Nie jesteś zalogowany. Proszę się zalogować aby w pełni korzystać z serwisu..

Forum językowe
    FORUM JĘZYKOWE
ANGIELSKI
   Forum językowe   Język angielski    Blogi angielskie

e-Anglomaniacy są wsród nas... a niektórzy dają korepetycje z angielskiego
Materiały:    Czasy angielskie   •   Struktury   •   Gramatyka   •   Matura   •   Dla początkujących
Ćwiczenia:    Testy on-line   •   Ze słuchu   •   3 testy   •   Phrasal verbs
Słownictwo:   •   Nauka słówek   •   Kurs 1000 słówek
Pomoce:    Wypracowania   •   FCE   •   Korepetycje   •   Idiomy
Inne:    Bajki   •   Czytelnia   •   Gry językowe   •   Tłumaczenia piosenek   •   Slang

ZASADY FORUM - zapoznaj się z regulaminem

It' s my birthday tomorrow !

Forum językowe | dział: Introductions

Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.

Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki

» Ewelia (Born-8)
Nie Paź 04, 2009 15:49
It' s my birthday tomorrow !

No, tyle po angielsku umiałam napisać. A co więcej? Nie mam odwagi szczerze mówiąc napisać więcej.
Gdybym mogła z kimś pisać maile po angielsku, to byłby dla mnie miły prezent urodzinowy. Może stworzyć swojego bloga? Póki co stwierdzam, że po polsku mogę gadać długo, ale po angielsku... coś mi się wydaje, że mniej. Próbuję przekonać samą siebie, że jednak warto się rozkręcić i pisać po angielsku cokolwiek, żeby nabrać śmiałości. A czy ktoś to przeczyta? No, ja na pewno tak!!!
Pozdrawiam wszystkich!

» Arturos.o (Born-4)
Pon Paź 05, 2009 17:18

Make a wish .I think you couldn't be so shy so :)
You should write and correct your mistakes every ocasion.
Remember nobody is perfect.

» Iza_Kot (Newbie-12)
Pon Paź 05, 2009 17:53

I can a bit talk with you in English at least best it I am not. to tyle co mam do powiedzenia :)
Ewelia napisał(a):
Póki co stwierdzam, że po polsku mogę gadać długo

też gadać po polsku moge dużo :D bardzo dużo

» tomek10 (Born-1)
Pią Paź 09, 2009 17:09

YOU not is good we write in me a am copy you . :D :D :D :D :D

» Arturos.o (Born-4)
Pią Paź 09, 2009 17:27

Well,I think it's a very good place to talk to. :D
Let me introduce myself.
I'm a fish,that mean this is a sign at a horoscope,so as the same as your I think so.I'd love pets,mostly dogs but others too.
I live in warsaw and work at the same place,I work as a aircraftman.
That will be enigma for you,Your task will be the answer what's that mean"aircraftman" :lol:
I'd love jogging and walking araund when earlier sunrise is.

From cloudi warsaw Your classmat

» Gość ()
Pią Paź 16, 2009 19:08

MY classmate - I like that!
And it's not cloudy anymore. It's the winter over here! Too cold! A ticket for Tahiti please!!!!

Guess my sign if I was born on 5th October... I wish I was a fish like you but I am not. I like sunrise too though I can't see it because I get up at nine o'clock... Instead of sunrise I admire sunset near the place I live ) just behind the church which is just behind my house - as you remember I live in a very small village where everybody knows each other.

Aircraft man whatever that means it sounds exotic and really exiting! I have found "obsługa naziemna samolotów" but I have to admit it tells me nothing. Are you able to repair a plane?

Besides, I have an old cat so I love cats. But I had a dog once. Then I liked better dogs... Life's changing, so am I.

Do you like music?
Do you like sing ? (I don't ask if you CAN sing - everyone can sing but not all can listening to someone sing)

» COBY (Fresh Member-41)
Sob Paź 17, 2009 21:09

evelina dokładnie cie rozumiem , jak chcesz popisac po ang to moge ci podać gg jak cos albo skype jak bys chciała pogadać
bysmy wzajemnie sie uczyli ;) trening czyni mistrza a pisanie albo gadanie po ang najbardziej uczy a jak czegoś nie umiesz to będziesz pisała po polsku ja ci będe mówił jak sie pisze to po ang itt :D okey ?:D

» Ewelia (Born-8)
Nie Paź 18, 2009 13:38

Arturos.o - It's me that Guest. I've just omitted my name and the green code. But you have recognized me I suppose, haven't you?

