Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

Kto przetłumaczy

Forum językowe | dział: Nie chce mi się

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» sylrom12 (Born-2)
Sro Mar 24, 2010 9:21
Kto przetłumaczy

Cześć. Mam do przetłumaczenia mój życiorys. Szukałam translatorów, ale jakoś dałam rade przetłumaczyć, ale nie wiem czy to jest dobrze. :( :( :(

Mój życiorys po przetłumaczeniu:
Dear Sir or Madam
In the reply on of you announcing from dn. 22nd February 2010 placed in the Internet, I want to put myself forward as a candidate to the position for the Seller. I believe that my competence will meet expectations of you.
I am very interested in taking up work in Jeronimo Martins Distribution jsc „ Ladybird ” I want to put myself forward as a candidate to the position of the manager in the Korsze town. I believe that my competence will meet expectations of you.
For applying for works in your company, for her a renown induced me on the market. A permanent work which would let me develop and exploit the acquired wisdom is my purpose. I am diligent, active, flexible and independent, I am able to work in a team, easily I am establishing contact. I am accurate and responsible, I am able to organize prace.
I am a student of the third year of undergraduate studies on direction of Economics and Accounting of Enterprises speciality economics in college of the computer science and TWP Economics in Olsztyn, being job-hunting with development potentialities of the professional career in direction of economics.
In performing works entrusted me certainly computer skills will be of help. I would like to exploit these advantages at the work with the benefit to the company and my professional development.
In the enclosed CV I am providing you with necessary informations about my existing professional way and mastered abilities.
I am always for the instruction and ready for an interview

Yours faithfully

PROSZĘ O POMOC :( :(
Z góry dziękuję[/quote]

» Championek (Occasional Member-117) Occasional Member
Sro Mar 24, 2010 9:41

daj po polsku

» sylrom12 (Born-2)
Sro Mar 24, 2010 19:44

W odpowiedzi na Państwa ogłoszenie z dn. 22 luty 2010 zamieszczone w internecie, pragnę zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko Sprzedawcy. Wierzę, że moje kompetencje spełnią Państwa oczekiwania.
Jestem bardzo zainteresowana podjęciem pracy w Jeronimo Martins Dystrybucja S.A. „ Biedronka” Pragnę zgłosić swoją kandydaturę na stanowisko kierownika w miejscowości Korsze .
Wierzę, że moje kompetencje spełnią Państwa oczekiwania.
Do ubiegania się o prace w Pańskiej firmie, skłoniła mnie jej renoma na rynku. Moim celem jest stała praca, która pozwoliłaby mi rozwijać i wykorzystać nabytą wiedzę. Jestem pracowita, aktywna, dyspozycyjna i samodzielna, potrafię pracować w zespole, łatwo nawiązuję kontakty. Jestem dokładna i odpowiedzialna, potrafię zorganizować sobie prace.

Jestem studentką trzeciego roku studiów licencjackich na kierunku Ekonomii i Rachunkowości Przedsiębiorstw specjalność ekonomia w Wyższej Szkole Informatyki i Ekonomii TWP w Olsztynie, poszukującą pracy z możliwością rozwoju kariery zawodowej w kierunku ekonomii.
W wypełnieniu powierzonych mi prac z całą pewnością pomocna będzie znajomość obsługi komputera. Chciałabym wykorzystać te atuty w pracy z korzyścią dla firmy i mojego rozwoju zawodowego.
.
W załączonym CV dostarczam państwu niezbędnych informacji o mojej dotychczasowej drodze zawodowej i opanowanych umiejętnościach.
Jestem zawsze do dyspozycji i gotowa na rozmowę kwalifikacyjną
Z góry dziękuję za rozważenie mojej kandydatury i oczekuje odpowiedzi.

Dyskusja była nieaktywna przez 793 dni, więc została przeniesiona do archiwum.

Strona 1 z 1 (Odpowiedzi: 2| Wyświetleń: 320)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.