|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» martu$ ;**
(Gość)
Czw Wrz 02, 2010 16:36
opis wakacji
mam prośbę przetłumaczyłby mi ktoś ten tekst z góry wielkie dzięki ;))
W tym roku pierwsze 3 tygodnie wakacji spędziłam z rodzicami, siostrą, kuzynką i znajomymi we Włoszech. Rano przeważnie chodziliśmy na basen gdzie razem z moją kuzynką-Julką bawiłyśmy się świetnie. wieczorami chodziliśmy na miasto albo na plażę. Czasami jednak zamiast leniuchować cały dzień postanawialiśmy coś zwiedzić. Widziałam wiele ciekawych miejsc np: Weronę, Mediolan, Florencję, Pizę czy Wenecję. Gdy wróciłam z Włoch zazwyczaj wychodziłam na plac z przyjaciółmi, czasem wybieraliśmy się na rolki, innym razem do parku linowego. W połowie sierpnia ja, moja przyjaciółka Ania i moja kuzynka Julka pojechałyśmy na obóz do Muszyny. Na tym obozie jeździłyśmy na quadach, grałyśmy w paintball, spałyśmy w namiocie i robiłyśmy wiele ciekawych rzeczy. Na obozie poznałam wielu wspaniałych ludzi. Wieczorami chodziliśmy na dyskoteki, karaoke albo graliśmy w karty.
BoSko: Przenoszę do Nie chce mi się
» Gość
()
Czw Wrz 02, 2010 18:46
Re:opis wakacji
In this year the first 3 weeks of holidays I spent with my parents, sister, cousin and friends in Italy. In the morning usually we went to the swimming-pool where together with my cousin Julia we were having a great time. In the evening we went to the city or the beach. Sometimes however instead of lazing all day we decided tour something. I've seen a lot of interesting place, for example Weronę, Mediolan, Florencję, Pizę czy Wenecję. When I came back to Poland usually I went on the square with my friends. Sometimes we rode on the rollers and another time we went to the rope park. In mid-August I, my friend Ania and my cousin Julia we drove to the camp to Muszyna. At this camp we went on quads, we played the paintball, we slept in a tent and we did a lot of interesting things. At camp I've known many wonderful people. In the evening we went to discos, karaoke, or played cards.
Proszę niech ktoś to sprawdzi, bo na pewno jest sporo błędów
|