|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» Englisch
(Born-1)
Wto Lut 02, 2010 19:19
mała pomoc, please
bardzo ładnie prosze o sprawdzenie tych oto zdań ... aż mi wstyd za błedy, no ale co zrobic, człowiek uczy sie na błedach,
Moja rodzina składa sie/liczy z 3 osób
My family counts 3 persons.
moim zdaniem ludzie potrzebuja przyjaciół, poniewaz mozna z nimi spedzac miło czas i kiedy ma sie problemy to mozna na nich liczyc
in my opinion people need friends because you can spend wiht them free time and when you problems have you can caount of them
Lubie angielski poniewaz, jest bardzo łatwy i bardzo przydatny w zyciu.
I like english, because it ost very easy and very (przydatny- ne wiem jak to jest) in life
lubie czatowac w necie z ludzmi, którzy znaja angielski
i like chatting with people, what englisch can
uwierzcie ze sie starałem...
» Bakcyl
( Friend -664) 
Wto Lut 02, 2010 19:40
Moja rodzina składa sie/liczy z 3 osób
My family counts consists of 3 persons.
moim zdaniem ludzie potrzebuja przyjaciół, poniewaz mozna z nimi spedzac miło czas i kiedy ma sie problemy to mozna na nich liczyc
in my opinion people need friends because you can spend wiht them free time with them and when you have problems have you can caount of count on them
Lubie angielski poniewaz, jest bardzo łatwy i bardzo przydatny w zyciu.
I like english, because it ost ist very easy and very useful in life
lubie czatowac w necie z ludzmi, którzy znaja angielski
i like chatting with people, what englisch can who know english
_________________ Jestem amatorem
|