|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» SowaZiom
(Gość)
Pią Lut 26, 2010 14:33
e-mail do organizacji charytatywnej
Mam prośbę musze napisać e-mail na angielski. Oczywiście go napisałem ale prosiłbym o sprawdzenie.
From............
To:c.debaene@ourworld.org
Subjet: Information about the French environmental charity.
I want be volunteers in your organization. I chose a French environmental charity, because I want see France. I hope you can answer some questions.
Are you provide meals?
How many hours do I must work each day?
I hope to hear from you soon.
Regards.
Mariusz Sowa
» czarna.pantera
( Młodszy Specjalista -346) 
Pią Lut 26, 2010 19:08
I want to be a volunteers in your organization. I chose the French environmental charity, because I want to see France. I hope you can answer some questions.
Do you provide meals?
How many hours do I have to work each day?
I look forward to hearing from you.
Regards.
_________________ Pisze prace po angielsku (typu: listy, wypracowania, eseje, itp.), moje gg 3732905
» Joźin z Baźin
(Executive Member-287) 
Pią Lut 26, 2010 19:20
volunteer
_________________ Na PW nie odpowiadam
» czarna.pantera
( Młodszy Specjalista -346) 
Pią Lut 26, 2010 20:21
Joźin z Baźin napisał(a):volunteer
masz racje, i tak tez jest powyzej "s" jest skreślone, tylko nie widac tego dokładnie, trzeba sie przyjzec
_________________ Pisze prace po angielsku (typu: listy, wypracowania, eseje, itp.), moje gg 3732905
» SowaZiom
(Born-1)
Pią Lut 26, 2010 20:55
Dzięki za poprawienie tekstu :) Na te pytanie (are you provide meals) musiałem nie zwrócić uwagi.
» Joźin z Baźin
(Executive Member-287) 
Pią Lut 26, 2010 20:56
czarna.pantera napisał(a):"s" jest skreślone
Faktycznie. Już chyba ślepnę od tej mgły na moczarach.
|