Będe wdzieczna jezeli ktos mi to przetłumaczy w czasie past simple lub past Continous :*:*:*:):):)
Ostatnie wakacje spędziłam nad morzem i w domu . W sierpniu byłam nad morzem w miejscowości Poddąbie. Pojechałam tam razem z orkiestra . Nie mieliśmy dużo ładnej pogody , ale i tak sie nie nudzilismy . W pachmurne dni mielismy próbe i gralismy na instrumentach. Te kolonie bede miło wspominała. Gdy wróciliśmy do domu sptykałam sie z kolezanką i wspólnie spędzalismy te ostatnie 2 tygodnie wakacji :):) ..
W tym roku spędziłam wakacje w Nowym Yorku. Byłam z rodzicami oraz siostrą. Były to moje najlepsze wakacje w moim życiu. Miałam wiele zabawnych ale też strasznych przygód.Opowiem wam jedną z nich. wnego dnia ja i moja siostra wybrałyśmy się na Ocean aby popływać kajakami lub rowerami wodnymi. Zdecydowałyśmy się na rower więc go wypożyczyłyśmy. Gdy byłyśmy już daleko od brzegu zobaczyłyśmy ,że z wodzie coś pływa. Gdy schyliłam się aby zobaczyć co to jest wpadłam do wody. Okazało się ,że to był mój tato i że tam było bardzo płytko. Zrobił mi takiego psikusa. Bardzo się przestraszyłam. Ale potem się śmiałam sama z siebie. Od tamtej pory jestem bardzo ostrożna. Chciałabym za rok pojechać tam samo i przeżyc wiele takich przygód.
prosze przetlumaczcie mi to jescze teraz jet mi to potrzebne jutro a zaraz jade na imieniny dziadka w czasie przeszlym. z gory dzieki
Moglobyści mi coś przetłumaczyć ale tak za chwile??
Bardzo bym prosiła o przetłumaczenie tego tekstu do godz 18:)) z góry bardzo dziekuje;))
Moje wakacje w tym roku zaczęły się od wyjazdu do babci , było bardzo fajnie często chodziłam nad rzekę i jezioro kapać się i pluskać z kolażankami.
Reszte wakacji spedziłam w domu chodzac z przyjaciółmi na spacery, ogladajac tv, serfując w necie a takze jeżdżac na zakupy..:) Tego roczne wakacje byly super.
W tym roku pierwszy tydzień wakacji spędziłam u babci,a póżniej wyjechałam nad jezioro Spędziłam tam 2 tygodnie. Poznałam tam wiele interesujących i miłych ludzi. Bardzo sie z nimi polubiłam. Rano chodziliśmy na plaże się opalać i kapać się.Gdy wróciłam z wakacji spotykałam się z moimi koleżankami i kolegami. Wspólnie jeździlismy na róźne wycieczki rowerowe, gdy nie było pogody siedziałam w domu i oglądałam telewizję lub grałam na komputerze. Czasami mi się nudzilo, ale to tylko przez chwilę. Tak minęły mi wakacje w tym roku.
W tym roku pierwszy tydzień wakacji spędziłam u babci,a póżniej wyjechałam nad jezioro Spędziłam tam 2 tygodnie. Poznałam tam wiele interesujących i miłych ludzi. Bardzo sie z nimi polubiłam. Rano chodziliśmy na plaże się opalać i kapać się.Gdy wróciłam z wakacji spotykałam się z moimi koleżankami i kolegami. Wspólnie jeździlismy na róźne wycieczki rowerowe, gdy nie było pogody siedziałam w domu i oglądałam telewizję lub grałam na komputerze. Czasami mi się nudzilo, ale to tylko przez chwilę. Tak minęły mi wakacje w tym roku.
prposze o szybko odp
prposze o szybko odp
8 minut temu
Bardzo prosze o szybciutka odpowiedz na jutro musze tgo miec na anglika jak nie to bedzie przypal bardzo cie prosze do 18
Mam prosbe czy mozecie mi to przetlumaczyc.
