opis wakacji
Prace domowe, problemy lingwistyczne

0

my holidays I spent at sea in kolobrzeg
:lol:

0

Prosze o przetlumaczenie:
Czesc. Wakacje spedzam we francjii.
Jestem z rodzicami i mlodszym bratem. Moi rodzice chodza do pracy a ja pilnuje brata. Pogoda jest piekna, swieci slonce i jest bardzo goraco. Wczoraj bylam nad morzem srodziemnym z kuzynka. Bylo super. Opalalysmy sie caly dzien i chodzilysmy po sklepach. Jutro wybieram sie zwiedzac wieze eifla, i zrobic pare zdjec na pamiatke. Pozdrawiam. do zobaczenia

0
Sponsor (Gość)
Czw Wrz 6, 2007, 16:02

0

"Anonymous" napisał:
Jestem z rodzicami i mlodszym bratem. Moi rodzice chodza do pracy a ja pilnuje brata. Pogoda jest piekna, swieci slonce i jest bardzo goraco. Wczoraj bylam nad morzem srodziemnym z kuzynka. Bylo super. Opalalysmy sie caly dzien i chodzilysmy po sklepach. Jutro wybieram sie zwiedzac wieze eifla, i zrobic pare zdjec na pamiatke. Pozdrawiam. do zobaczenia

Jestem z rodzicami i mlodszym bratem. Moi rodzice chodza do pracy a ja pilnuje brata. Pogoda jest piekna, swieci slonce i jest bardzo goraco. Wczoraj bylam nad morzem srodziemnym z kuzynka. Bylo super. Opalalysmy sie caly dzien i chodzilysmy po sklepach. Jutro wybieram sie zwiedzac wieze eifla, i zrobic pare zdjec na pamiatke. Pozdrawiam. do zobaczen

0

mam ogromna prosbe. niech mi ktos napisze jakies zwyczajny opis wakacji tak gdzies na kartke od zeszytu :roll: z gory dzieki:)

0

moze mi ktos przetłumaczyć ten tekst na angielski:
Wiekszosc tegorocznych wakacji spedzilam w domu. Korzystajac z pieknej, slonecznej pogody wspolnie z moja kolezanka spedzalysmy wolny czas jezdzac na zakupy, opalajac sie lub kąpiac sie w basenie. jeden z pieknych weekendow spedzilam w starym saczu na weselu, bylo tam wspaniale ten górski klimat i te zwyczaje cos pieknego.. moim zdaniem wakacje bardzo szybko zlecialy chociaz niekiedy bardzo sie nudzilam. ostatni moj weekend wakacji byl bardzo udany, poniewaz bylam na weselu u mojej kolezanki i poznalam bardzo fajnego chlopaka, z ktorym przetanczylam caly wieczor..

0

bylabym wdzieczna jakby ktos przetlumaczyl mi ten tekst w czasie past simple, past Continous lub past perfect:
tegoroczne wakacje spedzilam w domu. spotykalam sie z kolezankami.razem chodzilysmy na spacery. jezdzilismy na wycieczki rowerowe.w sloneczne dni chodzilam na basen. czasami gralam w gry komputerowe.opiekowalam sie rozwniez moim kuzynem.mam nadzije ze nastepne wakacje spedze ciekawiej.

0

Błagam przetłumaczcie mi na dziś !!!

Z góry dziekuje!

W tym roku pierwszy tydzień moich wakacji spędziłem u babci,a póżniej wyjechałem do cioci która mieszka w Warszawie.Spędziłem tam 2 tygodnie.Poznałem bardzo dużo interesujących ludzi.Bardzo sie z nimi polubiłem.Codziennie po obiedzie chodziliśmy na miasto aby trochę pozwiedzać.Pod koniec Lipca wróciłem od cioci i resztę wakacji spędziłem w domu.Spotykałem się z moimi koleżankami i kolegami. Wspólnie jeździliśmy na różne wycieczki. Gdy nie było pogody siedziałem w domu przy telewizji lub Komputerze. Myślę , że były to świetne nie zapomniane wakacje.

0

moje wakacje zaczely sie od wyjazdu do siostry. Bylam tam caly miesiac. Byla brzytka pogoda ale to nam nie przeszkadzalo. Reszte wakacji bylam w domu.

Mogli byscie mi to przetlumaczyc plis...

0

:x :x :x :x :x :x

0

Moje wakacje spędziłam we Włoszech.Pojechałam tam z moim bratem i rodzicami .Pogoda była piękna . Było bardzo gorąco . Poszliśmy na plaże i miasto .Ja pływałam w morzu . woda była bardzo dobra . Bardzo mi sie podobało.

0

Bardzo byłabym wdzięczna gdyby ktoś pomógł mi to przetłumaczyc. :roll:

Tegoroczne wakacje mineły mi bardzo szybko. Pierwszy miesiąc wakacji spędziłam w Domu, codzienne spacery, spotkania z znajomymi, oraz wyjazdy na kąpieliska sprawiły, ze nie nudziłam się ani dnia :) Na poczatku drugiego miesiaca pojechalam z moim chlopakiem do Niemiec a dokładniej do Monachium, spedzilam tam 2 cudowne tygodnie, które pozwoliły mi zwiedzić to piekne miasto i przeżycz pewnie niezapomniane chwile. Były to wakacje bardzo udane i radosne.Załując, że wakacje trwają tak krótko.
Z GÓRY SERDECZNIE DZIĘKUJĘ

0

:evil:

0

"Thomas" napisał:
:evil:

wstaje o 07.00rano.
ide sie myc i jem sniadanie.
po sniadaniu wychodzie z psem.
zanosze psa do domu i z tamtad ide na uatobus.
kiedy wysiadam z autobusu najpier ide do sztni przebrac buty.
em ide pod sale tam gdzie mam lekcjei czekamy na nauczyciela.
kiedy wracam ze szkoly wychodze z psem.
a potem odrabiam lekcje.
jezeli odrobe wychodze na dwur.
ide sie kapac i potem buszuje w internecie.
ide spac.
koniec.

Temat przeniesiony do archiwum. Nie można udzielać odpowiedzi
Serwis e-ANG.pl nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane przez użytkowników.
Najefektywniej nauczysz się języka angielskiego z e-ANG.pl jeśli się zalogujesz.
Zalogowane osoby mogą korzystać z Systemu Powtórek Słówek, mają dostęp do Panelu Edukacyjnego oraz mogą tworzyć własne zestawy słówek.

Informacja

Zachęcamy do zalogowania się

Forum językowe e-ANG.pl to miejsce na dyskusje, zadawanie pytań oraz platforma wymiany wiedzy o języku angielskim. Zachęcamy do zapoznania się z zagadnieniami gramatycznymi oraz systemem nauki słówek angielskich udostępnionym bezpłatnie na e-ANG.pl

Ostatnio na forum
Cześć
Gabela.aa, 16 czerwca 2025, 22:45
Witam
Koziołek, 11 czerwca 2025, 23:54
Serio? Type of music? a dlaczego nie KIND?
atakromana, 2 czerwca 2025, 21:47