|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» BoSko
( Admin -903) 
Nie Gru 19, 2010 21:27
Gra językowa MemoryGame
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» jacek16v
( Friend -786) 
Nie Gru 19, 2010 21:32
Dla mnie bomba :D
_________________ Moje odpowiedzi lepiej konsultuj ze specjalistą gdyż każdy mój błąd zagraża twojej wiedzy i osobom którym ją przekazujesz:P
» pkpiotr79
(Born-6)
Wto Gru 28, 2010 21:48
czas mi sie nie zatrzymuje po odkryciu planszy
» BoSko
( Admin -903) 
Wto Gru 28, 2010 22:46
pkpiotr79 napisał(a):czas mi sie nie zatrzymuje po odkryciu planszy
Używasz Internet Explorera? Czy wcześniej działało?
» pkpiotr79
(Born-6)
Wto Gru 28, 2010 23:10
nie dzialalo urzywam Internet Explorera
[ Dodano: Wto Gru 28, 2010 23:19 ]
teraz dziala
» BoSko
( Admin -903) 
Wto Gru 28, 2010 23:25
pkpiotr79 napisał(a):nie dzialalo urzywam Internet Explorera
Ok, naprawione. Interner Explorer to największe badziewie jakie kiedykolwiek widziało ten świat. Gdybym ja w pracy przepuścił taki feler, jaki właśnie odkryłem w tej dziadowskiej przeglądarce, wyleciałbym na zbity pysk. To się w głowie nie mieści. Musiałem odreagować...
W każdym bądź razie już działa.
» pkpiotr79
(Born-6)
Wto Gru 28, 2010 23:31
dzieki
» koko
(Frequent Member-230) 
Czw Gru 30, 2010 13:02
Super gra :)
_________________ koko
» ahida
(Zbanowany-52)
Nie Sty 02, 2011 17:15
Re:Gra językowa MemoryGame
Super gra, zwłaszcza na zapamiętanie i przypominanie sobie słówek, ale czy można by jeszcze dodać jak one brzmią (oczywiście w angielskiej wersji), ponieważ nie wszyscy biorący udział w tej grze znają perfect język angielski)
Uważam, że rozumienie jest ważniejsze (miałam się okazje przekonać) aniżeli to jak jak dany wyraz się pisze.
[ Dodano: Pon Sty 03, 2011 17:24 ]
Wreszcie gra dla "maluczkich", którzy niezbyt wiele jeszcze znają słówek( może znają, ale czasami trudno je sobie przypomnieć) nie mając styczności na co dzień z językiem angielskim. Gra jest super, nie muszę szukać słówek w słowniku (swoim lub Waszym) pozdrawiam
H.O.
» BoSko
( Admin -903) 
Wto Sty 04, 2011 8:30
ahida napisał(a):ale czy można by jeszcze dodać jak one brzmią
Tak, w nowszej wersji gry będzie można odsłuchać słówek (oczywiście tylko dla zalogowanych).
Zauważyłem, że przeglądarka Internet Explorer błędnie mierzy czas, co powoduje, że ranking jest zafałszowany. W nowszej wersji gry ta przeglądarka nie będzie obsługiwana w ogóle. Mogę również zdradzić, że będą różne poziomy trudności oraz słownictwo będzie tematyczne.
» jacek16v
( Friend -786) 
Wto Sty 04, 2011 15:44
BoSko napisał(a):Mogę również zdradzić, że będą różne poziomy trudności oraz słownictwo będzie tematyczne.
Już mi się podoba :D
_________________ Moje odpowiedzi lepiej konsultuj ze specjalistą gdyż każdy mój błąd zagraża twojej wiedzy i osobom którym ją przekazujesz:P
» BoSko
( Admin -903) 
Wto Sty 18, 2011 19:12
Choruję na chroniczny brak czasu. O ile różne poziomy trudności już napisałem, to nadal nie mogę znaleźć chwili, żeby usiąść i skomponować tematyczne zestawy słówek. No i jeszcze ten nieszczęsny Internet explorer, który nie radzi sobie z mierzeniem czasu... Odkładam publikację nowej wersji na czas bliżej nieokreślony.
» michal_r77
(Born-5)
Pią Sty 28, 2011 20:56
Gra super, faktycznie mimowolnie wchodzą słowka do głowy. Fajną cechą byłoby wyświetlanie rankingów osobnych albo dla każdego zestawu, albo dla każdego dnia/tygodnia. Widziałem takie rankingi gdzies w portalu z gierkami flashowymi. Świetne bo można sie znaleźć w takim rankingu z wynikiem 20 sek :) A teraz to pierwszy chyba 2,5 sek :) Chciałbym go zobaczyć w akcji na żywo.
Generalnie w sumie chodzi tu o nauke, wiec ten czas i rankingi to taka sprawa poboczna, ale jak ktos lubi rywalizacje to byłoby fajne ulepszenie.
» jacek16v
( Friend -786) 
Pią Sty 28, 2011 21:08
michal_r77 napisał(a):A teraz to pierwszy chyba 2,5 sek Smile Chciałbym go zobaczyć w akcji na żywo.
To jest akcja na żywo
BoSko napisał(a):Zauważyłem, że przeglądarka Internet Explorer błędnie mierzy czas, co powoduje, że ranking jest zafałszowany.
» michal_r77
(Born-5)
Pią Sty 28, 2011 21:14
 Zauważyłem, że przeglądarka Internet Explorer błędnie mierzy czas, co powoduje, że ranking jest zafałszowany.
aaaa, no to troche tłumaczy. Już myślałem że ze mną coś nie tak, a prawie sobie kawe wylałem, jak próbowałem dociągnąć do pierwszej dwudziestki.
|