysłać na maila. Później opracuję jakiś przyjemniejszy sposób dodawania.
Pozdrawiam

» Mariposa (Born-2)
Pią Gru 14, 2007 23:46

Ile trwa weryfikacja przesłanego przeze mnie testu? Chciałabym dodac ogloszenie o korepetycjach. Wpisalam juz kod testu.

Alexandra

» kranix (Born-2)
Pon Mar 10, 2008 13:20

nie wyświetla mi się stawka godzinowa za korki (20 zł za godzinę) cały czas widnieje zero i nie mogę tego zmienić.

BoSko: Usterka już naprawiona.

» seba_870701 (Born-3)
Sro Sie 19, 2009 20:41

Witam.

Próbuję zamieścić ogłoszenie o korepetycjach.

Niestety mam problem z limitem znaków. Pomimo, że licznik pokazuje, że mam jeszcze 4 znaki do wykorzystania, przy próbie dodania ogłoszenia pojawia się komunikat, że nie zostanie ono zamieszczone/zmienione ze względu an przekroczony limit znaków.

Proszę o interwencję w tej sprawie.

Pozdrawiam,

Sebastian.

PS

Ogłoszenie jest następującej treści:

"Witam!

Jestem nauczycielem w jednym z wrocławskich gimnazjów.

Pomagam w nadrabianiu, oraz rozszerzam materiał przerabiany w szkole, jak również przygotuję do egzaminów gimnazjalnych, maturalnych, czy FCE.

Gwarantuję własne materiały, oraz zajęcia U UCZNIÓW (również małe grupki)!

Pozdrawiam!"

Sro Sie 19, 2009 21:47

@seba_870701

Twoje ogłoszenie wygląda dokładnie tak jak chcesz. Nie do końca wiem w czym jest problem.

» seba_870701 (Born-3)
Czw Sie 20, 2009 12:21

@Admin

Niestety, nie do końca tak jak chcę.

Być może jestem detalistą, czy estetą, ale lubię jak kolejne akapity oddzielone są przerwą (pustym akapitem).

Wtedy ogłoszenie staje się czytelniejsze i nie wygląda jak wielki zbitek tekstu.

Niestety, mimo, że w trakcie edytowania mogłem wstawić pusty akapit, nie mogłem opublikować ogłoszenia w takiej formie.

Pozdrawiam,

Sebastian

» Maria Bullen (Born-3)
Pią Sty 29, 2010 19:05

Drogi Adminie, jak mogę USUNĄĆ swoje ogłoszenie? Mam już wystarczająco dużo uczniów...

@Seba: Detalista to osoba prowadząca sprzedaż detaliczną... O przecinkach w absurdalnych miejscach w Twoich postach i ogłoszeniu już nie wspomnę. Sorki za czepianie się, ale to jednak jest stronka językowa, no i ucząc języka obcego wypadałoby mieć trochę szacunku do swojego ojczystego (mam nadzieję, że nie uczysz tłumaczeń...).

Pią Sty 29, 2010 19:53

@Maria Bullen
Aby wstrzymać wyświetlanie ogłoszenia w serwisie, jako województwo trzeba ustawić wartość "Nie pokazuj mojego ogłoszenia". Pomijam fakt, że nie masz aktywnego konta korepetytora i wyjaśnienie tego problemu jest w 3 miejscach w serwisie (w tym jedno nad formularzem edycji ogłoszenia) ...

» Maria Bullen (Born-3)
Pią Sty 29, 2010 22:28

@Admin: Ach, czyli moje ogłoszenie nie zostało w ogóle opublikowane (a odpowiedzi dostałam zapewne z innych źródeł). To wyjaśnia, dlaczego w ogóle nie mogłam go znaleźć w dziale "Moje ogłoszenia" (a więc i nie przeczytałam informacji nad formularzem edycji). OK, dziękuję za pomoc.

Nie Cze 20, 2010 13:21

Ponieważ wiele osób łamało regulamin e-ANG.pl (punkt: każdy może posiadać tylko jedno konto w serwisie) i tworzyło wiele identycznych ogłoszeń korepetycji, postanowiłem rozprawić się z tymi nadużyciami.

Uskuteczniłem zasadę "chytry traci dwa razy". Ci którzy próbowali oszukać system, posiadali wiele ogłoszeń, bałaganili na stronie, teraz nie mają żadnego i już nigdy nie będą mieli prawa ogłosić się ze swoimi usługami korepetycji.

Brawo.

» ania_132 (Born-1)
Nie Paź 24, 2010 1:43

jak usunąc ogłoszenie?

Nie Paź 24, 2010 8:34

ania_132 napisał(a):
jak usunąc ogłoszenie?

Wybierasz jako województwo "Nie pokazuj mojego ogłoszenia". Nie będzie ono emitowane. A jeśli nie życzysz sobie, aby dane były dalej przechowywane, dodatkowo edytuj je i wpisz cokolwiek (np kropki).

» whallis (Born-1)
Czw Kwi 07, 2011 11:40

chcialam zmienictresc ogloszeniai nacisnelamdodaj zmien,ale wyswietlilo sie jakas informacja zemamzaduzo ogloszen i zostane usunieta zlisty,costam pisalo o czarnej liscie i costam...
niweim o co chodzi....???
moze mi to ktos wyjasnic jak to odkrecic?

Załóż nowy wątek w dziale sugestie | Odpowiedz w tym wątku

Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2 (Odpowiedzi: 15| Wyświetleń: 3521)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Korepetytorzy, którzy wypowiedzieli się w tym wątku:

Mariposa korepetytor, Zabrze

kranix korepetytor, Gorzów Wielkopolski

seba_870701 korepetytor, Wrocław

Maria Bullen korepetytor, Kraków

whallis korepetytor, Cardiff/Wales

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.
Udziel odpowiedzi:

Twoje imię

Wpisz 3 ostatnie zielone znaki z obrazka

Polecane

Unleashed English
  angielski bez tajemnic
Serwis e-ANG.pl nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane przez użytkowników
korepetycje angielski Zabrze korepetycje angielski Opole Szkoły językowe

2006-2012 © e-ANG.pl

AdvancedBoard, sql:3