Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

poszukuje innej wersji

Forum językowe | dział: Nie chce mi się

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» justynapppppp (Gość)
Wto Gru 08, 2009 19:33
poszukuje innej wersji

On the last vacation on july was in Croatia in the city Zadar. I was with my boyfrend who names Marcin. I traveled by car. I saw there many beatyfull things. I saw old town, fantastic clearly sea, many museums . One day i went to the charity shop. I want bought a T-shirt. I putit on and I think it's very pretty on me. When want pay for my T-shirt. Then I saw that i don't have me a briefcase. Somebody rubbed me! I call the police. There were in five minutes. I told them what happen. They told me that do everything. What they can to find my briefcase. I thank them and give one of them my phone number. After fiew days call me one of policeman ond told me that found my briefcase. Wasn't there money but was there my document's. My vacations were imitated for behind my steal of document.

» justynapppppp (Gość)
Wto Gru 08, 2009 19:37

praca jest z błedami ktos moze umie ja napisac tak abym mogła oddac ja na prace kontrolna??

» Bakcyl ( Friend -664) Gold Member
Wto Gru 08, 2009 20:13

Są błędy:

1 zdanie - brak podmiotu
2 zdanie - brak apostrofu
3 zdanie - podwójne L
4 - znowu podwójne L - tym razem za dużo ich
5 - zamiast przysłówka, daj przymiotnik

dalej mi się nie chce, pogubiłem się w numeracji...

Dyskusja była nieaktywna przez 899 dni, więc została przeniesiona do archiwum.

Strona 1 z 1 (Odpowiedzi: 2| Wyświetleń: 210)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.