|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» paweł625
(Born-3)
Pon Wrz 28, 2009 13:32
badania sprawdzające jak uczniowie spędzają wolny czas
Bardzo prosiłbym o przetłumaczenie tych kawałków tekstu xD
Mój przyjaciel Darek przeprowadził badania mające na celu sprawdzenia jak uczniowie spędzają wolny czas. Zatem, postanowiłem podzielić się jego wynikami. W badaniu wzięło udział 30 uczeń z klasy III b. Przedstawiając wyniki ankiety serdecznie dziękuję osobom, które zechciały wziąść w nich udział.
Myślę, że przeprowadzanie takich ankiet jest ważne, ponieważ dzięki nim możemy dowiedzieć się, jak młodzi ludzie korzystają z wolnego czasu. Bardzo zaintrygowało mnie, że prawie połowa uczniów gra w gry komputerowe. Chciałbym żebyśmy my młodzi ludzie spedzali wolny czas na świeżym powietrzu.
» KamilKamilKamil
( Młodszy Specjalista -700) 
Pon Wrz 28, 2009 14:07
My friend Darek conducted research aimed at checking how pupils spend their spare time. I decided to share his results with you. There were 30 pupils from class III B who took part in the research. Presenting the results of the survey I'd like to thank the people who were willing to participate in it.
I think that cunducting surveys like that is important because thanks to them we can find out how young people make use of their free time. What intrigued me much was that almost a half of the pupils play computer games. I'd like us, young people, to spend our spare time outdoors.
_________________ Nobody is perfect... My name's Nobody! (just kidding you:)
» paweł625
(Born-3)
Pon Wrz 28, 2009 14:39
Dzięki wielkie :roll:
» KamilKamilKamil
( Młodszy Specjalista -700) 
Pon Wrz 28, 2009 14:47
Nmzc :D
_________________ Nobody is perfect... My name's Nobody! (just kidding you:)
|