|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» :]:]
(Born-1)
Sob Maj 26, 2007 16:05
napisac zaproszenie
mam wielka prosbe chodzi o to ze musze napisac z jezyka angielskiego zadanie a dokladnie zaproszenie temat brzmi:''Przebywasz w szkole jezykowej w Cowentry.Chcesz zaporosic grupe przyjaciol obcokrajowcow na pozegnalne przyjecie w klubie.Napisz zaproszenie w ktorym:
-wyjasnisz z jakiej okazji organizujesz przyjecie
-uzasadnisz dlaczego wybrales BLAC SWAN CLUB
-poinformujesz o jednej z atrakcji,ktore zaplanowales
-udzielisz wskazowek jak sie tam dostac
INVITATION TO BLACK SWAN CLUB 30TH AUGUST AT 7P.M.
nie mam pojecia jak sie zabrac za to zadanie jak to zaczac i nie znam tak wielu slow prosze o pomoc z gory dziekuje:**::**
[ Dodano: Sob Maj 26, 2007 19:29 ]
Dzisiaj o 17:05
napisac zaproszenie
mam wielka prosbe chodzi o to ze musze napisac z jezyka angielskiego zadanie a dokladnie zaproszenie temat brzmi:''Przebywasz w szkole jezykowej w Cowentry.Chcesz zaporosic grupe przyjaciol obcokrajowcow na pozegnalne przyjecie w klubie.Napisz zaproszenie w ktorym:
-wyjasnisz z jakiej okazji organizujesz przyjecie
-uzasadnisz dlaczego wybrales BLAC SWAN CLUB
-poinformujesz o jednej z atrakcji,ktore zaplanowales
-udzielisz wskazowek jak sie tam dostac
INVITATION TO BLACK SWAN CLUB 30TH AUGUST AT 7P.M.
nie mam pojecia jak sie zabrac za to zadanie jak to zaczac i nie znam tak wielu slow prosze o pomoc z gory dziekuje:*:8
» x...
(Gość)
Wto Cze 05, 2007 18:53
znajoma
hahaha ktoś z mojej klasy?? hehe
» xxx
(Gość)
Wto Cze 05, 2007 18:54
o ktoś z klasy hehe
» xxx
(Gość)
Wto Cze 05, 2007 18:58
to jest zadanie z matury moze gdzieś znajdziesz chyba ze ktos tu napisze
» Chrissa
(Fresh Member-25)
Wto Cze 05, 2007 19:37
Zaproszenie:
INVITATION TO BLACK SWAN CLUB
30TH AUGUST AT 7 P.M.
I’m having a farewell party in Black Swan Club. This is close to our library and at the same street in fact. I do this because I am leaving this lovely place next week and flying back to Poland. I would like to say goodbye to all my best friends. I chose this place because I like atmosphere there and music of U2 band. I would be happy to see you there. Could you let me know if you can come by Saturday
Looking forward to seeing you,
XYZ
» anecia
(Gość)
Nie Paź 14, 2007 13:11
prosze o sprawdzenie na 15.10
mam napisać zaproszenie:
Serdecznie zapraszam Państwa ..... w imieniu Pana ... do pobytu w hotelu "...." przy ulicy ... w dniach od .. do.. i skorzystania z kregielni w dniu ...w godzinach od.. do... Mam nadzieje, ze zaszczycą nas Państwo swoją obecnością.
I cordially invite You... in (nie mam pojęcia jak napisać ten zwrot) Mrs .. to visit in hotel... at.... in day from... to.... and make use with bowlling in day... in hours... from... to... . I hope, that favour our You their presence.
» dgdh
(Gość)
Sro Paź 24, 2007 9:34
tryhtr
» Gość
()
Sro Paź 24, 2007 9:41
Do twojej szkoły ma przyjechać młodzież z Danii w ramach wymiany międzynarodowej. Napisz zaproszenie na wieczór polski skierowane do młodzieży duńskiej:
- poinformuj o planowanym wieczorze
- podai termin imprezy
- zachęć do udziału
- poinformuj, jak się z tobą skontaktować
Podpisz się jako XYZ. W zadaniu nie jest okrwślony limit słów.
PROSZE O POMOC!
