Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe    Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego

Ćwiczenia ze słuchu: Aerosmith - Cryin'
Tłumaczenia piosenek Aerosmith - I Don't Want to Miss a Thing

Matura    FCE    Testy on-line       Wypracowania    Dla początkujących       Lekcje online
Czasy angielskie Struktury Gramatyka Czytelnia Nauka słówek
Phrasal verbs Idiomy Slang Bajki 3 testy Spis kategorii

Nie płać za naukę języka angielskiego na innych stronach! Na e-ANG.pl masz wszystko za darmo.
Język angielski nie będzie miał przed Tobą żadnych tajemnic
ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

przetłumaczenie wyniku badania

Forum językowe » Nie chce mi się » przetłumaczenie wyniku badania
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu Forum językowe | dział: Nie chce mi się

» zgred008 (Born)
Sob Mar 13, 2010 15:44
przetłumaczenie wyniku badania

witam
mam do przetłumaczenia tekst ok 7zdan, z uwagi na tematyke -medycyna nie jest raczej łatwy, zalezy mi na tym przetłumaczeniu, sam nie moge dac sobie rady z tym, jest to opis jednego badania mojej siostry.
jeżeli ktoś pomoże z góry dziękuję, tłumaczenie można napisać na forum lub wysłać na zgredzik008@vp.pl

low back pain radiation down right leg. mr Lumbar spine.
the L4/5 disc is desiccated and degenerate and slightly narrowed.
There is a small posterior annual tear and a mild broad annular disc bulge, narrowing the lateral canal recesses on both sides (particularly the right side) AT THIS LEVEL... dISC APPEARANCES AT OTHER LEVELS ARE UNREMARKABLE AND essentially normal.canal dimensions are also ample throughout apart from the localised changes at L4/5. conus and cauda equina look normal.there is no noteworthy alteration of marrow signal at any level.

pozdrawaim

Załóż nowy wątek w dziale Nie chce mi się | Odpowiedz w tym wątku | Strona główna forum

Strona 1 z 1 (Odpowiedzi: 0| Wyświetleń: 92)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasło
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Ostatnie słówko: enormous

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Angielski dla początkujących Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
FCE
Informację dla zdających certyfikat First. Opisy poszczególnych części egzaminu, wykaz lektur i placówek egzaminacyjnych.
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
Udziel odpowiedzi:

Twoje imię

Wpisz 3 ostatnie zielone znaki z obrazka