|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Gość
()
Sro Sty 12, 2011 21:03
Pytania związane z piosenką
bo nie bardzo rozumiem o co w niej chodzi
I wanted you to be with me
For so long I don't even know by now
But now that I've given up on you
Defiantly you see me
Na początku jest: Chciałam żebyś był ze mną tak długo, że nawet nie wiem do teraz?? a dalej to już tym bardziej nie wiem ale teraz... i co dalej właśnie nie wiem :(
no i inna zwrotka tej samej piosenki
Walking away I see the pain
You put me through
Lost in your game to change the same
Forever gone, forever you
Tu rozumiem, że jest tak : odchodząc widzę ból i dalej to jest coś takiego, że przez który przeszłam przez ciebie czy coś o tym znaczeniu???
Zgubiona w twojej grze by zmienić to samo na zawsze odszedłeś na zawsze ty??? no i właśnie nie wiem coś mi się to bezsensu wydaje, próbuje, ale nie umiem, moglibyście mi przetłumaczyć te dwie zwrotki?
Zależy mi na tym żeby dokładnie znać ich znaczenie
Z góry dzięki :)
» Gość
()
Czw Sty 13, 2011 20:34
Re:Pytania związane z piosenką
odpowiedzcie :(
» Gość
()
Pią Sty 14, 2011 23:20
zainteresujcie się losem mojego wątku :(
» Gość
()
Sob Sty 15, 2011 0:27
za przeproszeniem, piosenka jest o niczym..... czy jak wolisz o d... Maryni.
On ją kocha o ona jego nie a on by chciał gwiazdkę z nieba. No i ze ona odeszła na zawsze więc on da sobie spokój. Dobrze że chłop się nie che pociąć. Przepraszam że trywializuję. Ewentualnie to ona go kocha a on jej nie i chciałaby ta gwiazdke z nieba. No i że on odszedł na zawsze więc ona da sobie luzu. Dobrze że dziwczyna nie pisze że chce się pociąć bo trzeba by karetkę wzywać. Pozdrawiam.
» naled
(Born-6)
Sob Sty 15, 2011 1:29
Ale jej (chyba) nie interesuje co Ty myślisz o tej piosence tylko liczy na odpowiedź :|
» Lil
(Fresh Member-37)
Sob Sty 15, 2011 9:31
Chciałam, byś był ze mną
Sama już nie pamiętam od jak dawna
A teraz, gdy mam wreszcie dość
Prowokujesz mnie swoją uwagą
Odchodząc widzę cały ból
Który mi sprawiłeś
Zagubiona w twojej grze pozornych zmian
Odchodzę na zawsze, na zawsze - ty
To raczej moja wolna interpretacja niż dokładny przekład, ale tak to jest z piosenkami / poezją. Głowy nie dam, że wszystko rozumiem właściwie. Może ktoś inny dostrzegłby coś innego w jakimś wersie czy frazie.
|