|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» KalinaKalina
(Born-2)
Nie Lis 29, 2009 15:19
jaka szkoła?
Witam. Mam pytanie. Chciałaby od drugiego semstru zapisać się do szkoły językowej. W Warszawie, w centrum lub w ursusie. Mam teraz do was pytanie, jakę szkołę polecacie? Generalnie to poziom chciałabym pewnie coś koło advanced albo przygotowanie do CAE. bo taki też poziom zaczynam za jakis miesiąc w szkole po dokończeniu headway'a uper.
» martinka_81
(Born-3)
Sro Sty 20, 2010 20:08
hmm ja Ci polecam TFLS, co prawda ja sie uczylam u nich do FCE, ale mysle ze i Tobie sie spodoba..
» irina
(Gość)
Nie Sty 24, 2010 18:08
tfls - polecam kursy ANGIELSKIEGO
Też mam tam kurs angielskiego za sobą i jestem z niego bardzo zadowolona. Również polecam tfls
» kooreq
(Gość)
Pon Lut 22, 2010 10:50
TFLS jak najbardziej spoko, wedlug mnie maja najlepszych lektorow
» Gość
()
Sro Paź 13, 2010 15:25
Re:jaka szkoła?
A ja polecam szkołe w centrum SWITCH, przy ul. Brackiej. switch.edu.pl niedawno ukończylam kurs i jestem zadowolona bardzo porzadna szkoła
» marta_135
(Gość)
Wto Lip 19, 2011 17:51
Hej, a znacie jakąś dobrą szkołę we Wrocławiu, ale nie dużą sieciówkę? Zależy mi na tym, żeby były w miarę małe grupy, nacisk na mówienie, rozumienie ze słuchu, a nie gramatyka. Uczyłam się już w pewnej sieciówce, ale nie byłam zadowolona i po 2 miesiącach zrezygnowałam. Proszę o pomoc.
» ladygagaaa
(Gość)
Nie Lip 24, 2011 16:01
Ja się uczę w Pop-in we Wrocławiu. Dojeżdżam na Partynice ale podobno mają zrobić filię w centrum. Mi się tam podoba, na luzie, ale trzeba się uczyć i jest motywacja.
» marcelina88
(Born-1)
Wto Wrz 27, 2011 12:37
Jesteś zainteresowana zajęciami indywidualnymi czy grupowymi? Wiem, że w HappyHours prowadzą zajęcia face2face, jaki i w małych grupkach. Również z native speakerami, jeśli kogoś to interesuje. To co jest ciekawe w ich sposobie nauczania to fakt, iż dostosowują się do uczniów, a nie narzucają z góry program. Wpisz sobie w wyszukiwarkę nazwe tej szkoły, jeśli chcesz się z nimi skontaktować.
|