|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» mkdab
(Gość)
Wto Gru 08, 2009 2:11
Nie klikaj! Ten kurs językowy NIE JEST dla Ciebie?
Witam,
• pewnie nie wiesz jeszcze, co zamierzasz podarować bliskim na Boże Narodzenie?
• prawdopodobnie także nie planowałeś, czego zamierzasz nauczyć się w przyszłym roku?
• a może nawet nie marzyłeś, jak wspaniale byłoby posługiwać się biegle kilkoma językami?
To wszystko jest w Twoim zasięgu!
mam specjalnie dla Ciebie semestralny kurs językowy w szkole EMPIK JUNIOR w Warszawie. Kurs wygrałem w te wakacje. Nie jest przypisany do konkretnego nazwiska, także bez problemu może go zrealizować dowolna osoba.
Pewnie nie pomyślałeś, że jest to idealny prezent na Mikołajki lub Boże Narodzenie!
Kurs możesz zrealizować w szkole języków Empik Junior, przy ulicy Marszałkowskiej w Warszawie. Jest ważny na dowolny z dwóch semestrów - także spokojnie zrealizujesz go w semestrze wiosennym. (Można dopłacić niewielkie pieniądze, żeby zacząć naukę już od stycznia.)
Ile jest dla Ciebie wart taki kurs?
• 5 tysięcy złotych?
• 3 500 złotych?
• A może 2 000?
Normalna cena takiego kursu to około 300 zł/miesiąc - co daje około 1500 złotych za semestr.
U mnie nie zapłacisz 1500 złotych... ani nawet 1200... Co więcej, nie zapłacisz nawet 1000!
Za jedyne 919 złotych możesz sprawić sobie lub komuś bliskiemu prezent, o jakim nawet nie śmiał marzyć!
Odbiór oczywiście osobisty na terenie Warszawy, pójdziemy wspólnie do Empiku i po załatwieniu wszystkich formalności przekażesz mi pieniądze.
Nie wyobrażaj sobie...
• jak wspaniale byłoby, gdybyś posługiwał(a) się świetnie jeszcze jednym językiem?
• jakie to uczucie, gdyby Twój kontrahent podpisał z Tobą ten kontrakt, po tym jak cały wieczór przegadaliście w jego ojczystym języku?
• jak dumny byś był, gdyby Twoja córka lub syn dostał się na prestiżowy Uniwersytet dzięki biegłej znajomości języka?
Dlatego weź swój telefon do ręki i zadzwoń do mnie już teraz!
Kontakt telefoniczny: 794 336 186
Mailowy: zdzichu007<małpeczka>onet.eu
Jako osoba z uprawnieniami nauczania angielskiego (CPE) dorzucę jeszcze pomoc przy kilku zadaniach domowych gratis:)
Sprzedaż materiałów do których nie masz praw autorskich jest NIELEGALNA
» Bakcyl
( Friend -664) 
Wto Gru 08, 2009 19:58
Spoko rozumiem, że chcesz sprzedać kurs, ale bez przesady.
mkdab napisał(a):jak wspaniale byłoby, gdybyś posługiwał(a) się świetnie jeszcze jednym językiem?
Po jednym semestrze to co najwyżej można poznać podstawy...
mkdab napisał(a):jakie to uczucie, gdyby Twój kontrahent podpisał z Tobą ten kontrakt, po tym jak cały wieczór przegadaliście w jego ojczystym języku?
haha. Założe się, że jesteś prywatnie świetnym akwizytorem. Po 6 miesiącach w Empiku nauczyć się mówić na poziomie biznesowym? Dobry żart.
Napisałeś pełno głupot, a nie wspomniałeś o tak istotnej kwestii jak ilość godzin tygodniowo, czy to kurs w tygodniu czy w weekendy.
_________________ Jestem amatorem
|