COBY
Twoja propozycja bardzo mi się podoba. Czytałam twoje posty, ładnie się otwarłeś. Ja też się postaram. Jak będę mieć skypa to pogadamy częściej. Póki co możemy pisać IN ENGLISH - it really helps me to enrich my vocabulary and to meet some interesting persons. Be patient! I will write to you again.

» COBY (Fresh Member-41)
Nie Paź 18, 2009 14:43

It's great that you read my posts, such writing is helping everyone .
Tell me what music you like to listen to

» Ewelia (Born-8)
Nie Paź 18, 2009 15:55

COBY
As I can see your English is good. You are not the beginner, so much better.

I like that music which makes me dance or sing. It can be Smurf's song, "Mambo Nr 5" of Lou Bega or "Welcome the Jungle" by Guns and Roses (I like to scream with Axl, the singer). But I sometimes need to get my mind easy and than I put something like Deva Primal or Mike Oldfield (music for meditation).
I have my favorite songs rather than favorite kind of music. O.K. - pop music. I used to listening to hard rock, trash metal, even death metal. I was a very big fan of GNR but I've changed my preferences. Now it's pop and disco (the eighties).
And you? Are you a fan of some band?

It's nice you call me by my real name. Tell me how did you know it?

I think we better write private mails if we don't want to be punished. :lol:

» COBY (Fresh Member-41)
Nie Paź 18, 2009 16:58

evelinka
omg you have the not met taste, you like a lot of musical kinds at one time I liked years 80 90 but now I am only listening '' Fresh Prince and Jazzes Jeff (Will Smith) '' wills old school rap and I don't like Polish rap: D private posts? please yourself to do it?: D with punished hmm for what ?: P

» emilianna (Born-1)
Nie Paź 18, 2009 17:29

Hello everybody! I am new here :D

» COBY (Fresh Member-41)
Pon Paź 19, 2009 13:58

hi

» Ewelia (Born-8)
Pon Paź 19, 2009 17:45

Hi!
Who are you Emilianna? Tell me more about you!

» iza2403 (Gość)
Wto Lis 10, 2009 11:45

hi...i'm so glad.i have 15 years old and now i can more things...
you dont understending me??? i know ist strange...
i'm joking. nie wiedzialam co napisac ... moze znacie jakies forum na ktorym mozna pogadac po angielsku???
nudzi mi sie inie mam nic do roboty.becouse i realy like english
pewnie robie bledy ale to nic daj cie adres jakiegos fajnego forum ...prosze
plisss
pozdro dla wszystkich
moze ktos chce pogadac po angielsku???

Dyskusja była nieaktywna przez 927 dni, więc została przeniesiona do archiwum.

Strona 1 z 1 (Odpowiedzi: 14| Wyświetleń: 513)

Wyszukiwanie:

Społeczność e-ANG.pl

Użytkownik:
Hasło:

Zapomniałem hasła
Problemy z logowaniem?
Po co mam zakładać tu konto?

Język angielski to podstawa! Nauka angielskiego online

Korepetycje z angielskiego
Baza korepetytorów języka angielskiego. Szukasz kogoś taniego i dobrego w Twojej okolicy? Wejdź i poszukaj.

Angielski dla początkujących
Zaczynasz swoją przygodę z językiem angielskim? Musisz tu zajrzeć aby opanować podstawy
Matura z angielskiego
Przykładowe wypowiedzi na mature ustną, wybrane sytuacyjki i wskazówki
Lekcje angielskiego
Jest to wirtualna szkoła językowa w ramach której są publikowane lekcje składające się z różnych części: gramatyka, słownictwo, czytanie, mówienie, słuchanie
Ćwiczenia ze słuchu
Teksty piosenek z pousuwanymi wyrazami. Słuchasz, uzupełniasz. Pewnie nigdy nie wsłuchiwałeś się w teksty - teraz masz okazję
.
Polecane

Unleashed English
  angielski bez tajemnic
Serwis e-ANG.pl nie bierze odpowiedzialności za treści publikowane przez użytkowników
korepetycje angielski Włocławek korepetycje angielski Rybnik Szkoły językowe

2006-2012 © e-ANG.pl

AdvancedBoard, sql:3