|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» ciapciuszek5
(Born-8)
Czw Lis 04, 2010 21:24
króciutki tekścik
Niewątpliwie prawdą jest, że Polska to piękny kraj. Ma bogatą historię i wiele kultywowanych tradycji i obyczajów. Nie ma problemów ze zdobyciem wykształcenia, ponieważ edukacja jest na wysokim poziomie.Jestem obywatelem Polski i jestem przywiązana do swojego kraju, nie chciałbmy go opuszczać, zostawiając przyjaciół, rodzinę.Ten kraj w ktorym obecnie mieszkam dal mi wszystko co powinien miec każdy
czlowiek.czuje sie polka i caly czas to podkreslam.Muszę stwierdzić, że rzeczywiście chciałabym w przyszłości mieszkać i pracować w Polsce. Jest tu wszystko, czego potrzebują, więc nie wiedzę powodów, żeby szukać szczęście w innych krajach
bubbl: przenunięto w odpowiedni dla postu dział
» Milena2345
(Born-4)
Nie Lis 07, 2010 23:18
Undoubtedly it is true that Poland is a beautiful country. It has a rich history and many cultivated traditions and customs. There are no problems with obtaining education, because education is high. I am a Polish citizen and I am devoted to her country, I would not want him to leave, leaving friends and family. The country where I live now gave me everything you should have any
man. I feel a Pole and emphasize it all the time. I must say that indeed the future I would like to live and work in Poland. There is everything you need, so I do not know the reasons to look for happiness in other countries
|