|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» lusinda
(Born-7)
Sob Wrz 04, 2010 13:13
witajcie:D mam na imię Aga i mam 19 lat;) mam nadzieję, że będzie nam się miło razem współpracować;))
» Krystian1996
(Born-3)
Sob Wrz 04, 2010 20:22
Hello :) Jestem Krystian. Jeśli chodzi o angielski to nie jest u mnie tak źle, ale postanowiłem pouczyć się tu troszkę więcej i może poznać fajnych ludzi :D Do usłyszenia!
» FuniaPoczwarka
(Born-1)
Nie Wrz 05, 2010 19:18
Witam.
Nazywam się Sylwia i chcę szlifować mój angielski dzięki Waszej pomocy.Na razie jestem na etapie "Kali kochać, Kali lubić..."
No to do dzieła :D
» tomek_k
(Born-1)
Nie Wrz 05, 2010 19:39
Re:przedstawienie sie
Witajcie,
nazywam się Tomek i mimo wielu lat nauki angielskiego język ten wciąż kryje przede mną wiele tajemnic. Będę Was od czasu do czasu prosił o pomoc w ich rozwikłaniu.
--
pozdrawiam
Tomek
» paczek811
(Born-1)
Pon Wrz 06, 2010 17:23
Witam, jestem z Łódzkiego Łukasz mam na imię mówią na mnie Pączek, a to dlatego że dawno dawno temu zadławiłem się jedząc pączka i o mało bym się nie udusił :D
» patrycja101
(Born-1)
Pon Wrz 06, 2010 18:17
Re:przedstawienie sie
Witam wszystkich,mam na imię Patrycja ,mam nadzieję,że dobrze trafiłam i w końcu nauczę się angielskiego. Szczerze mówiąc nie przepadam za językami obcymi ale niestety na studiach wymagaj, zresztą kogo ja tu oszukuję, nie znać podstaw ang to w dzisiejszych czasach obciach, 3majcie za mnie kciuki.
pozdrawiam Was drodzy uczniowie i jakże potrzebni nauczyciele ;-)
» szyszunia
(Born-1)
Wto Wrz 07, 2010 9:07
dzień dobry ! mam na imie Ania jestem tu nowa .mam problem nauczyc sie angielskiego,a musze bo przeprowadziłam się właśnie do Angli i niemam szans na znalezienie tam pracy bez chc troche znajomosci tego jezyka
|