|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» 0000000000000000000000000
(Gość)
Sro Maj 12, 2010 19:14
ale była łatwa maturka że szok
» pypcia
(Gość)
Sro Maj 12, 2010 19:29
oj oj już nie taka łatwa;))) dla mnie cięzka
te słuchanie nic nie rozumiałam wszystko strzelałam ;(((
» przestraszona
(Gość)
Pią Maj 06, 2011 21:51
Czy jeśli tylko raz nazałam kierunek studiów direction, a cały czas pisałam albo inaczej albo w pewny, sensie opisowo to dostane 0 punktów za całą matuę pisemną, czy odejmą mi tylko jakiś punkt ?
» Barteksgh
(Gość)
Sob Maj 07, 2011 8:10
Czy jeżeli w liście nieformalnym przy kropce do uwzględnienia o najlepszy termin zorganizowania imprezy dla przyjaciela napisałem tak:
What' s the best term for you? I planned to do that on the first Sunday after you arrive but if you want, I will change it.
Uznają tą informcje?
» natis1
(Gość)
Pon Maj 09, 2011 19:45
Re:Pytanie dotyczące oceniania matury
Mam pytanko, czy odejmą mi punkty za to ze list napisałam powyżej 150 słów, ale nie przekroczyłam 200 słów, napisałam gdzieś 170
» Paula2405
(Gość)
Wto Maj 10, 2011 12:50
Mam takie pytanie dotyczące matury ustnej czy na egzamin mam wziązć ze sobą kartkę i długopis czy dostanę na miejscu, to bardzo ważne bo chciałabym coś sobie zanotować w ciągu tych 5 min, i jeszcze jedno jak wchodzę na salę to mam powiedzieć dzień dobry czy good morning może to nieistotne szczegóły ale proszę o odpowiedz.
» emen2601
(Gość)
Wto Maj 10, 2011 14:40
Paula2405 a jak myslisz;)? mysle ze lepsze wrazenie zrobisz witajac sie w jezyku angielskim chociaz tak naprawde za to jeszcze nie ma punktówprzeciez wiec bez znaczenia jak powiesz:) aczkolwiek rozni ludzie siedzą w komisji wiec lepiej po angielsku:)
» Paula2405
(Gość)
Wto Maj 10, 2011 14:49
a z tą kartką i długopisem to może coś wiesz?
» jahha
(Gość)
Sro Maj 11, 2011 21:39
Napisałam prace (rozprawka) z jez.niemieckiego(rozsz.) na 280 słów. czy beda mi odjęte punkty za zbyt długie wypracowanie?
|