|
Serwis e-ANG.pl to nie tylko forum. To kompleksowa platforma e-learningowa umożliwiająca uczenie się słówek, gramatyki oraz struktur. Zaawansowany system powtórek pozwoli nawet osobom z wrodzoną niechęcią do nauki zapamiętać słówka. Dodatkowo znajdziesz tutaj testy sprawdzaące, ćwiczenia oraz zadania ze słuchu. Są również kursy dla początkujących oraz średno-zaawansowanych. Zapoznaj się z menu na górze i załóż konto na e-ANG.pl już dziś.
 Angielskie formuły konwersacyjne i Angielskie przyimki
|
» woj21
(Born-2)
Nie Wrz 06, 2009 8:35
Gdzie spendziłem moje wakcje?
byłbym wdzięczny jeżeli ktoś by mi przetumaczył ten tekst w czasachPast simple:did;was/were;have got/had
W tym roku pierwszy miesiąc wakacji spedziłem z kolegami grając w piłke nożną .Później wyjechałem do Pucka nad morze. Spedziłem tam dwa tygodnie.Hodziłem na plaże kompałem się w morzu.Nocowałem w domku letniskowy. Wracając wstąpiłem do malborka. Następnie byłem tydzień u babci , i poznałem tam nowych kolegów. reszte wakacji spędziłem w domu.
Juz Dziekuje za pomoc
» KamilKamilKamil
( Młodszy Specjalista -713) 
Nie Wrz 06, 2009 8:54
This year, the first month of my holiday I spent with my mates playing football. Next, I went to the sea to Puck. I spent there 2 weeks. I went to the beach and swam in the sea. I spent the night in a summerhouse. On my way back home I visited Malbork. Next, I was at my grandmother's for a week and I made new friends there. The rest of my holiday I spent at home.
_________________ Nobody is perfect... My name's Nobody! (just kidding you:)
» bubbl
( Specjalista -945) 
Nie Wrz 06, 2009 8:55
This year, I spent the first month of my holidays playing football with my friends. Then I went to the seaside to Puck. I spent two weeks there. I walked along the beach and bathed in the sea. I slept in a holiday cottage. On my way back I visited Malbork. After returning home, I spent a week at my grandparents and met some new friends. The rest of the holidays I spent at home.
_________________ It is just a ride...
http://slowaniezapisane.blogspot.com/
» woj21
(Born-2)
Nie Wrz 06, 2009 11:13
Dzięki wielkie :!: :!: :!: :!: :!:
|