Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

W tym dziale forum poprawimy to co napisałeś, ale nikt nie napisze za Ciebie!

dla leni jest dział Nie chce mi się
ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

opis wakacji

Forum językowe | dział: Tłumaczenia / Translations

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» luka (Newbie-10)
Pon Wrz 11, 2006 13:04
opis wakacji

Moje wakacje były naprawde fajne. Codziennie chodziłem na rzeke, gdzie kąpałem sie razem z kolegami, łowilismy tam takze ryby. Czasam chodziłem takze ma grzyby, ale nic nie znalazłem. Przez całe wakacje nigdzie nie jezdziłem, bo mi sie nie chciało, no moze czasami jeżdziłem do wójka ale mieszka blisko. Reszte wakacji grałem z kolegami w piłek, jeżdziłem rowerem odladałem telewizje. Myśle z nastepne wakacje przyjda szybko i będe sie bawić na nich równie dobrze jak na tych.

» tere (Fresh Member-33)
Pon Wrz 11, 2006 16:38
Re: prosze przetłumaczyc zadanie z angielskiego

luka napisał(a):
Moje wakacje były naprawde fajne. Codziennie chodziłem na rzeke, gdzie kąpałem sie razem z kolegami, łowilismy tam takze ryby. Czasam chodziłem takze ma grzyby, ale nic nie znalazłem. Przez całe wakacje nigdzie nie jezdziłem, bo mi sie nie chciało, no moze czasami jeżdziłem do wójka ale mieszka blisko. Reszte wakacji grałem z kolegami w piłek, jeżdziłem rowerem odladałem telewizje. Myśle z nastepne wakacje przyjda szybko i będe sie bawić na nich równie dobrze jak na tych.

I was really enjoy it my holiday this year. Everyday I was fishing with my friends or swimming in the river(?). sometimes I (nie mam bladego pojecia jak jest grzybobranie :shock: ), but I did't find a lot of them.
The other time, I were visiting my uncle, who living really close to me.
The end of summer I was watching TV or played soccer with my friends.
I hope, next holiday will come really fast, and will be this same good as this one

» almaro (Frequent Member-185) Frequent Member
Pon Wrz 11, 2006 18:55

I really enjoyed my holiday. I was swimming and sometimes fishing in the river. I even tried to find some mushrooms in the wood but I didn't find any. I didn't go anywhere but I don't regret it. I was having a great time.
I was playing football with my friends watching TV, riding a bike. I think the next summer halidays will come fast and I will be having great time too

» freshness (Devoted Member-432) Devoted Member
Pon Wrz 11, 2006 19:12

*woods is better - wood - drewno, więc dla odróżnienia dają woods dla lasu 8)
*raz ci się 'a' przed great time udało a za drugim uciekło :wink: , ale masz o 50% lepiej tak czy siak :D

» luka (Newbie-10)
Pon Wrz 11, 2006 19:12

wielkie dzieki :D

Dyskusja była nieaktywna przez 2083 dni, więc została przeniesiona do archiwum.

Strona 1 z 1 (Odpowiedzi: 4| Wyświetleń: 4163)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.