|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» koko
(Frequent Member-230) 
Sro Lis 17, 2010 15:39
jacek16v napisał(a):Co nie zmienia faktu, że coś jest nie tak.
Masz rację.
[ Dodano: Sro Lis 17, 2010 17:35 ]
BoSko napisał(a):Zastanawiałem się czy czasem nie zmniejszyć czasu na np. 45 sekund. 60 jest ok?
Wg mnie 60 sekund jest może być.
_________________ koko
» BoSko
( Admin -903) 
Sro Lis 17, 2010 18:00
Dzięki za czujność. Teraz po wciśnięciu "Nowa gra" szanse się napełniają do początkowych 100%.
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» koko
(Frequent Member-230) 
Czw Lis 18, 2010 12:24
Super, że błąd został już naprawiony.
_________________ koko
» RobsonPonte91
(Born-6)
Sob Lis 27, 2010 20:57
Mam propozycję jak udoskonalić grę.
Czasem udaje mi się odgadnąć hasło chociaż nie znam jego tłumaczenia. Po np. 30sekundach i wtedy nie pokazuje się tłumaczenie.
Nie chce mi się tłumaczyć każdego słówka w słowniku więc przydałoby się żeby każde odgadnięte słowo było od razu tłumaczone ;)
» jacek16v
( Friend -786) 
Sob Lis 27, 2010 23:43
RobsonPonte91 napisał(a):przydałoby się żeby każde odgadnięte słowo było od razu tłumaczone ;)
Dobry pomysł :)
_________________ Moje odpowiedzi lepiej konsultuj ze specjalistą gdyż każdy mój błąd zagraża twojej wiedzy i osobom którym ją przekazujesz:P
» BoSko
( Admin -903) 
Pon Lis 29, 2010 19:02
RobsonPonte91 napisał(a):przydałoby się żeby każde odgadnięte słowo było od razu tłumaczone
Done.
» jacek16v
( Friend -786) 
Pon Lis 29, 2010 19:05
Good. :D
_________________ Moje odpowiedzi lepiej konsultuj ze specjalistą gdyż każdy mój błąd zagraża twojej wiedzy i osobom którym ją przekazujesz:P
» wikusia13
(Born-5)
Nie Gru 12, 2010 18:16
Ta ga jest super chociaż prawda można oszukiwać> MImo tego polecam tę grę innym :D
» daniel@
(Born-3)
Sob Gru 18, 2010 19:05
bardzo fajna gra, tylko nacięłam sie w pewnym momencie na słowo delfin i nie mogłam go odgadnać, ponieważ ja wpisywałam literki ze słowa dolphin a w grze wyszło , że powinnam wpisywać literki ze słowa delphin.Podejrzewam , że to jakis mały błąd
» magdzia2525
(Born-4)
Wto Sty 04, 2011 19:17
Re:Gra językowa He-ANGman sugestie
Słowo ładowałoby mi sie z 20 min gdyby chciało mi sie czekac stad moje pytanie: Why? Czy sama coś robie nie tak, czy mam czekac czy nie ? czy cos wcisnąć?
» BoSko
( Admin -903) 
Wto Sty 04, 2011 19:41
magdzia2525 napisał(a):Słowo ładowałoby mi sie z 20 min gdyby chciało mi sie czekac
Jak się nie załadowało w ciągu 1 minuty, to już się nie załaduje.
magdzia2525 napisał(a):Czy sama coś robie nie tak, czy mam czekac czy nie ? czy cos wcisnąć?
Albo Twoje połączenie z internetem jest zbyt obciążone albo przeglądarka jakaś trefna. Jakiej przeglądarki używasz?
» magdzia2525
(Born-4)
Pią Sty 07, 2011 16:23
Re:Gra językowa He-ANGman sugestie
 "Albo Twoje połączenie z internetem jest zbyt obciążone albo przeglądarka jakaś trefna. Jakiej przeglądarki używasz?"
Mam Mozille
» pkpiotr79
(Born-6)
Pią Lut 11, 2011 22:49
dlaczego jezeli zaczynam grac zalogowany na koncu gry jestem wylogowany i zapisuje mnie jako gosc, nie wiem czy chodzi o czas gry, ale tam jest tylko limit na slowo
» BoSko
( Admin -903) 
Sro Lut 16, 2011 13:30
pkpiotr79 napisał(a):dlaczego jezeli zaczynam grac zalogowany na koncu gry jestem wylogowany i zapisuje mnie jako gosc, nie wiem czy chodzi o czas gry, ale tam jest tylko limit na slowo
Problem polegał na tym, że wygasał czas sesji logowania. Właśnie to naprawiłem i nie powinno być więcej takiego problemu. Jeśli jednak błąd się powtórzy, daj mi koniecznie znać.
» rafklu7
(Born-2)
Sob Lut 26, 2011 18:03
mam taki problem że ta gra nie działa mi w przeglądarce mozilli natomiast IE już tak. Wciskam start i jest napisane że się ładuje ale dzieje się to w nieskończoność
|