Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

przedstawienie sie

Idź do strony 1, 2, 3 ... 30, 31, 32  Następny
Forum językowe | dział: Introductions

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» PrzemekS0 (Born-1)
Sob Paź 24, 2009 22:40
przedstawienie sie

hello my name przemek

» kolorowekredki (Born-2)
Nie Paź 25, 2009 13:35

Cześć ;*

» edeldreda8 (Born-1)
Pon Paź 26, 2009 21:44

Cześć ! Jestem Monika :)
Mam 17 lat :)
Chcę się nauczyć perfekcyjnie mówić w języku anielskim :) i pisać również, ponieważ chciała bym studiować za granicą :)
Znalazłam wiele ciekawych informacji i pomocy na tej stronce, myślę że mogę się tutaj sporo nauczyć i przypomnieć sobie :))

Pozdrawiam !!

» COBY (Fresh Member-41)
Wto Paź 27, 2009 8:05

pozdro

[ Dodano: Wto Paź 27, 2009 10:06 ]
a i to nie szkola dla aniołów :D tu mozna sie nauczyć angielskiego a nie anielskiego :D
anielski to chyba inne forum :D

» passion0 (Born-1)
Sro Paź 28, 2009 20:47

Hej wszystkim:))
Robie mile wrażenie :)) Przedstawiam sie - passion0 to ja:))hihi
Fajnie, ze tu tarfilam
Licze na pomoc wszystkich bo niesamowicie potrzebuje nauczyc sie generalnie slowek, idiomów i zwrotów głównie w dziedzinie inżynierii a jak juz sie naucze to bede nieziemsko szczesliwa:)))
Pozdrawiam i milego wieczorka:))

» czekoladka (Born-2)
Sro Lis 04, 2009 21:09

Hej;*;*
ja też chce się nauczyć ang i mam nadzieje ze w końcu mi się uda..
u mnie w szkole oglądamy filmy po polsku na angliku ;/;/;/
i jeszcze nie jest obowiązkowy!!
co to za nauka??

» Paulena1616 (Gość)
Pią Lis 06, 2009 15:03

Hej wszystkim :)
Mój angielski jest bardzo słaby , mam nadzieje że troszkę go sobie odszkole :)

» Michał91 (Born-1)
Pią Lis 06, 2009 23:25

Witam wszystkich głodnych wiedzy 8)

» chochlinska (Born-2)
Pon Lis 09, 2009 10:26

Witam wszystkich

Ja również rozpoczynam swoja przygodę z angielskim. Mam nadzieję, że z wasza pomocą będę wstanie nauczyć się chociaż podstawy tego języka :) .

» LILA28 (Born-1)
Pon Lis 09, 2009 17:25

Witam,niedawno rozpoczelam nauke angielskiego,jestem zielona jak szczypior hehe. Pozdrawiam wszystkich

» Jadwiga1965-j (Born-2)
Pon Lis 09, 2009 19:38
cześć

Cześć. Jestem Jadźka. Cieszę się, że znalazłam tę stronę.Uczyłam się angielskiego dość długo ale mało systematycznie i pamiętam tak " piąte przez dziesiąte" Teraz mogę sobie wszystko pokolei powtórzyć. Trudno mi uwierzyć, że to za darmo. :shock:

» BoSko ( Admin -862) Royal Member
Pon Lis 09, 2009 19:47

Jadwiga1965-j napisał(a):
Trudno mi uwierzyć, że to za darmo

Wiesz, jeśli zechcesz kupić mi bombonierkę w ramach wyrażenia wdzięczności, przyjmę :)

» Eylem88 (Gość)
Wto Lis 10, 2009 14:16

Hello wszystkich ;)
Jestem studentka drugiego roku na wydziale socjologi i metod społecznych z pasja i wielkim zamilowaniem do języka angielskiego znalazlam sie tuataj by pomagac w naukce i zrozumieniu tego wspaniałego mimo wszystko jezyka , który jak sadze kazdemu czasem spedza sen z powiek ;)

» daniel4 (Gość)
Sro Lis 11, 2009 9:51
Witam

Witam. Szukałem takiej stronki bo nie umiem zbyt wiele pomimo 8 lat nauki angielskiego w szkole. Rozpocząłem studia a tam się okazuje jest poziom który jest wyższy od tego co umiem więc mam nadzieję, że wsparciem będzie ta strona:)

» ewka0211 (Born-2)
Sro Lis 11, 2009 20:02

Witam wszystkich, jestem maturzystką, chcę jak najlepiej napisać maturę z języka angielskiego dlatego jestem na tej stronie... :D ... a mówia na mnie EWKA!!!!!!

Dyskusja była nieaktywna przez 522 dni, więc została przeniesiona do archiwum.

Idź do strony 1, 2, 3 ... 30, 31, 32  Następny
Strona 1 z 32 (Odpowiedzi: 471| Wyświetleń: 10748)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.
Polecane

Unleashed English
  angielski bez tajemnic
Serwis e-ANG.pl nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane przez użytkowników
korepetycje angielski Warszawa korepetycje angielski Ostrowiec Świetokrzyski Szkoły językowe

2006-2012 © e-ANG.pl

AdvancedBoard, sql:3