|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» BoSko
( Admin -903) 
Wto Sie 28, 2007 12:52
Baza korepetycji
Wiele osób do mnie pisało w sprawie zamieszczania ogłoszeń korepetycji. Jako odpowiedź powstał nowy dział: Korepetycje z języka angielskiego
Dział został dzisiaj udostępniony, więc nie porywa ilością ogłoszeń. Wszelkie pytania odnośnie tego działu, zgłaszanie błędów, życzeń proszę umieszczać w tym temacie. Dodawanie ogłoszeń na forum jest od dzisiaj zabronione.
Chcesz się zareklamować to musisz coś zrobić dla naszej społeczności - szczegóły opisane na stronie korepetycji.
Korzyść z takiego układu jest obopólna - zadowoleni są użytkownicy z nowych materiałów oraz korepetytorzy - docierają do dużej grupy potencjalnych klientów przy okazji dając popis swoich umiejętności.
//Edycja:
Od dzisiaj każdy może dodać podstawowe ogłoszenie. Aby wyróżnić swoją ofertę trzeba się zasłużyć społeczności e-ANG.pl
Ostatnio zmieniony przez BoSko dnia Sob Mar 01, 2008 16:19, w całości zmieniany 1 raz
» paulina87
(Born-1)
Sro Wrz 05, 2007 23:16
Pytanie
Chciałabym dodać ogłoszenie o korepetycjach i wzór wypracowania (np. recenzję filmu) ale nie bardzo mogę się połapać w tym wszystkim czy wystarczy , żę prześlę wam na e-maila ten artykuł ? czy trzeba go dodać w jakiś inny sposób?
» BoSko
( Admin -903) 
Czw Wrz 06, 2007 14:54
Proszę wysłać na maila. Później opracuję jakiś przyjemniejszy sposób dodawania.
Pozdrawiam
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» Mariposa
(Born-2)
Pią Gru 14, 2007 23:46
Ile trwa weryfikacja przesłanego przeze mnie testu? Chciałabym dodac ogloszenie o korepetycjach. Wpisalam juz kod testu.
Alexandra
_________________ No llores porque se terminó, sonrie porque sucedió - G.G.Marquez
» kranix
(Born-2)
Pon Mar 10, 2008 13:20
nie wyświetla mi się stawka godzinowa za korki (20 zł za godzinę) cały czas widnieje zero i nie mogę tego zmienić.
BoSko: Usterka już naprawiona.
» seba_870701
(Born-3)
Sro Sie 19, 2009 20:41
Witam.
Próbuję zamieścić ogłoszenie o korepetycjach.
Niestety mam problem z limitem znaków. Pomimo, że licznik pokazuje, że mam jeszcze 4 znaki do wykorzystania, przy próbie dodania ogłoszenia pojawia się komunikat, że nie zostanie ono zamieszczone/zmienione ze względu an przekroczony limit znaków.
Proszę o interwencję w tej sprawie.
Pozdrawiam,
Sebastian.
PS
Ogłoszenie jest następującej treści:
"Witam!
Jestem nauczycielem w jednym z wrocławskich gimnazjów.
Pomagam w nadrabianiu, oraz rozszerzam materiał przerabiany w szkole, jak również przygotuję do egzaminów gimnazjalnych, maturalnych, czy FCE.
Gwarantuję własne materiały, oraz zajęcia U UCZNIÓW (również małe grupki)!
Pozdrawiam!"
» BoSko
( Admin -903) 
Sro Sie 19, 2009 21:47
@seba_870701
Twoje ogłoszenie wygląda dokładnie tak jak chcesz. Nie do końca wiem w czym jest problem.
» seba_870701
(Born-3)
Czw Sie 20, 2009 12:21
@Admin
Niestety, nie do końca tak jak chcę.
Być może jestem detalistą, czy estetą, ale lubię jak kolejne akapity oddzielone są przerwą (pustym akapitem).
Wtedy ogłoszenie staje się czytelniejsze i nie wygląda jak wielki zbitek tekstu.
Niestety, mimo, że w trakcie edytowania mogłem wstawić pusty akapit, nie mogłem opublikować ogłoszenia w takiej formie.
Pozdrawiam,
Sebastian
» Maria Bullen
(Born-3)
Pią Sty 29, 2010 19:05
Drogi Adminie, jak mogę USUNĄĆ swoje ogłoszenie? Mam już wystarczająco dużo uczniów...
@Seba: Detalista to osoba prowadząca sprzedaż detaliczną... O przecinkach w absurdalnych miejscach w Twoich postach i ogłoszeniu już nie wspomnę. Sorki za czepianie się, ale to jednak jest stronka językowa, no i ucząc języka obcego wypadałoby mieć trochę szacunku do swojego ojczystego (mam nadzieję, że nie uczysz tłumaczeń...).
» BoSko
( Admin -903) 
Pią Sty 29, 2010 19:53
@Maria Bullen
Aby wstrzymać wyświetlanie ogłoszenia w serwisie, jako województwo trzeba ustawić wartość "Nie pokazuj mojego ogłoszenia". Pomijam fakt, że nie masz aktywnego konta korepetytora i wyjaśnienie tego problemu jest w 3 miejscach w serwisie (w tym jedno nad formularzem edycji ogłoszenia) ...
» Maria Bullen
(Born-3)
Pią Sty 29, 2010 22:28
@Admin: Ach, czyli moje ogłoszenie nie zostało w ogóle opublikowane (a odpowiedzi dostałam zapewne z innych źródeł). To wyjaśnia, dlaczego w ogóle nie mogłam go znaleźć w dziale "Moje ogłoszenia" (a więc i nie przeczytałam informacji nad formularzem edycji). OK, dziękuję za pomoc.
» BoSko
( Admin -903) 
Nie Cze 20, 2010 13:21
Ponieważ wiele osób łamało regulamin e-ANG.pl (punkt: każdy może posiadać tylko jedno konto w serwisie) i tworzyło wiele identycznych ogłoszeń korepetycji, postanowiłem rozprawić się z tymi nadużyciami.
Uskuteczniłem zasadę "chytry traci dwa razy". Ci którzy próbowali oszukać system, posiadali wiele ogłoszeń, bałaganili na stronie, teraz nie mają żadnego i już nigdy nie będą mieli prawa ogłosić się ze swoimi usługami korepetycji.
Brawo.
» ania_132
(Born-1)
Nie Paź 24, 2010 1:43
jak usunąc ogłoszenie?
» BoSko
( Admin -903) 
Nie Paź 24, 2010 8:34
ania_132 napisał(a):jak usunąc ogłoszenie?
Wybierasz jako województwo "Nie pokazuj mojego ogłoszenia". Nie będzie ono emitowane. A jeśli nie życzysz sobie, aby dane były dalej przechowywane, dodatkowo edytuj je i wpisz cokolwiek (np kropki).
» whallis
(Born-1)
Czw Kwi 07, 2011 11:40
chcialam zmienictresc ogloszeniai nacisnelamdodaj zmien,ale wyswietlilo sie jakas informacja zemamzaduzo ogloszen i zostane usunieta zlisty,costam pisalo o czarnej liscie i costam...
niweim o co chodzi....???
moze mi to ktos wyjasnic jak to odkrecic?
|