Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

opis wakacji

Forum językowe | dział: Nie chce mi się

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» martu$ ;** (Gość)
Czw Wrz 02, 2010 16:36
opis wakacji

mam prośbę przetłumaczyłby mi ktoś ten tekst z góry wielkie dzięki ;))

W tym roku pierwsze 3 tygodnie wakacji spędziłam z rodzicami, siostrą, kuzynką i znajomymi we Włoszech. Rano przeważnie chodziliśmy na basen gdzie razem z moją kuzynką-Julką bawiłyśmy się świetnie. wieczorami chodziliśmy na miasto albo na plażę. Czasami jednak zamiast leniuchować cały dzień postanawialiśmy coś zwiedzić. Widziałam wiele ciekawych miejsc np: Weronę, Mediolan, Florencję, Pizę czy Wenecję. Gdy wróciłam z Włoch zazwyczaj wychodziłam na plac z przyjaciółmi, czasem wybieraliśmy się na rolki, innym razem do parku linowego. W połowie sierpnia ja, moja przyjaciółka Ania i moja kuzynka Julka pojechałyśmy na obóz do Muszyny. Na tym obozie jeździłyśmy na quadach, grałyśmy w paintball, spałyśmy w namiocie i robiłyśmy wiele ciekawych rzeczy. Na obozie poznałam wielu wspaniałych ludzi. Wieczorami chodziliśmy na dyskoteki, karaoke albo graliśmy w karty.

BoSko: Przenoszę do Nie chce mi się

» Gość ()
Czw Wrz 02, 2010 18:46
Re:opis wakacji

In this year the first 3 weeks of holidays I spent with my parents, sister, cousin and friends in Italy. In the morning usually we went to the swimming-pool where together with my cousin Julia we were having a great time. In the evening we went to the city or the beach. Sometimes however instead of lazing all day we decided tour something. I've seen a lot of interesting place, for example Weronę, Mediolan, Florencję, Pizę czy Wenecję. When I came back to Poland usually I went on the square with my friends. Sometimes we rode on the rollers and another time we went to the rope park. In mid-August I, my friend Ania and my cousin Julia we drove to the camp to Muszyna. At this camp we went on quads, we played the paintball, we slept in a tent and we did a lot of interesting things. At camp I've known many wonderful people. In the evening we went to discos, karaoke, or played cards.

Proszę niech ktoś to sprawdzi, bo na pewno jest sporo błędów

Dyskusja była nieaktywna przez 526 dni, więc została przeniesiona do archiwum.

Strona 1 z 1 (Odpowiedzi: 1| Wyświetleń: 6788)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.