Nie płać za naukę języka angielskiego na innych stronach! Na e-ANG.pl masz wszystko za darmo.
Język angielski nie będzie miał przed Tobą żadnych tajemnic
»zgred008(Born) Sob Mar 13, 2010 15:44 przetłumaczenie wyniku badania
witam
mam do przetłumaczenia tekst ok 7zdan, z uwagi na tematyke -medycyna nie jest raczej łatwy, zalezy mi na tym przetłumaczeniu, sam nie moge dac sobie rady z tym, jest to opis jednego badania mojej siostry.
jeżeli ktoś pomoże z góry dziękuję, tłumaczenie można napisać na forum lub wysłać na zgredzik008@vp.pl
low back pain radiation down right leg. mr Lumbar spine.
the L4/5 disc is desiccated and degenerate and slightly narrowed.
There is a small posterior annual tear and a mild broad annular disc bulge, narrowing the lateral canal recesses on both sides (particularly the right side) AT THIS LEVEL... dISC APPEARANCES AT OTHER LEVELS ARE UNREMARKABLE AND essentially normal.canal dimensions are also ample throughout apart from the localised changes at L4/5. conus and cauda equina look normal.there is no noteworthy alteration of marrow signal at any level.
Język angielski to podstawa!Nauka angielskiego online
Ostatnie słówko: enormous
Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.
Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
FCE
Informację dla zdających certyfikat First. Opisy poszczególnych części egzaminu, wykaz lektur i placówek egzaminacyjnych.
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówkiLekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części:
gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanieĆwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję