|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» konk.
(Born-7)
Sro Paź 28, 2009 18:35
I like listening to music
I like listening to musisc very well. I don't what i would do if there was no music . Whatever i do the radio is beside me . Only place where i can't listen to music is school . I don;t have any specifications of what i listen to . I don't like metal and disco polo and i don't have favourite singer , evereone is exepional . Of late I take to M.Jackson , his music is great . I want to go the cinema on film ''This is it'' which talks about cincert tour hereof artist . I hope to watch it !
Mógłby ktoś sprawdzić to co napisałam ? ;)
p r o s z ę ;)
» Bakcyl
( Friend -664) 
Sro Paź 28, 2009 19:21
Słabo zrozumiałe. Napisz polską wersję - będzie łatwiej poprawiać.
_________________ Jestem amatorem
» konk.
(Born-7)
Sro Paź 28, 2009 20:20
a wiec tak mniej wiecej chodzi o to ze bardzo lubie muzykę . Nie wiem co robilabym gdyby jej nie bylo . Cały czas jest blisko mnie . Jedynym miejscem gdzie nie moge sluchac jest szkoła . Nie mam okreslonego typu muzyki ktorej slucham , nie lubie tylko metalu i disco polo , nie mam tez ulubionego wykonawcy , kazdy jest wyjatkowy . Ostatnio polubilam M.jacksona , jego muzyka jest wspaniala . Chce isc do kina nan film Thisis it ktory opowiada o trasie koncertowej powyzszego artrsty . mam nadzieje ze go obejrze ;)
wiem ,z e niezbyt fajny ten tekt , ale mamy na j.ang co tydzien pisac jakas mysl bogatszą o 1 zdanie , teraz już 9 a ja zupelnie nie mam pomyslow ;((
» Bakcyl
( Friend -664) 
Sro Paź 28, 2009 21:04
Ok, testowałem czy nie użyłaś translatora.
I like listening to musisc music very well much. I don't know what i would do if there was no music . Whatever i do the radio is beside me on. The Only place where i can't listen to music is school . I don;t have any specifications of what i listen to I like almost each kind of music. I don't like metal and disco polo and i don't have favourite singer , evereone is exepional bez sensu taka wstawka. Of late I take Recently I started listening to M.Jackson , his music is great . I want to go the cinema on to see the film titled ''This is it'' which talks is about cincert tour hereof artist his last concert tour. I hope to can't wait to watch it !
Nie mam siły już poprawiać kropek i dużych liter...
Następnym razem nie pisz tak niedblale.
Generalnie ok.
_________________ Jestem amatorem
» konk.
(Born-7)
Sro Paź 28, 2009 21:26
bardzo dziękuję .
no i przepraszam za te błedy ale mam jakąś głupią klawiaturę przy tym komputerze a strasznie sie spieszyłam ;) następnym razem napisze tą myśl parę dni wcześniej a nie tuż przed ;)
|