Moje wakacje byly wspaniale. pierwszy miesiac wakacji spedzilam u brata w Norwegii. Czesto chodzilam na spacery, do miasta oraz jezdzilam na rowerze. Poznałam tam wiele fajnych dziewczyn, ktore towarzyszyly mi podczas zakupów i spacerów. Po powrocie z Norwegii pojechalam nad morze Bałtyckie do Tymienia na oboz sportowy. Byłam tam dwa tygodnie. Było super. Jezdzilismy na plaze, do Kołobrzegu, Koszalina oraz bylismy na Ruchomych Wydmach. Każdego dnia mialysmy treningi. Zorganizowano nam rowniez kilka konkursow, w ktorych mozna bylo wygrac duzo fajnych nagrod. Gdy wrocilam znad morza zostalo juz tylko trzy tygodnie wakacji. w domu pomagalam mamie chodzilam na treningi do szkoly,a wieczorami biegalam z kolezankami. w ostatnim tygodniu wakacji trener zorganizowal nam wypad na ranczo, bylysmy tam trzy dni. Gralysmy w bilard, kapalysmy sie w basenie, biegalysmy po lesie i oczywiscie dwa razy dziennie jezdzilysmy na treningi. W ostatni dzien wakacji urzadzilam grilla zaprosilam kilka kolezanek i razem wspominalysmy wspaniale, minione wakacjie.
chciałabym prosić o przetłumaczenie tego tekstu bo sama nie umiem ...:)
na wakacjach byłam w krzczonowie.
Byłam tam z kasią.dojazd był własny.Pojechałyśmy z moim dziadkiem.Codziennie odbywała się msza.Były tez organizowane wycieczki.Dostaliśmy pomarańczowe koszulki i niebieskie identyfikatory.Było świetnie.Te wakacje na długo zostaną w mojej pamieci.
Z góry thank You ;)
ludzie rozejrzyjcie sie w tym temacie, w zasadzie kazdy chce tego samego. wystarczy poczytac poszczegolne posty i mozna ulozyc cale wypracowanie!!! a kilka z nich tlumaczyli eksperci od angielskiego. wystarczy sie wysilic! smialo
pozdrawiam serdecznie
[Dodano: Sro Wrz 05, 2007 19:55 ]
piszac w tym temacie mialam na mysli to forum, bo w wielu ematach jest cos o wakacjach
Hey!! Czy może mi ktoś sprawdzić ten tekścik? Była bym bardzoooo wdzięczna:0
This year J spend my first week of holida with my grandmather, then I was gone to Mielno. i spend 2 weeks with my friends. I met a lot of interest and nice pople. every morning we were gone on the beach to sunbatch and leater we spend time in the city. The next I come back to home. Sometime I was bored but was fos a moment becouse all time I met with my friends and we make a small trip on bicycle.
Prosze dajcie znac czy to ma sens? dziekuje:)
bardzo prosze o pomoc moja corka chodzi do trzeciej klasy szkoly podstawowej i ma zadanie z angielskiego ma napisac dwa zdania "co przypomina jej wakacje" a byla nad mozem .Niestety ja nie znam angielskiego i mam problem prosze o pomoc . :oops:
[Dodano: Sro Wrz 05, 2007 23:25 ]
bardzo was prosze opomoc musze to miec na rano :( :( :( :( :(
byla bym wdzieczna gdyby ktos mi powiedzial co znaczy be gee with out you??czy jakos tak najwazniejsze jest dla mnie slowo gee z gory dzieki :D :) :wink:
przetlumaczcie plis!!moje wakacje spedziłam nad morzem w kołobrzegu :P :) :D
Forum językowe e-ANG.pl to miejsce na dyskusje, zadawanie pytań oraz platforma wymiany wiedzy o języku angielskim. Zachęcamy do zapoznania się z zagadnieniami gramatycznymi oraz systemem nauki słówek angielskich udostępnionym bezpłatnie na e-ANG.pl