|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» ahida
(Zbanowany-52)
Pią Lut 25, 2011 15:21
Re:Gra językowa MemoryGame
Super gra w niej można sobie utrwalać słówka.
ahida
» Vilczur
(Born-2)
Wto Mar 29, 2011 9:59
Jest taka sama gra w programie Lingua Land - wielojęzykowy słownik dla dzieci z tym , że można tam zmieniać ilość kart do odkrycia :P
» Bodek11
(Born-1)
Pon Maj 02, 2011 19:42
spoko fajna gra :D :D :)
» aldosia00
(Born-1)
Sro Gru 21, 2011 17:56
gra jest świetna!! uczy wiele i można przypomnieć sobie wiele słówek!!!!!!!
polecam
» verona1916
(Born-2)
Czw Sty 26, 2012 13:06
Niewygodnie mi się gra, bo gram na laptopie i musze "schodzić" na dół strony, żeby zagrać. możne=aby trochę podwyższyć miejsce gry (chodzi mi o to, czy może się ona znajdować wyżej)?
» BoSko
( Admin -903) 
Czw Sty 26, 2012 14:12
verona1916 napisał(a):Niewygodnie mi się gra, bo gram na laptopie i musze "schodzić" na dół strony, żeby zagrać
To straszne. Ja rozumiem, że internet rozleniwia ludzi, ale jak ruszenie paska przewijania strony stanowi taki problem, to to już jest patologia... Ręcę opadają.
Coś czuję, że niedługo będą prośby o przysłanie do domu kogoś z obsługi strony, zeby pomógł wpisać adres internetowy w przeglądarkę. Do tej pory miałem tylko jednego maila w takiej sprawie i myslałem, że to jakiś żart, ale teraz widzę, że niekoniecznie.
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» Nutcracker
( Specjalista -1049) 
Czw Sty 26, 2012 14:53
Mam nadzieję, że niedługo wprowadzisz drogi adminie również takie udogodnienie, żeby nie trzeba było wpisywać żadnego słowa w okienko, tylko wystarczyłoby wcisnąć enter ;-)
_________________ www.korepetycje.tychy.prv.pl
» Beata Zuba
(Born-2)
Sro Lut 29, 2012 19:40
Mam mały zasób słownictwa i nie pamiętam co połączyłam, mogły by być pary w różnych kolorach. Może można by było jeszcze lepiej się uczyć, ale ogólnie fajne, jestem zadowolona jeśli poprawię swój czas skojarzeń.
|