|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» ellf@buziaczek.pl
(Newbie-11)
Sro Lis 11, 2009 20:42
Jestem z Wami!
Witam wszystkich - jestem na tej stronie zarejestrowana już dłuższy czas,odrabiam powoli lekcje śledzę sobie postępy w nauce ,nie mam dużo czasu i nauka moja nie jest systematyczna ale kiedy już sie zaloguję to zaraz mam chęć uczenia się!Polecam wszystkim tą stronę i formę nauki.Ja jestem osobą po 40 nigdy nie miałam kontaktu i możliwosci uczenia się angielskiego więc ja na tym portalu zaczynam od "O".Pozdrawiam i zyczę sukcesów i wytrwałości! :ELLF
» Sylas
(Born-2)
Sro Lis 11, 2009 21:48
Hi, I started learning English when I was 35. Do you think taht was easy for me? :) for English isn't too late :)
All the best.
» angel13
(Born-2)
Czw Lis 12, 2009 22:15
Witaj, ja tez jestem po 30 i tak jak Ty zaczynam od podstaw.Łatwo nie jest-dom, praca,dziecko...ale to własnie dzieki mojej corce postanowilam uczyc sie angielskiego! tak, tak...moja 5letnia corka ma angielski w przedszkolu, chłonie wiedze jak to dziecko,poprzez zabawe ale skutecznie.kilka razy zdarzylo jej sie zapomniec jakiegos poznanego zwrotu czy słowka i rzecz jasna zwrocila sie o pomoc do mamusi....To przykre, ze nie moglam jej pomoc.Mam nadzieje, ze wkrotce ja przegonie... :) :) .pozdrawiam
» Aleksandra Kaminska
(Born-1)
Czw Lis 12, 2009 22:32
Witam Ja tez dopiero zaczynam przygode z j angielskim.Po dluzszej przerwie zapisalm sie do szkoly i bardzo sie ciesze , ze znalazlam ta stronke i chetnie ja polecam miom znajomym Tez zycze sukcesow w nauce i serdecznie pozdrawiam
» Tala10
(Born-1)
Pią Lis 13, 2009 16:34
hey!!
Mam braki które muszę nadrobić. :(
Dziękuje temu komuś co stworzył tą stronkę!! :D
» veronika77
(Gość)
Pią Lis 27, 2009 22:25
witajcie moi mili, jestem nowa,i po 50 . moze juz sie nie uczyc? bo sie nie naucze? ale co mi tam..lubie to, chcialabym chlonac wiedze, chcialabym byc o wiele mlodsza, ale coz musi tak zostac jak jest... nie moge przelamac bariery jezykowej, boje sie rozmawiac, nie ma mnie kto poprawiac, pokierowac ,moze wiec tu na tym portalu poznam ciekawych ludzi, ktorzy podziela sie ze mna swoimi doswiadczeniami. mam nadzieje,ze wciaz bedzie tu dziac sie cos ciekawego i zaraz po przyjsciu z pracy i po wykonaniu moich obowiazkow nie bede mogla sie doczekac aby wejsc na ta stronke i pogadac, mysle a wrecz jestem pewna,ze jestescie wszyscy super,tak jak super jest uczenie sie jezykow.
bye.veronika7
» BoSko
( Admin -903) 
Pią Lis 27, 2009 23:05
@veronika77
Zachęcam do założenia konta w serwisie. Korzyści dla osoby chcącej uczyć się języka są znaczące: oznaczanie już nauczonych słówek, system powtórek, wyniki testów, ćwiczeń ze słuchu itp. itd.
Jeśli ktoś poważnie myśli o nauce, ta strona to w dużym stopniu ułatwia.
Pozdrawiam
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» Camaro
(Born-2)
Sob Gru 05, 2009 13:52
Jestem z Wami
Hi ! Tylko pogratulować. Na naukę jak widać nigdy nie jest za późno. Wystarczy determinacja i społeczność, która ma jeden cel "angielski".Najważniejsze, aby uczyć się systematycznie, a z Twojego opisu wynika, że ona nie jest Ci obca. Powodzenia.
|