|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Nikodemka
(Born-4)
Wto Lip 27, 2010 6:40
Blogi są fajne, ale nie funkcjonalne/kiedy je usprawnicie?
Podoba mi się Wasz dział z blogami po angielsku. Ale to denerwujące, że nie
można samemu usuwać i edytować notek w każdym momencie.
Nie mówiąc już o usunięciu samodzielnie bloga.
Nigdzie w internecie tak nie ma.
Mamy się uczyć angielskiego przez pisanie, a nie możemy skorygować błędów w tekście, o których np. jako początkujący nie mieliśmy pojęcia.
Nawet jeśli ktoś skoryguje nas w komentarzu to nie to samo.
Przydałyby się i inne zmiany i funkcje w blogach, dlatego zapytuję, grzecznie i z uśmiechem:D, kiedy będzie modernizacja blogów?
» BoSko
( Admin -862) 
Wto Lip 27, 2010 8:04
Wiem, jestem świadomy ułomności systemu w aktualnym wydaniu. Opcje edycji i usuwania zostały wycofane ze względu na to, że system jest stary i posiadał luki bezpieczeństwa. Najłatwiejszym i najszybszym sposobem było po prostu wyłaczenie tych opcji :)
W drugiej połowie sierpnia lub na początku września (jak już będzie brzydka pogoda) poświęcę kilka weekendów i napiszę nowy system blogowy. Oczywiście wszystkie wpisy i komentarze pozostaną.
Lista życzeń odnośnie nowych funkcji jest otwarta :)
Pozdrawiam
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» sten44
(Born-3)
Nie Lut 06, 2011 22:31
stary temat ale może trochę by go odkurzyć?
pierwsze co jest na blogach gorsze względem forum, to że nie ma obserwacji tematów, przez to nie można za bardzo pokonwersować :) bo przeczytam sobie jakiś temat, napiszę co tym myślę a za parę dni zapomnę gdzie to było i jaki to był blog, nawet jak ktoś odpowie to konwersacja będzie urwana :(
|