|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» PrzemekS0
(Born-1)
Sob Paź 24, 2009 22:40
przedstawienie sie
hello my name przemek
» kolorowekredki
(Born-2)
Nie Paź 25, 2009 13:35
Cześć ;*
» edeldreda8
(Born-1)
Pon Paź 26, 2009 21:44
Cześć ! Jestem Monika :)
Mam 17 lat :)
Chcę się nauczyć perfekcyjnie mówić w języku anielskim :) i pisać również, ponieważ chciała bym studiować za granicą :)
Znalazłam wiele ciekawych informacji i pomocy na tej stronce, myślę że mogę się tutaj sporo nauczyć i przypomnieć sobie :))
Pozdrawiam !!
» COBY
(Fresh Member-41)
Wto Paź 27, 2009 8:05
pozdro
[ Dodano: Wto Paź 27, 2009 10:06 ]
a i to nie szkola dla aniołów :D tu mozna sie nauczyć angielskiego a nie anielskiego :D
anielski to chyba inne forum :D
» passion0
(Born-1)
Sro Paź 28, 2009 20:47
Hej wszystkim:))
Robie mile wrażenie :)) Przedstawiam sie - passion0 to ja:))hihi
Fajnie, ze tu tarfilam
Licze na pomoc wszystkich bo niesamowicie potrzebuje nauczyc sie generalnie slowek, idiomów i zwrotów głównie w dziedzinie inżynierii a jak juz sie naucze to bede nieziemsko szczesliwa:)))
Pozdrawiam i milego wieczorka:))
» czekoladka
(Born-2)
Sro Lis 04, 2009 21:09
Hej;*;*
ja też chce się nauczyć ang i mam nadzieje ze w końcu mi się uda..
u mnie w szkole oglądamy filmy po polsku na angliku ;/;/;/
i jeszcze nie jest obowiązkowy!!
co to za nauka??
» Paulena1616
(Gość)
Pią Lis 06, 2009 15:03
Hej wszystkim :)
Mój angielski jest bardzo słaby , mam nadzieje że troszkę go sobie odszkole :)
» Michał91
(Born-1)
Pią Lis 06, 2009 23:25
Witam wszystkich głodnych wiedzy 8)
» chochlinska
(Born-2)
Pon Lis 09, 2009 10:26
Witam wszystkich
Ja również rozpoczynam swoja przygodę z angielskim. Mam nadzieję, że z wasza pomocą będę wstanie nauczyć się chociaż podstawy tego języka :) .
» LILA28
(Born-1)
Pon Lis 09, 2009 17:25
Witam,niedawno rozpoczelam nauke angielskiego,jestem zielona jak szczypior hehe. Pozdrawiam wszystkich
» Jadwiga1965-j
(Born-2)
Pon Lis 09, 2009 19:38
cześć
Cześć. Jestem Jadźka. Cieszę się, że znalazłam tę stronę.Uczyłam się angielskiego dość długo ale mało systematycznie i pamiętam tak " piąte przez dziesiąte" Teraz mogę sobie wszystko pokolei powtórzyć. Trudno mi uwierzyć, że to za darmo. :shock:
» BoSko
( Admin -862) 
Pon Lis 09, 2009 19:47
Jadwiga1965-j napisał(a):Trudno mi uwierzyć, że to za darmo
Wiesz, jeśli zechcesz kupić mi bombonierkę w ramach wyrażenia wdzięczności, przyjmę :)
_________________ Ja tu tylko sprzątam.
» Eylem88
(Gość)
Wto Lis 10, 2009 14:16
Hello wszystkich ;)
Jestem studentka drugiego roku na wydziale socjologi i metod społecznych z pasja i wielkim zamilowaniem do języka angielskiego znalazlam sie tuataj by pomagac w naukce i zrozumieniu tego wspaniałego mimo wszystko jezyka , który jak sadze kazdemu czasem spedza sen z powiek ;)
» daniel4
(Gość)
Sro Lis 11, 2009 9:51
Witam
Witam. Szukałem takiej stronki bo nie umiem zbyt wiele pomimo 8 lat nauki angielskiego w szkole. Rozpocząłem studia a tam się okazuje jest poziom który jest wyższy od tego co umiem więc mam nadzieję, że wsparciem będzie ta strona:)
» ewka0211
(Born-2)
Sro Lis 11, 2009 20:02
Witam wszystkich, jestem maturzystką, chcę jak najlepiej napisać maturę z języka angielskiego dlatego jestem na tej stronie... :D ... a mówia na mnie EWKA!!!!!!
|