|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Naughty Nata
( Specjalista -1360) 
Sro Wrz 01, 2010 6:51
1 września
Uwaga!
Proszę przygotować się na oblężenie uczniów powracających do szkoły i 1678 próśb o zrobienie pierwszego zadania z angielskiego: 'Opisz swoje wakacje' ;)
_________________ ... ther is so gret diversite In English and in writyng of oure tonge,
So prey I God that non myswrite thee
http://marshmallow87.blogspot.com/
» BoSko
( Admin -862) 
Sro Wrz 01, 2010 8:06
Ja, jako serwis sprzatający na forum, jestem gotowy :P
[ Dodano: Sro Wrz 01, 2010 9:10 ]
Czuję, że dział 'Nie chce mi się' zacznie żyć.
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» Championek
(Occasional Member-117) 
Sro Wrz 01, 2010 13:18
sie zrobi wysyp gimbusów ; d
» jacek16v
( Friend -778) 
Sro Wrz 01, 2010 20:35
To może lepiej utworzyć taki dział:
Naughty Nata napisał(a):'Opisz swoje wakacje'
Tylko można by zmienić na 'Opisz moje wakacje' :P
_________________ Moje odpowiedzi lepiej konsultuj ze specjalistą gdyż każdy mój błąd zagraża twojej wiedzy i osobom którym ją przekazujesz:P
» ddante
(Occasional Member-78) 
Sro Wrz 01, 2010 21:57
Oh God Oh God Help me T_T
Nawet nie odpowiadajcie na takie tematy, to bezsens. Niech sami się wezmą do roboty -.^
_________________ Derp
» BoSko
( Admin -862) 
Czw Wrz 02, 2010 19:49
Trollują strasznie. Najbardziej denerwuje mnie podbijanie starych wątków. Cały czas usuwam posty i banuję IP, ale ciągle pojawiają się nowi agenci. Trochę winy jest w tym, że pod hasłem "Opis wakacji" oraz "opis wakacji po angielsku" w google, nasze forum jest pierwsze.
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» jacek16v
( Friend -778) 
Pią Wrz 03, 2010 19:30
BoSko napisał(a):pod hasłem "Opis wakacji" oraz "opis wakacji po angielsku" w google, nasze forum jest pierwsze.
Myślę, że to dobrze, bo to znaczy, że nasze forum jest najlepsze. :D
_________________ Moje odpowiedzi lepiej konsultuj ze specjalistą gdyż każdy mój błąd zagraża twojej wiedzy i osobom którym ją przekazujesz:P
|