Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

przedstawienie sie

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Następny
Forum językowe | dział: Introductions

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» justine09 (Born-1)
Pią Lip 23, 2010 20:28
Re:przedstawienie sie

Hey :) Nazywam się Justyna. Chcę podszkolić mój angielski, ponieważ za rok mam zamiar wybrać się na rok do USA do high school. Trzymajcie za mnie kciuki !
Pozdrawiam wszytskich serdecznie :) Powodzenia w nauce ! 8)

» AnnieNN (Born-1)
Sob Lip 24, 2010 14:14

Hello:) Mam 16 lat, a język angielski towarzyszy mi juz od dłuuugiego czasu.
Interesuję się fotografią. Na stronie insomniaphoto.deviantart.com możecie obejrzeć moje zdjęcia. Pozatym lubię dobrą muzykę, spotkania z przyjaciółmi i podróże;pp
W tym roku szkolnym idę do liceum o profilu filologicznym.
Zamierzam tu nieco podszkolić swój angielski poprzez miłą zabawę;d
See U ;)

» 19palka92 (Born-1)
Nie Lip 25, 2010 17:59

Czesc jestem paula :) chce troche podszlifowac angielski, dlatego postanowilam skorzystac z tej stronki :D

» Gosiunia123 (Gość)
Pon Lip 26, 2010 7:01

Cześć:)
Zalogowałam się na tej stronie żeby się nauczyć języka angielskiego:)
Pozdrawiam:)

» marz_ka01 (Born-1)
Wto Lip 27, 2010 11:57

Witam , jestem marzka , aż wstyd się przyznać że mój angielski jest strasznie słaby :oops: ale myślę że wreszcie uda mi się go chociaż troszkę podszlifować :roll:

» Zuza4545 (Born-1)
Wto Lip 27, 2010 14:46

Hi my friends.
My name is Ann. I live in Warsaw.

Heja jeszcze raz.
Myślalam jesszcze rano o tym abby zapisać się do hmmm... Speak Up'a, chyba to zrobię, ale przyznam, że ta strona jest super! Mam duże luki w gramatyce i słówkach, sądzę, że ta strona i Wasza pomoc w różnych zagadnieniach dot nauki angielskiego przyda się w 100%.

Pozdrawiam i Życze Miłej Nauki oraz duzo Cierpliwości ;)

» athens (Born-1)
Wto Lip 27, 2010 15:12

Witam :D
Mam na imie Aneta : ).
Niedługo wyjezadzam na wymiane za granice, wiec musze podszkolić swoj angielski :P

Pozdrawiam :)

» marsin (Born-1)
Wto Lip 27, 2010 22:40

Hay !!! Im Marsin and Im novice.
Pay in advance thanks for every help.

» MissImperfect (Born-3)
Sro Lip 28, 2010 15:29

Cześć, jestem Kasia i mam 16 lat.
Do tej pory uczyłam się angielskiego w domu, ale z umiarkowanym zapałem:) Od października zeszłego roku mam lekcje z native speakerem raz w tygodniu. Za rok lub dwa chcę wyjechać do UK jako Au Pair i muszę dużo ćwiczyć.
Pozdrowienia i miłej nauki;)

» iwonka94 (Born-1)
Sro Lip 28, 2010 20:02

cześć wszystkim ;)
Mam na imię Iwona ;d a tutaj trafiłam przez przypadek ;d
chciałabym podszkolić swój angielski do perfekcji ;P mam nadzieję że mi się to uda

» AgusM (Born-1)
Czw Lip 29, 2010 11:57

Hello! Jestem Agnieszka, kiedyś uczyłam się angielskiego. Mam nadzieję że coś z tej wiedzy pozostało :)

» Dżesi (Born-1)
Czw Lip 29, 2010 12:26
Re:Hej

Hey! I'm Dżesika :D
Miło mi, chce przez te wakacje trochę pouczyć się angielskiego bo z trudem mi wchodzi do głowy :P Ja strasznie nie lubie języków, no ale cóż uczyć się trzeba. Mam nadzieję, że pomożecie mi trochę :D

» mani_94 (Born-1)
Czw Lip 29, 2010 20:25

Cześć wszystkim!
Jestem Marysia, mam 16 lat. Angielskiego uczę się już 8 lat, ale raczej z marnym skutkiem. Chciałabym się podszkolić, głównie w słówkach i wykorzystaniu gramatyki.

» Lilka Urbańska (Born-1)
Czw Lip 29, 2010 22:25

Hello,witam wszystkich uczestników tej ambitnej "zabawy". Dołączyłam właśnie także ja i jestem nieco przerażona, bo nie wiem jak się poruszać w tym programie a poza tym uczyłam się sama angielskiego przez pół roku i nie wiem, jak sobie poradzę. Jestem już mocno dorosłą dziewczyną, choć zdecydowanie młodą duchem, i głupio mi się przyznać, że nie wiem od czego zacząć, by to było sensowne. W czasie studiów miałam lektorat niemieckiego i rosyjskiego więc nie mam do czego się odnieść, zresztą to było tak dawno temu, że tamte metody wydają się archaiczne. Może ktoś z Was, już zawansowanych, podpowie mi jak się zorganizować i jaką strategię nauki przyjąć. Ledwo co się zalogowałam, a już Panel Edukacyjny depcze mi po piętach. Bardzo proszę o cenne wskazówki. Lilka

» BoSko ( Admin -862) Royal Member
Pią Lip 30, 2010 7:16

@Lila
Przyznam, że Twoja wypowiedź dała mi do myślenia. Chyba muszę usiąść i przygotować jakiś przewodnik dla nowozarejestrowanych.

Póki co, zacznij od Kursu angielskiego dla początkujących. Jest tam 7 lekcji. Nawet jeśli znasz podstawy, warto przeczytać wszystkie materiały, aby sobie je przypomnieć. Po przejściu kursu, mam nadzieję, zorientujesz się w funkcjonowaniu strony i dasz już radę sama uczyć się reszty materiałów ze strony.

Pozdrawiam i życzę owocnej nauki :)

Dyskusja była nieaktywna przez 522 dni, więc została przeniesiona do archiwum.

Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 27, 28, 29, 30, 31, 32  Następny
Strona 28 z 32 (Odpowiedzi: 471| Wyświetleń: 10752)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.
Polecane

Unleashed English
  angielski bez tajemnic
Serwis e-ANG.pl nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane przez użytkowników
korepetycje angielski Częstochowa korepetycje angielski Piotrków Trybunalski Szkoły językowe

2006-2012 © e-ANG.pl

AdvancedBoard, sql:3