|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» tomma
(Newbie-11)
Sro Maj 09, 2007 20:52
Książka do nauki gramatyki
Cze wszystkim, mój pierwszy post
Chciałbym dowiedzieć odnośnie książek do nauki gramatyki języka angielskiego, w stylu książek Grammarway z tej serii. Ma ktoś podobne pozycje z takich serii.
Jeżeli złamałem regulamin to przepraszam, :wink:
» Thomas
(Frequent Member-240) 
Sro Maj 09, 2007 21:41
Nie znam ale proponuję książkę: Murphyego
_________________ Sometimes few words can change everything, sometimes an essay can prove nothing, sometimes saying nothing says all. Sometimes you read such signature and get no point out of it. Did you learn anything?
---> www.code-test.yoyo.pl <---
» tomma
(Newbie-11)
Sro Maj 09, 2007 22:29
Nie znam ale proponuję książkę: Murphyego
a mógłbyś zapodać linka do tej książki, bo nie mogę znaleźć, jakąś przykładową w jakiejś księgarni internetowej,..
masz ktoś jakieś jeszcze pozycje, pasujące do moich wymagań :?: :wink:
» konto usunięte
(Gość)
Czw Maj 10, 2007 22:51
Ja jestem bardzo zadowolona z "Practical English Usage" - Swana i "Advanced Language Practice" - Vince'a.
» Thomas
(Frequent Member-240) 
Czw Maj 10, 2007 23:28
Raymond Murphy - English Grammar In Use
Są dwie wersje. Czerwona i niebieska. Czerwona dla mniej zaawansowanych. Niebieska jest to poziom intermediate.
Pozatym. Hura! Lexy wróciła :D
_________________ Sometimes few words can change everything, sometimes an essay can prove nothing, sometimes saying nothing says all. Sometimes you read such signature and get no point out of it. Did you learn anything?
---> www.code-test.yoyo.pl <---
|