» Tomo
(Gość)
Sro Paź 24, 2007 9:48
Hej wszystkim mam napisac zadanie z angielskiego tzn zaproszenie o to temat:
Do twojej szkoły ma przyjechać młodzież z Danii w ramach wymiany międzynarodowej. Napisz zaproszenie na wieczór polski skierowane do młodzieży duńskiej:
- poinformuj o planowanym wieczorze
- podai termin imprezy
- zachęć do udziału
- poinformuj, jak się z tobą skontaktować
Podpisz się jako XYZ. W zadaniu nie jest okrwślony limit słów.
PROSZE O POMOC!
» asienia09
(Born-1)
Czw Paź 25, 2007 19:44
Proszę o Pomoc
Jakiś czas temu znalazłeś zwierzę. W liście do znajomego z zagranicy napisz:
*jakie to zwierzę i w jakich okolicznościach je znalazłaś
*dlaczego zdecydowałaś się wziąść je do domu i jak zareagowali inni domownicy
*jaki miałaś z nim poblem i w jaki sposób go rozwiazałaś
*jakie masz obowiązki wynikajace z jego posiadania i jak to wpłynęło na Twoje życie.
Bardzo, bardzo proszę o pomoc
» Doloresss22
(Gość)
Wto Lis 06, 2007 20:38
asienia09 napisał(a):Proszę o Pomoc
Jakiś czas temu znalazłeś zwierzę. W liście do znajomego z zagranicy napisz:
*jakie to zwierzę i w jakich okolicznościach je znalazłaś
*dlaczego zdecydowałaś się wziąść je do domu i jak zareagowali inni domownicy
*jaki miałaś z nim poblem i w jaki sposób go rozwiazałaś
*jakie masz obowiązki wynikajace z jego posiadania i jak to wpłynęło na Twoje życie.
Bardzo, bardzo proszę o pomoc
Prosze pomózcie!!:P:P Bardzo pilne najlepiej na dzi!
Wiec chodzi o zaproszenie:
Do twojej szkoly ma przyjechec mlodzież z Danii w ramach wymiany miedzynarodowej.Napisz zaproszenie na wiecżór polski skierowane do młodziezy duńskiej.
-Poinformuj o planowanym wieczorze
-Podaj termin imprezy
-Zachec do udzialu
-Poinformuj,jak sie z toba skontaktować
Podpisz sie jako XYZ,.W zdaniu nie jest okreslony limit slów
BARZO PROSZE WAS O POMOC!!!Z góry dziekuje
» alabka
(Gość)
Sro Lis 07, 2007 14:24
INVITATION TO BLACK SWAN CLUB
30TH AUGUST AT 7 P.M.
I’m having a farewell party in Black Swan Club. This is close to our library and at the same street in fact. I do this because I am leaving this lovely place next week and flying back to Poland. I would like to say goodbye to all my best friends. I chose this place because I like atmosphere there and music of U2 band. I would be happy to see you there. Could you let me know if you can come by Saturday
Looking forward to seeing you,
» kocuj
(Gość)
Sro Lis 07, 2007 14:25
ZAPROSZENIE DO CZARNEGO *SWAN* ZESPALAJĄ *30TH* SIERPIEŃ PRZY 7 PO POŁUDNIU JA ’*m* mający (istnienie) *farewell* partia (strona) w Czarnym *Swan* Klub (zespalać). jest bliski (obok) do naszej biblioteki i przy tym samym ulica (uliczny) faktycznie. JA robi ten (to) dlatego że pozostawiam ten (to) *lovely* umieszczać (miejsce) następny (następnie) tydzień i lecący (lot) plecy (tylny; do tyłu) Polska (polski). JA chciałby mówić (przemawiać) *goodbye* do całych moich lepszych przyjaciół. wybieram to miejsce dlatego że lubię atmosferę tam i muzyka *U2* banda (towarzystwo; zrzeszać). JA szczęśliwy widzieć was tam. Mógłby wy pozwalacie mnie poznają jeżeli wy możecie przybywać przez Sobotę Oczekujący do obserwacji was,
» Gość
()
Czw Lis 08, 2007 9:14
mam identyczny temat zaproszenia jak dolores. proszę pomóżcie
» iwciiia
(Gość)
Pon Lis 19, 2007 17:29
Hej!!!
mam na jutro napisać zaproszenie na osiemnastkę.... cokolwiek- pomocy
|