|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» asia86irl
(Born-1)
Sob Lip 17, 2010 2:20
Hi All!
:D :D :D
Mieszkam od kilku lat w anglojęzycznym kraju, i porozumiewam się bez większych problemów, mój angielski sądziłam że jest na dość dobrym poziomie ale gdy odwiedziłam tę stronę i zajrzałam do słownictwa stwierdziłam że nadal mam spore braki w szczególności w dziedzinach którymi się tu nie zajmuję oraz w tematach których nie poruszałam (jeszcze:)... wiec czas wziąć się za naukę :) pozdrawiam ...
» Radosia
(Born-2)
Nie Lip 18, 2010 10:38
Re:przedstawienie sie
Cześć :)
Mam na imię Radosława ogólnie mówią na mnie Radosia :) Studiuje na Wydziale Nauk Społecznych kierunek praca socjalna. Angielskiego uczę się od 9 lat ale nadal nie czuję się w tym języku pewnie dlatego jestem właśnie tu :) Myślę, że dzięki własnej nauce i nowoczesnym metodom tu obecnym język angielski stanie się dla mnie prostym, zrozumiałym, językiem którym będę się śmiało posługiwać :) Trzymajcie za mnie kciuki ;) Pozdrawiam wszystkich bardzo serdecznie :)
» rolcia
(Born-1)
Nie Lip 18, 2010 15:06
hi! I'm Karolina;)
» szbety
(Born-1)
Nie Lip 18, 2010 19:20
Witam!
Mam na imię Beata i chciałabym wszystkich pozdrowić mile i serdecznie. Jestem tu ponieważ chciałabym nauczyć się podstaw języka angielskiego.
» Anulka88
(Born-1)
Pon Lip 19, 2010 14:26
Hej
Hello!!!
Mam na imię Ania :D Jestem studentką UP :) Zapisałam się na tej stronce, ponieważ mam nadzieję, że się tu dużo nauczę i będę mogła z powodzeniem zdać egz. z języka angielskiego. :roll:
Pozdrawiam :P
» Eveline.
(Born-2)
Pon Lip 19, 2010 18:48
Witam:)
Nazywam się Ewelina. Postanowiłam się tutaj zarejestrować z racji tego, iż są wakacje i praktycznie straciłam 'kontakt' z językiem angielskim, czego nie lubię. Dużo się także zapomina w takich przerwach.
Mam nadzieję, że ta strona mnie dużo nauczy ;)
Pozdrawiam!
» monoceros
(Born-1)
Pon Lip 19, 2010 19:39
Good day, my name is Ralph, 24 yrs old, i'm livin in Uk in Northamptonshire for six months from now.
Why is it like that? it's simple: i want improve my english and that is the best way imo. Still gotta problems with gramma...but my lingo is quite good. Full of hope registered here. pls allways correct me and explain where is the problem.
raf
» mattylda
(Gość)
Pon Lip 19, 2010 21:55
Cześć wszystki:)
Nazywam się Ania i jestem tutaj po to by ulepszyć swoje umiejętności z języka angielskiego. Do perfekcji prakuje mi bardzo wiele, ale myślę ze z waszą pomocą uda mi się pokonać mojego lenia sie porządnie do pracy:)
» miodan
(Born-9)
Wto Lip 20, 2010 14:20
Greetings people, my name's Sebastian, I was born in Lowicz and I'm student of the local high school. I guess level of my English is intermediate and I ofc wanna to improve it :D Well, let's finish this bullshit and start to learn sth :)
Peace.
_________________ http://www.interpals.net/miodan
» Eddie92
(Born-4)
Sro Lip 21, 2010 4:24
Siema wszystkim :wink:
Ja preferuję po polsku :D
Mam na imię Edyta, czyli Edith, ale zawsze muszę wszystkim literować to imię i dlatego wolę skrót Edi :wink:
Jestem tutaj, bo nie że chcę, ale muszę się nauczyć angielskiego. Im szybciej tym lepiej, dlatego rozpoczynam walkę na kilku frontach jednocześnie :shock: Mam nadzieję, że tutaj będę mogła nauczyć się praktycznych zwrotów i w ogóle spłynie na mnie cudowne oswojenie z językiem angielskim, który mi się nawet podoba, ale posługiwanie się nim mi kompletnie nie wychodzi.
» p.klawiatura
(Born-1)
Czw Lip 22, 2010 19:38
Witam:) Mam na imię Paulina, mam 17 lat i chcę podszkolić swój angielski, powtórzyć go sobie od podstaw.
» jarko
(Born-1)
Czw Lip 22, 2010 21:01
Hej Wszystkim Klubowiczom 8)
Mam na imię Jarek nazywany przez przyjaciół, kumpli Jarko. Sam nawet nie wiem czemu akurat właśnie tak :-], ale podobno najlepiej do mnie pasuje. Aktualnie jestem studentem budownictwa. Z językiem angielskim jak narazie nie miałem do czynienia tak na poważnie w sensie w szkole (poza filmami i muzyką słuchaną od ładnych paru lat), jedynie z niemieckim, którego jak narazie mam dość. Pora na restart systemu :D Słucham muzy trance, progressive-trance, rnb i bliskoznaczne, ale takie które niosą ze sobą coś pozytywnego.
Mam ambitny plan nauczyć się jego w rok na poziomie komunikatywnym, tak ażebym mógł, np. wyjechać gdzieś do innego kraju niż pochodne naszego zachodniego sąsiada :P Zatem do dzieła!
Pozdrawiam i liczę na pomoc :roll: 8)
PS: Jeżeli ktoś znalazłby odrobinę czasu w tą super pogodę i poszukał lub polecił jakąś książkę do gramatyki na moim poziomie (początkujący) :roll: będę bardzo wdzięczny :oops:
» lukag
(Born-1)
Pią Lip 23, 2010 8:45
Hello,
my name is Łukasz, and I hope, I`ll learn speak english here.
» Magdaleenaa
(Born-2)
Pią Lip 23, 2010 8:53
Witam wszystkich użytkowników :D
Nazywam się Magda i jestem zadowolona, że jest taka stronnka :roll: :roll:
Biorę się za odświeżenie angielskiego pod każdym względem i oczywiście nauki :wink:
W szkole lekcje wyglądały jak jeden wielki haos, a teraz trzeba nadrobić ... Damy Rade:) Będzie owocowało:)
Myślę, że można na Was liczyć w razie pomocy :P :roll:
» Beatka123
(Born-1)
Pią Lip 23, 2010 12:36
Cześć Wszystkim!:) Nazywam się Beata i też dołączam się do grona uczących się. Wcześniej korzystałam z programów do nauki języka, zobaczymy jak pójdzie mi na tej stronie;) Powodzenia!
|