|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Weronika.
(Gość)
Nie Kwi 11, 2010 18:47
School.
Szkołę zaczęłam 10 lat temu. Na początku było bardzo łatwo. Poznawanie liczb i alfabetu nie należało do najtrudniejszych rzeczy. Jednak z roku na rok robiło się coraz ciężej. Zwłaszcza jeśli chodzi o przedmioty ścisłe. Najbardziej lubię język polski i historię. Dlatego naukę zamierzam kontynuować w liceum z takim właśnie profilem. Nie lubię biologii, chemii i fizyki. Te przedmioty sprawiają mi najwięcej trudności. Nie lubię też matematyki ale nie mam z nią większych problemów. Jestem dobra uczennicą i mam nadzieję, że w najbliższym czasie to się nie zmieni, chociaż wiem, że w szkole średniej może być ciężko. Jeśli chodzi o studia to nie zastanawiałam się jeszcze nad nimi. Myślę, że mam jeszcze czas.
przetłumaczycie? proszęę . ;))
» krecik123321
( Friend -221) 
Nie Kwi 11, 2010 20:06
i've started learn/ing 10 years ago. At the begining it was very easy. Getting to know numbers and ABC wasnt very hard. But year after year it was making harder and harder. Exactly the science subjects. The most interesting subject is Polish and History. Thats why I'm going to study this subjects in collegue in (the) future. I dislike biology, chemistry nad physic. These subjects make me the most difficulty. I don't like math as well but I don't have any problems with it. I'm good student and I hope that it won't change soon although i know that at collegue could be hard. I haven't thought about studies yet. I think I still have time.
Zmeczony jestem moze byc troche bledow ale staralem sie
jak cos to poprawiać :mrgreen:
» Wasil17
(Frequent Member-152) 
Pią Kwi 16, 2010 17:11
I've started going to school 10 years ago. At the begining it was very easy. Getting to know numbers and ABC wasn't very hard. But year after year it was making harder and harder. Especially the science subjects. The most interesting subject are Polish and History. That's why I'm going to study this subjects in collegue in the future. I dislike biology, chemistry nad physic. These subjects are the most hard for me. I don't like math as well but I don't have any problems with it. I'm good student and I hope that it won't change soon although I know that at collegue it could be hard. I haven't thought about studies yet. I think I still have a time.
|