|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» justine09
(Born-1)
Pią Lip 23, 2010 20:28
Re:przedstawienie sie
Hey :) Nazywam się Justyna. Chcę podszkolić mój angielski, ponieważ za rok mam zamiar wybrać się na rok do USA do high school. Trzymajcie za mnie kciuki !
Pozdrawiam wszytskich serdecznie :) Powodzenia w nauce ! 8)
» AnnieNN
(Born-1)
Sob Lip 24, 2010 14:14
Hello:) Mam 16 lat, a język angielski towarzyszy mi juz od dłuuugiego czasu.
Interesuję się fotografią. Na stronie insomniaphoto.deviantart.com możecie obejrzeć moje zdjęcia. Pozatym lubię dobrą muzykę, spotkania z przyjaciółmi i podróże;pp
W tym roku szkolnym idę do liceum o profilu filologicznym.
Zamierzam tu nieco podszkolić swój angielski poprzez miłą zabawę;d
See U ;)
» 19palka92
(Born-1)
Nie Lip 25, 2010 17:59
Czesc jestem paula :) chce troche podszlifowac angielski, dlatego postanowilam skorzystac z tej stronki :D
» Gosiunia123
(Gość)
Pon Lip 26, 2010 7:01
Cześć:)
Zalogowałam się na tej stronie żeby się nauczyć języka angielskiego:)
Pozdrawiam:)
» marz_ka01
(Born-1)
Wto Lip 27, 2010 11:57
Witam , jestem marzka , aż wstyd się przyznać że mój angielski jest strasznie słaby :oops: ale myślę że wreszcie uda mi się go chociaż troszkę podszlifować :roll:
» Zuza4545
(Born-1)
Wto Lip 27, 2010 14:46
Hi my friends.
My name is Ann. I live in Warsaw.
Heja jeszcze raz.
Myślalam jesszcze rano o tym abby zapisać się do hmmm... Speak Up'a, chyba to zrobię, ale przyznam, że ta strona jest super! Mam duże luki w gramatyce i słówkach, sądzę, że ta strona i Wasza pomoc w różnych zagadnieniach dot nauki angielskiego przyda się w 100%.
Pozdrawiam i Życze Miłej Nauki oraz duzo Cierpliwości ;)
» athens
(Born-1)
Wto Lip 27, 2010 15:12
Witam :D
Mam na imie Aneta : ).
Niedługo wyjezadzam na wymiane za granice, wiec musze podszkolić swoj angielski :P
Pozdrawiam :)
» marsin
(Born-1)
Wto Lip 27, 2010 22:40
Hay !!! Im Marsin and Im novice.
Pay in advance thanks for every help.
» MissImperfect
(Born-3)
Sro Lip 28, 2010 15:29
Cześć, jestem Kasia i mam 16 lat.
Do tej pory uczyłam się angielskiego w domu, ale z umiarkowanym zapałem:) Od października zeszłego roku mam lekcje z native speakerem raz w tygodniu. Za rok lub dwa chcę wyjechać do UK jako Au Pair i muszę dużo ćwiczyć.
Pozdrowienia i miłej nauki;)
» iwonka94
(Born-1)
Sro Lip 28, 2010 20:02
cześć wszystkim ;)
Mam na imię Iwona ;d a tutaj trafiłam przez przypadek ;d
chciałabym podszkolić swój angielski do perfekcji ;P mam nadzieję że mi się to uda
» AgusM
(Born-1)
Czw Lip 29, 2010 11:57
Hello! Jestem Agnieszka, kiedyś uczyłam się angielskiego. Mam nadzieję że coś z tej wiedzy pozostało :)
» Dżesi
(Born-1)
Czw Lip 29, 2010 12:26
Re:Hej
Hey! I'm Dżesika :D
Miło mi, chce przez te wakacje trochę pouczyć się angielskiego bo z trudem mi wchodzi do głowy :P Ja strasznie nie lubie języków, no ale cóż uczyć się trzeba. Mam nadzieję, że pomożecie mi trochę :D
» mani_94
(Born-1)
Czw Lip 29, 2010 20:25
Cześć wszystkim!
Jestem Marysia, mam 16 lat. Angielskiego uczę się już 8 lat, ale raczej z marnym skutkiem. Chciałabym się podszkolić, głównie w słówkach i wykorzystaniu gramatyki.
» Lilka Urbańska
(Born-1)
Czw Lip 29, 2010 22:25
Hello,witam wszystkich uczestników tej ambitnej "zabawy". Dołączyłam właśnie także ja i jestem nieco przerażona, bo nie wiem jak się poruszać w tym programie a poza tym uczyłam się sama angielskiego przez pół roku i nie wiem, jak sobie poradzę. Jestem już mocno dorosłą dziewczyną, choć zdecydowanie młodą duchem, i głupio mi się przyznać, że nie wiem od czego zacząć, by to było sensowne. W czasie studiów miałam lektorat niemieckiego i rosyjskiego więc nie mam do czego się odnieść, zresztą to było tak dawno temu, że tamte metody wydają się archaiczne. Może ktoś z Was, już zawansowanych, podpowie mi jak się zorganizować i jaką strategię nauki przyjąć. Ledwo co się zalogowałam, a już Panel Edukacyjny depcze mi po piętach. Bardzo proszę o cenne wskazówki. Lilka
» BoSko
( Admin -862) 
Pią Lip 30, 2010 7:16
@Lila
Przyznam, że Twoja wypowiedź dała mi do myślenia. Chyba muszę usiąść i przygotować jakiś przewodnik dla nowozarejestrowanych.
Póki co, zacznij od Kursu angielskiego dla początkujących. Jest tam 7 lekcji. Nawet jeśli znasz podstawy, warto przeczytać wszystkie materiały, aby sobie je przypomnieć. Po przejściu kursu, mam nadzieję, zorientujesz się w funkcjonowaniu strony i dasz już radę sama uczyć się reszty materiałów ze strony.
Pozdrawiam i życzę owocnej nauki :)
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
|